Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartek

Ilona LALKA

Polecane posty

Gość Bartek
1 minutę temu, IlonaLalka napisał:

Nie zaraził i nigdy nie zarazi;) wszystko w zabezpieczeniu bez żadnych dopłat, bo moje życie i zdrowie jest najważniejsze niż przyjemności klienta, zreszta bez zabezpieczenia to bebe, zarazki i choroby mogłyby się przypaletac.Jestem wyedukowana pod tym względem. Wzrost 169, waga 59, talia 63. Nie wrócę do Polski, tutaj mi dobrze;) dziękuje, ze mi życzysz dużo klientów:) 

Napisz chociaż, w jakim kraju mieszkasz. Miałaś już dzisiaj klientów?

To może chociaż przyjeżdżasz do Polski np. do rodziny ? Wtedy moglibyśmy się spotkać.

Gość Bartek
3 minuty temu, IlonaLalka napisał:

Dzisiaj wzięłam wolne, jestem na urlopie. Nie mam rodziny, tzn. Mamę, ale do niej nie jeżdżę, ona ma faceta, nie chce jej przeszkadzać. Raz na rok może ja odwiedzę. Tak to nie bywam w Polsce.

ILE np. bierzesz za godzinne spotkanie ? Bardzo Cię proszę napisz, w jakim kraju mieszkasz.

Czy przyjmujesz klientów w swoim mieszkaniu czy w agencji ?

Gość gosc

W domu jakaś dziwna ta atmosfera. Ale jak to mówią, żadna praca nie hańbi. W szczególności, gdy lubi się to co się robi. Lubie was, mężczyźni. Ważne aby być sympatycznym i genetelmenem. To jest najważniejsze. Pogadać ze mna można, masaże porobić. Bywało ciężko, nie powiem... ale przeszło ;) tworze z facetami związki. Dla mnie to już nie jest praca. Ja poprostu tęsknie za moimi wybranymi mężczyznami, którzy mnie odwiedzają, chce ich zobaczyć, przytulić. W domu nie było tulenia, to tam mam. Każdy jest inny. Każdy. W związku jest tak- Ty dajesz i ja daje coś od siebie- tzw. Oni mi dają swoją osobę i ja również daje  moja osobę. To jest związek. Tak wiec, mam mnóstwo związków. Tak traktuje moja niby prace ;) i jest spoko ;)

wszystko sobie można jakoś wytłumaczyć....

Gość Bartek
Przed chwilą, IlonaLalka napisał:

To jest burdel, zwyczajny burdel. Tutaj nie można pracować w mieszkaniu. Codziennie jest rozliczenie, to jest praca na biało z podatkami do państwa.

Szkoda, że nie chcesz napisać, w jakim kraju mieszkasz ale rozumiem.

Ale może zechcesz podać w jakim kraju, jak mamy się spotkać.

Jak Cię mogę nazywać ? Nie chcę Cię nazywać prostytutką, bo nie chcę Cię urazić. Jak się mam do Ciebie zwracać ?

Czy na spotkaniu klienci mogą Cię dotykać po cyckach jak jesteś goła ?

Gość Bartek

Życzę Ci jak najlepiej. Nie boisz się, że klientowi może pęknąć albo spaść gumka ?

Jesteś bardzo sympatyczną dziewczyną Ilonko :)

Gość Bartek
2 minuty temu, IlonaLalka napisał:

Niemcy. To wystarczy wiedzieć po osobie. Nazywasz mnie bardzo ładnie : prostytutka, a to oznacza, ze mnie szanujesz i nie piszesz brzydkich wyrażeń. Jestem Tobie wdzięczna i spokojnie, poprostu najzwyczajniej Ilona. Moje Słońce, może tez będziemy w dluzszym związku ;) ;) mogą to robić i tak. Stosunek płciowy odbywa się nago, tak jak u każdego człowieka;) 

Czy na spotkaniu mógłbym dotykać Twoje piersi ? Czy mogłabyś napisać tu, ile bierzesz kasy za godzinne spotkanie ?

Czy masz zupełnie wygoloną cipkę czy masz futerko nad cipką ?

(Jeżeli nie chcesz odpowiedzieć na te pytania to oczywiście nie musisz. Ja się nie pogniewam.)

Gość Bartek
4 minuty temu, IlonaLalka napisał:

Idę się myć i spać niedługo ;) jeszcze troszeczkę za jakiś czas popisze ;)

Życzę Ci, żebyś podczas mycia cipki miała orgazm. Czy jutro pracujesz?

Do której godziny możesz dzisiaj pisać?

Bardzo się cieszę, że Cię poznałem. Wcale Cię nie potępiam za to, że jesteś prostytutką. Rozumiem, że tak Ci się życie ułożyło.

Gość Bartek
9 minut temu, IlonaLalka napisał:

Idę się myć i spać niedługo ;) jeszcze troszeczkę za jakiś czas popisze ;)

Po myciu nie ubieraj się tylko goła pisz ze mną. Możesz tak zrobić?

Jesteś bardzo miłą dziewczyną. Życzę Ci wszystkiego co najlepsze :)

Gość Bartek

O której godzinie wstajesz do pracy?

Cały czas jak teraz piszemy i myślę o Tobie to mi kootas stoi. A czy ja spowodowałem, że Ty chociaż trochę miałaś wilgotną cipkę jak pisaliśmy ?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Bartek napisał:

O której godzinie wstajesz do pracy?

Cały czas jak teraz piszemy i myślę o Tobie to mi kootas stoi. A czy ja spowodowałem, że Ty chociaż trochę miałaś wilgotną cipkę jak pisaliśmy ?

Onanista zbok 

Gość Bartek

Życzę Ci, żebyś z każdą osobą miała orgazm Ilonko. Chodzi mi o to, żebyś też miała przyjemność z tego, że jesteś prostytutką

a nie tylko faceci.

Gość Bartek

To zależy, mam elastyczny dzień, nikt mnie do niczego nie zmusza i nie mówi mi co mam robić. Ale normalnie to poranny ptaszek ze mnie;) Nie miałam, ale mogę mieć w Twoich fantazjach, możemy pofantazjować razem, Ty widzisz wilgotna i ... on tryska na nią nią. Każdy ma fantazje, nieprawdaż ?:)

Masz rację.

Czy jesteś teraz zupełnie goła czy masz coś na sobie ? Nie pisaliśmy przez kilka minut a już bardzo mi Ciebie brakowało. Miło Ci?

Gość Bartek

Ja potrzebuje czasu, jakaś godzinę na szczytowanie, trudno mi jest się skoncentrować. Wiec wiesz jak jest :) ciężko np. Dojść w 15 min czy krócej , jak facet. U mnie jest tak, ze muszę być naprawdę podniecona, aby dojść :)

Wiem, że u dziewczyn trwa to dłużej niż u facetów.

Gość Bartek

ILE kosztuje godzinne spotkanie z Tobą ?  (Jak nie chcesz to nie musisz odpowiadać.)

Gość Bartek

Mam na sobie seksowna piżamkę taka w koronki, czarna ;)

A czy możesz teraz zdjąć piżamkę i być zupełnie naga ?

Czy teraz myłaś też cipkę ?

Gość Bartek

I zdejm też pantofle, bo ja bardzo lubię oglądać bose stópki dziewczyn. Będę sobie wyobrażać Twoje bose stópki. Na pewno są prześliczne.

Jaki masz kolor włosów ?

Gość Bartek

Umyłam się cała;)

Szkoda, że nie było mnie przy Tobie. Jakbym widział Twój kwiatuszek to zaraz bym miał wytrysk :)

Gość Bartek
Przed chwilą, IlonaLalka napisał:

Jestem ciemna blondynka o niebieskookich oczkach;)

To super. Zdejm teraz piżamkę.

Czy lubisz nazwę cipka na określenie Twojego kwiatuszka ? Czy wolisz jakąś inną nazwę ?

Czy nad kwiatuszkiem masz futerko czy jesteś wygolona ?

Gość Bartek

Twoja wyobraźnia działa znakomicie: byłeś i ja widziałeś , miałeś przepiękny wytrysk:)

Czy teraz jak myłaś kwiatuszek to się trochę podnieciłaś jak go dotykałaś podczas mycia ?

Gość Bartek

Różnie; czasem sarenka ( nieogolona po tygodniu - tak dla odmiany) przeważnie ogolona - muszelka lub kwiatuszek bez włosków ;)

Bardzo Cię proszę, żebyś teraz zdjęła piżamkę.

Czy masz jakąś fantazję, co chciałabyś robić ze mną na spotkaniu ?

Mieszkasz sama ?

Jeszcze pytanie, żebym nie zapomniał: Kiedy znowu będziesz pisać na kafeterii ?

Gość Bartek

Idę spać powolutku. Jutro muszę rano wstać ;) mam zajęcia na siłowni, dbam o figurę ;) do jutra słońce ;)

Bardzo mi było miło Cię poznać. Jestem taki podniecony, że zaraz idę zrobić sobie dobrze.

Gość Bartek

Pięknych snów Ci życzę i przesyłam całusy w kwiatuszek :)

Gość Bartek

Mnie również, Słońce , rozluźnij się i spokojnego snu Tobie życzę. Chcesz być ze mna w prawdziwym związku? Na pewno się spotkamy kochany;) potraktuje Ciebie tak jak kobieta powinna traktować mężczyznę, z uczuciem :) 

Tak, chcę być z Tobą w prawdziwym związku :) Marzę o spotkaniu z Tobą. Nie traktuję Cię jako prostytutkę tylko jako bardzo miłą dziewczynę :)

Gość Bartek
5 minut temu, IlonaLalka napisał:

Mnie również, Słońce , rozluźnij się i spokojnego snu Tobie życzę. Chcesz być ze mna w prawdziwym związku? Na pewno się spotkamy kochany;) potraktuje Ciebie tak jak kobieta powinna traktować mężczyznę, z uczuciem :) 

Ja marzę o tym, żeby udało mi się na spotkaniu doprowadzić Cię do orgazmu, bo zasługujesz na to :)

Gość osoba

Jesteś Ilonko?