Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GorszySort

Siostra dostala mieszkanie za 300 tys a ja 100 tys..

Polecane posty

Gość GorszySort

Jestem wdzieczna rodzicom za to co dostalam. W tym 100 tys wliczylam dzialke w malym miasteczku (50 tys) a drugie 50 tys gotowki. Ale wkurza mnie jej zachowanie. Wydarlaby mi wszystko. Tez macie takie rodzenstwo? A jak jest niesprawiedliwie w 2 strone to juz super. Tak ma byc. Bo ja jestem gorsza brzydsza. Nie bede opisywac jak wydzierala kase od rodzicow na druga niepotrzebna fanaberie bo nie chce podawac az takich szczegolow.

Zawsze bylam ta gorsza wiec i przy podziale bylo jasne. Nie stac nas na ukonczenie domu. A nie jestesmy w lepszej sytuacji materialnej. Ja w domu z dzieckiem zaraz bede szukac pracy w miescinie za 1700 zl zapewne bo tu tylko minimum placa. Jak zapytacie po co dom - bo dostalismy dzialke. Tak wyszlo najtaniej chyba. Bo na mieszkanie musielibysmy brac kredyt.

siostra dostala mieszkanie w duzym miescie, lepiej platna praca na miejscu.

tak. Jestem roszczeniowa i pazerna jak slyszalam od rodziny. Siostra ideal wcale nie pazerna. Nie bede pisac szczegolow ale rzuca sie na wszystko na co moze ma byc po pol a mieszkanie calutkie dla niej.

ile kosztuje wykonczenie domu? jak najtaniej mam na mysli od okien po drzwi piec chce koniecznie gazowy chociaz zeby nie truc tym weglem, wode itd moge miec byle jak 2 pokoje urzadzone kuchnia jakas i wc

bylysmy z siostra sklocone tzn ona sie nie odzywala wiec ja tez. Chodzilo o to jak smiem miec jakiekolowiek roszczenia do niej. A jak mieszkanko ma przepisane nagle zrobila sie znowu mila.