Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam

Czy zaburzona kobieta może być atrakcyjna?

Polecane posty

Gość Pytam

do związku? 

Gość Gość

Jak ktoś lubi walić głupa...

Gość ON43TO

Może być atrakcyjna. Bezwzględnie kontrolować swoje nasienie. Tylko z gumką, gumkę osobiście płukać. Po oralu musi połknąć.

Takie zaburzone mają parcie na ciążę, do której nie można za wszelką cenę dopuścić, bo to katastrofa dla partnera i dziecka. 

Gość Gość
17 minut temu, Gość ON43TO napisał:

Może być atrakcyjna. Bezwzględnie kontrolować swoje nasienie. Tylko z gumką, gumkę osobiście płukać. Po oralu musi połknąć.

Takie zaburzone mają parcie na ciążę, do której nie można za wszelką cenę dopuścić, bo to katastrofa dla partnera i dziecka. 

Jak to niby robić? Płukać gumkę? Bez jaj...

Gość Lusesitka

Ja mam zaburzenie osobowsci narcystyczna niedojrzala. Nie lapalam na zadna ciaze nigdy nie chcialam dzieci bo mysle tylko o sobie. Zdradzalam facetow. A mezowi jestem wierna juz 9 lat. Slub byl 3 lata po poznaniu sie. Ciaza 4 lata po slubie bo nie chcialam. Maz to na mnie wymusil. Po slubie nieraz brakam leki. To nie choroba psyhiczna tylko zaburzenie osobowosci. Co ma ta twoja?

No coz jako matce jest mi ciezko jestem wybuchowa wszxzynam awantury mezowi krzycze nieraz na dziecko mimo ze staram sie panowac. Odmawiam innym facetom jak mnie gdzies zapraszaja choc nie powiem podobaja mi sie inni ale juz nie zdradzam

jak ta twoja ma borderline to lipa bedzie zdradzac. Jak juz zdradzila to nawet sie w to nie pchaj. Mialam takich facetow zdradzajacych co zaliczali wszystkie. Szkoda czasu i nerwow.

Gość Lusesitka

Zaraz to jak chcesz ja tylko na poczekalnie zeby na inna wymienic to jej powiedz uczciwie ze to otwarty zwiazek bez zobowiazac a nie wal sciemy. Nie znosze takich facetow. Za malo przystojny jestes ze nie bedzie chciala bez zobo ze udawac musisz i klamac ze kochasz?

jak chcesz zwiazek na stale to moze za jakis czas dziecko

Gość ON43YO

Lusesitka - są leki na zaburzenie osobowości?  Opowiedz o tym bo to dla mnie bardzo ważne.Proszę 

Gość Lusesitka

Nie ma zadnych lekow na to. Mialam zmienne nastroje i czasem depresje i na to bralam antydepresant ale tez stabilizator nastroju i cos na sen. Psychiatra powiedzial ze to nie choroba psych. Ale trwa CALE ZYCIE i nie da sie tego wyleczyc. A co ona ma?

bylam na to w psychiatryku ale tak wyszlo mi wtedy w zyciu ze normalna dziewczyna jakos by to zniosla a ja sie trulam i to nie raz nie dwa

wiedz ze wyglad to nie wszystko. Jak bedzie zdradzac to sorry nie chce Cie. Jak kogos tak naprawde nie kochalam t zdradzalam. Po prostu nie czulam do niego szacunku ani milosci. Jak sie zakochalam to sie zmienilo i chocby nie wiem jaki mnie chcial to ja juz jestem mu wierna. Rozumiesz?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Jak ktoś lubi walić głupa...

🤣👍

Gość cvbn

atrakcyjna - owszem, do związku - w żadnym wypadku

Gość Lusesitka

Nie wiem czy warto sie pchac w taki zwiazek. Chyba bym nie chciala na miejscu faceta takiej kobiety jak ja. Powiem tak - jak jest z normalnej rodziny i ani razu Cie nie zdradzila to moze jest nadzieja a jak jest z patologii i juz zdradza to sorry nie miej zludzen bedzie gorzej. Wez sie ogarnij juz teraz wejdz na forum gazeta o dziewczynach z borderline lub narcyzmem i zobacz jak faceci ich pozniej nienawidza i jak zostali skrzywdzeni.

niby jestem z normalnej rodziny a lubilam alkohol i naduzywac leki a takze wielu partnerow. Widzisz? 

Ja wiem moze cos w sobie mam. Ze tak ich przyciagalam nie jestem miss ale tez nawet sie podobam. A charakter no coz. Moj maz chyba trafil na mine.

bylam nieszczesliwa majac tych partnerow czulam sie samotna i mowili jak moge czuc sie samotna jak ciagle kogos mam a ja wlasnie zeby zagluszyc ta samotnosc. Bo piewszy partner mnie oszukal. W ogole tak powaznie zakochalam sie 4 razy nie wiem czy to duzo. W tym w mezu.

na pewno jak widze ze podaje mi sie na tacy tonie dobrze dziala, aseksualnie. Jak widze ze nie robi wazystkiego co chce albo zasieje we mnie niepewnosc to szaleje. Jestem strasznie zazdrosna choc to ukrywam. Lubie dosc wyzywajace ciuchy kiecki itd zeby to on byl zazdrosny :) zeby szala sie odwrocila

nie wiem czy mam jakies zalety oprocz wad zmiennych nastrojow zazdrosci i zejestem nie do zycia.

nie wiem pewnie jestem inna od twojej ale tak sobie pisze :) opisz ja

Gość ON43YO

Lusesitka - dziękuję za odpowiedź. Tak myślałem, że nie ma leków

Żyję z taką osobą z zaburzeniem osobowości, która oczywiście nie dopuszcza do siebie żadnych sygnałów, że coś jest nie tak.  Jest to naprawdę ciężki temat. 

Gość Lusesitka

Dzieki mezowi ustabilizowalam sie, ogarnelam, odstawilam alko i leki. Ale naprawde sie zakochalam. Bo wiem ze on mnie kocha i mam dla kogo a teraz i dziecko. Ale awantury i tak sa czesto. Przygladam sie normalnym zwiazkom i widze ze sa inne stabilne nudne. Moze Ciebie to pociaga ta niepewnosc?

jak zdradzila - zapomnij.ma Cie za sz.,mate-Sorry za szczerosc

Gość Lusesitka

Chodzi o to ze jak jest nadzieja (z tym bym naprawde byla ostrozna) to poczekaj i zobacz

a jak nie ma (zdrada,nalogi,udaje ze problemu nie ma) to Cie zmiazdzy psychicznie. Uwazaj. Lepiej sie wtedy wycofac. Bo inaczej bedziesz plakal jak dziecko.

Gość ON43YO

"....to Cie zmiazdzy psychicznie. Uwazaj. Lepiej sie wtedy wycofac. Bo inaczej bedziesz plakal jak dziecko".

Jest to absolutnie święta racja.  A od siebie dopiszę, że  chorego na łeb babsztyla można kopnąć w dupsko, ale jak już z takim człowiekiem są wspólne dzieci to DRAMAT!!!!.  Nawet się rozwieść nie da bo jeszcze sąd zostawi dziecko wariatce, albo wariatka tak nastawi dzieci, że one znienawidzą ojca. Poza tym rośnie kolejne pokolenie takich samych wykolejonych ludzi. To trzeba przerwać.   Żadnych dzieci z takimi osobami. 

Gość Gość

Ale one tak fajnie mruczą. I tak pracują jak sie je rocha. - o! jeju!! I jak to przerwać???

Gość wolny
5 godzin temu, Gość ON43YO napisał:

Żyję z taką osobą z zaburzeniem osobowości, która oczywiście nie dopuszcza do siebie żadnych sygnałów, że coś jest nie tak.  Jest to naprawdę ciężki temat. 

O, to się kolego wrobiłeś w niezły kanał. 

Gość Ogarnijcie się

Mam bpd i mam kochającą rodzine(mąż, dziecko). Nigdy nikogo nie zdradzilam. Mam humory ale moj mąż juz wie co jest "zapalnikiem" i tego unikamy. Jak mam doła to mi pomaga. Strach przed porzuceniem i samotnością w bpd jest czyms strasznym i frustrujacym. Jesli osoba z bpd czuje ze jest kochana i czuje sie bezpiecznie to uwierzcie mi ze moze zyc normalnie. Przestancie nastawiac wszystkich negatywnie do takich ludzi bo to jest naprawde krzywdzące.  Nie rozumiecie takiej osoby a wyobrazcie sobie co ta osoba musi czuc jak sama nie rozumie. To jest jeb.ne rozdarcie, frustracja, pustka, brak ochoty do zycia. Wszystko w naszym zyciu to paradoks ktorego sami nie rozumiemy. Przestancie nas pietnowac tylko zacznijcie kochac i pomagac a bedzie lepiej! 

Gość ggd

Nie do ciebie mruczały...ty chory z.... chciałeś być narzędziem?! młotem jesteś ...a trawę tfą sierpem !