Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dupcia

Szukam klimatów typu BDSM. Jestem kobietą szukam osoby dominującej

Polecane posty

Gość Dupcia

Szukam 

Gość ...ek

Na co masz największą ochotę

Gość Dupcia
2 minuty temu, Gość ...ek napisał:

Na co masz największą ochotę

A co oferujesz

klapsy  w cipke ..?

Gość ...ek

Mam walizeczkę z różnymi sprzętami no i ja mam sprzęt którym mógłbym cię bzykać we wszystkie dziurki

Gość ...ek

Czuję że przy Tobie (i na Tobie mógłbym się realizować w lekkim klimacie BDSM

Gość Dupcia

Zawsze chciałam byc przełożona przez kolano i dostac porzadne lanie, podnieca mnie to 

Gość ...ek

Ja mogę spróbować wszystkiego co tylko kiedykolwiek przyszło komukolwiek do głowy ale nie chcę Cię przestraszyć dla tego chciałbym żebyś uchyliła rąbka tajemnicy o czym marzysz najbardziej

Gość ...ek

Masz jak w banku. Podrzuć jeszcze jakiś pomysł?

Gość Dupcia

Kupiłam sobie ostatnio klamerki na cipke , knebel stringi z ostrymi  kulkami ktore podrażniaja moje wargi

Gość Dupcia

Byłbyś w stanie zgwałcić 

Gość ...ek

Podnieca mnie nasze pisanie mam sztywnego jak sopel lodu

Gość Dupcia

Z mojej ...eczki sie leje po udach ohh

Gość ...ek

Jeśli wcześniej byśmy się tak umówili to myślę że bez problemu

Gość ...ek

Uchyl jeszcze rąbka Twych pragnień

Gość ...ek

Wylizałbym ją do suchości

Gość Dupcia
Przed chwilą, Gość ...ek napisał:

Wylizałbym ją do suchości

Wtedy byłaby jescze bardziej 

To ty  napisz o swoichfantazjach

Gość ...ek

Uwielbiam kiedy ...eczka jest mokra ale jeszcze bardziej jak jest co najmniej kilka godzin nie myta mniam

Gość ...ek

Byłabyś związana i zakneblowana takimi fajnymi ustami które powodują że masz cały czas rozchylone usta. 

Wylizałbym ci cały przedziałek od pępka do kości ogonowej. Twoje brodawki w tym czasie byłyby ściśnięte klamerką. Po czym w pupcie wsadziłbym Ci specjalny hak przywiązany do włosów po to żebyś nie mogła się ruszać i posuwałbym cię w uta

Gość ...ek

Napisz coś o sobie.  Gdzie mieszkasz. Ile masz lat jakiś przedział czasowy nie musi być dokładnie

Gość ...ek

No i napisz o której chodzisz spać bo trochę późno zaczęliśmy a mam Ci tyle do powiedzenia ...........

Gość ...ek
25 minut temu, Gość Dupcia napisał:

Kupiłam sobie ostatnio klamerki na cipke , knebel stringi z ostrymi  kulkami ktore podrażniaja moje wargi

Chciałbym się tym pobawić wyłabyś z rozkoszy.....

Gość ...ek

No to widzę że Cię zanudziłem i już śpisz . Wróćmy do tematu jutro a właściwie dzisiaj o 9:00 lub 14:00

Gość gość

ja kiedyś kilka razy miałam takie spotkania, ale z kobietą. Próbowałam potem z facetem, ale to nie to samo. Tylko kobieta ma najważniejsze cechy do udanej zabawy tego typu:

- przede wszystkim taką znajomość kobiecego ciała, że wie jak daleko można się posunąć, żeby nie zrobić krzywdy,

- nie eksytuje się co przeszkadza w precyzyjnym wykonaniu

- powyższe cechy powodują że jest bezwzględna, jak coś zdecydowane to żadne prośby, piski czy płacze nie skutkują.

Ja się bawiłam w scenki że byłam niegrzeczna, wróciłam za późno albo zachwywałam się zbyt swobodnie i różne taki. Wtedy następowały rozważania o właściwej karze. Po pierwsze kara musiała być bezwzględnie na golasa, ponieważ kara to nie tylko ból ale też upokorzenie to robiła mi zdjęcia do przekazania do mojego faceta, straszyła że wrzuci do internetu. Na każdej sesji ustalany był jeden rodzaj kary - pas, bacik, packa w różnych rodzajach i ilość od 5 do 10. Uderzenia nie były jednakowe i nie wiadomo w którą część ciała. Pozycja zwykle na stojąco, ręce przywiązane wysoko i nogi szeroko rozsunięte że mogła trafiać również oddołu między nogi. Oczy zawiązane. Nigdy nie zrobiła mi krzywdy, tj żadnych śladów, żadnych dolegliwości. 

A wszystko zarządzł mój facet zlecając taką sesję jak wyjeżdżał na dłużej. Taki dowód zaufania oddania i lekcja wierności. Facet się skończył to i sesje się skończyły.

Gość ...ek

I teraz nie tęsknisz za tym

Gość Gość 78

Uwielbiam BDSM i imprezy w tym klimacie, napisz pogadamy. Chętnie popieszczę Twój tyłeczek batem i rzucę na kolana zakutą  kajdanki. 

trebron78@o2.pl

Gość gość
5 godzin temu, Gość ...ek napisał:

I teraz nie tęsknisz za tym

tęsknię. Obecnego faceta zachęcałam, mówiłam wprost że kręcą mnie takie klimaty. Zgodził się spróbować. położyłam się na brzuchu z wysoko poduszkami podniesioną pupą, z rozsuniętymi nogami żeby poczuć też w najwrażliwsze rejony, oczywiście naga. I co - pierwsze parę pacnięć to były głaskania, oczywiście ośmielałam go żeby mocniej, że zabawa jest naprawdę.Wreszcie poczułam, odruchowo pisnęło mi się, bardziej z zaskoczenia niż z bólu. Zamiast szybko poprawić naprawdę mocnym uderzeniem tak żebym wiedziała że tamten to był tylko wstęp i na początek zakończyć takim mocnym akcentem on mnie przepraszał, całował, głaskał, obiecywał że nigdy więcej. Masakra.

Gość Eve
8 minut temu, Gość gość napisał:

Zamiast szybko poprawić naprawdę mocnym uderzeniem tak żebym wiedziała że tamten to był tylko wstęp i na początek zakończyć takim mocnym akcentem on mnie przepraszał, całował, głaskał, obiecywał że nigdy więcej. Masakra.

Czyli wykazał się daleko idącą normalnością reakcji na sygnał bólu 😉 Niewielu jest mężczyzn zdolnych zadawać kobiecie ból nawet, jeśli ona tego pragnie. Pozostaje zaakceptować, że przeciwko naturze nie da się walczyć (zmuszać mężczyzny do niechcianych zachowań) albo szukać swojego szczęścia gdzie indziej. Nie wiem, czy na dłuższą metę będziesz szczęśliwa w tym związku, skoro lubisz naprawdę mocne klimaty (z opisu wyżej).

Gość Gość 78
13 godzin temu, Gość gość napisał:

tęsknię. Obecnego faceta zachęcałam, mówiłam wprost że kręcą mnie takie klimaty. Zgodził się spróbować. położyłam się na brzuchu z wysoko poduszkami podniesioną pupą, z rozsuniętymi nogami żeby poczuć też w najwrażliwsze rejony, oczywiście naga. I co - pierwsze parę pacnięć to były głaskania, oczywiście ośmielałam go żeby mocniej, że zabawa jest naprawdę.Wreszcie poczułam, odruchowo pisnęło mi się, bardziej z zaskoczenia niż z bólu. Zamiast szybko poprawić naprawdę mocnym uderzeniem tak żebym wiedziała że tamten to był tylko wstęp i na początek zakończyć takim mocnym akcentem on mnie przepraszał, całował, głaskał, obiecywał że nigdy więcej. Masakra.

Ja chętnie zostswiłbym Twój tyłeczek czerwony z porządnymi śladami, musiałbym Cię związać żebyś mi za szybko nie uciekła. Ciekawe po jakim czasie wiedziałabyś, że bycie uległą suczką, daje Ci największą rozkosz. Myślę, że klęcząc, zakuta w kajdanki  prosiłabyś o więcej 🙂

Gość gość
13 minut temu, Gość Gość 78 napisał:

Ja chętnie zostswiłbym Twój tyłeczek czerwony z porządnymi śladami, musiałbym Cię związać żebyś mi za szybko nie uciekła. Ciekawe po jakim czasie wiedziałabyś, że bycie uległą suczką, daje Ci największą rozkosz. Myślę, że klęcząc, zakuta w kajdanki  prosiłabyś o więcej 🙂

Chciałabym coś takiego przeżyć!!! Ojjj...

Gość spragniona
52 minuty temu, Gość Gość 78 napisał:

Ból sprawia mi taka inną przyjemność, niestety mojego faceta też to nie bardzo kręci a mi głupio o to prosić. Oczywiście ból w miarę rozsądku. klapsy bacik, kajdanki, trzymanie za włosy, obroża na szyi...