Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagna

Pytanie

Polecane posty

Gość Jagna

Zastanawiam się, czy jestem inna niż wszyscy . Mam bardzo dziwne pytanie i jestem mega ciekawa odpowiedzi. 

Czy w czasie myślenia, np.podczas relaksu w samotności macie w głowie słowa i zdania ??? Tak jakbyście pisali lub mówili????

Ja nie. W ogóle nie używam w 98% sytuacji słów w czasie myślenia. Nie wiem jak to opisać...bo obrazów też raczej mam mało w głowie. Cholera.. może jestem ewenementem? Jesli gadam to myślę jednocześnie ,ale mam na uwadze swój świat wewnętrzny ,doswiadczenia, skojarzenia, zasady i moralność. Jednak nie słowa. Rozumiecie mnie?

Gość Gość

Nie.

Gość Jagna

Dzięki za szczerą opinię

Gość Jagna

Dzięki za szczerą opinię

Gość Jagna

Dzięki za szczerą opinię

Gość Macho

To normalne, wszystkie baby tak mają, nie są zdolne do myślenia

Gość Jagna

O kuźwa! Może niech wypowie się jakaś  kobieta 

Gość Jagna

Przydałby się jakiś uczony neurolog ,psychiatra lub inny gigant umysłowy ,by mi odpowiedzieć rzeczowo 

Gość Jagna

Przydałby się jakiś uczony neurolog ,psychiatra lub inny gigant umysłowy ,by mi odpowiedzieć rzeczowo 

Gość Jagna

Gość Jagna

Sorry za namnażanie postów, ale to nie moja wina, tylko irytującej technologii 

Gość gość

każdy ma trochę podobnie, ale zawsze inaczej, naprawdę dziwny to by był mózg idealnie zduplikowany co do każdego szczegółu, a to z uwagi na ilość szczegółów jest niezwykle mało prawdopodobne w naturalnym środowisku i bardziej prawdopodobne jest, że nas zassie czarna dziura 🙂 ważne nie jak a co myślisz i czy przekażesz te najlepsze cechy (adaptacyjne) swoim uroczym bąbelkom 😄 

Gość Jjjjjjjjjj

Wszystko jest z Tobą ok. Jedni widzą w myślach obrazy, inni slowa, inni słyszą muzyke, inni widzą kolory a są tacy co w myślach widzą cale scenariusze z cyklu "trudne sprawy" 

Ja w myślach widzę jedynie liczby, dzialania, równania... Byłam u neurologa, psychiatry itp.. itd... Wszystko jest ok 

Każdy z nas jest inny.

Gość Jagna

O dziękuję ludziki! Pocieszyliśta mnie.  A może jestem w stanie nirvany  ?????

Gość Gość

Wymyślasz jakieś głupoty. Chyba się nudzisz mocno. Każdy człowiek myśli praktycznie non stop w głowie i gada sam ze sobą chyba że medytuje i umie się wyłączać a to w jaki sposób to robi to już tylko on wie bo nikt mu do łba nie zajrzy. 

Gość Jagna

No nudzę się i doszukuje usterek. A co,nie wolno? Ale serio już że mną okej .  Czasem warto pisać na strateferii 

Gość Jagna

No nudzę się i doszukuje usterek. A co,nie wolno? Ale serio już że mną okej .  Czasem warto pisać na strateferii 

Gość Jagna
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Wymyślasz jakieś głupoty. Chyba się nudzisz mocno. Każdy człowiek myśli praktycznie non stop w głowie i gada sam ze sobą chyba że medytuje i umie się wyłączać a to w jaki sposób to robi to już tylko on wie bo nikt mu do łba nie zajrzy. 

Heee?

Gość Gość q
1 minutę temu, Gość Jagna napisał:

Heee?

Hehe hee. He? Zabawny jesteś.

Gość RoronoaZoro

Ja tak mam 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Jagna napisał:

Zastanawiam się, czy jestem inna niż wszyscy . Mam bardzo dziwne pytanie i jestem mega ciekawa odpowiedzi. 

Czy w czasie myślenia, np.podczas relaksu w samotności macie w głowie słowa i zdania ??? Tak jakbyście pisali lub mówili????

Ja nie. W ogóle nie używam w 98% sytuacji słów w czasie myślenia. Nie wiem jak to opisać...bo obrazów też raczej mam mało w głowie. Cholera.. może jestem ewenementem? Jesli gadam to myślę jednocześnie ,ale mam na uwadze swój świat wewnętrzny ,doswiadczenia, skojarzenia, zasady i moralność. Jednak nie słowa. Rozumiecie mnie?

Tak właśnie mam szczególnie w nocy 🙂