Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pepin Krótki

Mam małego. Co robić.

Polecane posty

Gość Pepin Krótki

Witam. Mam 25 lat i jestem prawiczkiem. Przyczyną mojej przykrej sytuacji jest długość mojego członka. Ma on bowiem (we wzwodzie) około 6 cm. Każda dziewczyna z którą udało mi się pójść do łóżka na widok mojego rycerzyka śmieje się i dziękuje mi za spotkanie a potem sobie idzie. Jak sami rozumiecie moja sytuacja jest wielce kłopotliwa. Czy są jakieś skuteczne sposoby na przedłużenie członka. Mój dziadek powiedział mi że smarowanie lorbasa sokiem z cebuli przynosi efekty. Robiłem tak jak mi radził i nic. Może wstrzyknięcie soku do członka będzie skuteczniejsze? Muszę stracić dziewictwo. I nie piszcie mi żebym szedł do prostytutki. Już próbowałem i pani zabiła mnie śmiechem i oddała mi pieniądze mówiąc, że "z dziećmi tego nie robi". Pomocy! 

Gość Gość

Przy tej wielkości masz do czynienia ze schorzeniem nazwanym mikrope.nis. Masz szansę na operacyjne powiększenie pe.nisa w ramach nfz. Zgłoś się do lekarza pierwszego kontaktu, powiedz mu o problemie. Nie wierz w żadne cudowne kremy i pigułki, to ściema dla naiwnych, wyciaganie kasy. I przede wszystkim, dla własnego zdrowia psychicznego unikaj kontaktów intymnych dopóki nie zaradzisz problemowi. Powodzenia

Gość Lesbijka

My w ogóle nie mamy i jakoś sobie radzimy... możesz się nożycować z panną