Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annulka

Obawa przed ciążą

Polecane posty

Gość Annulka

Hej,

wiem, że pojawiło się już tutaj napewno dużo takich tematów ale prawda jest, że nie mam z kim o tym porozmawiać i chce się tylko upewnić, czy napewno nie jestem w ciąży. Musiałam odstawic tabletki antykoncepcyjne że względów zdrowotnych i dostałam krwawienia z odstawienia 31 maj - 3 czerwca. Uprawiałam seks 7 czerwca, oczywiście z prezerwatywą, która nie pękła i partner doszedł poza pochwą. Potem dostałam normalnej miesiączki 28 czerwca - 1 lipca i w trakcie zaczęłam brać nowe tabletki antykoncepcyjne, dostałam krwawienia z odstawienia 22 lipca - 25 lipca, a test ciążowy zrobiłam 27 lipca. Mimo tego nadal się boje, że mogę być w ciąży. Nie mam naprawdę z kim o tym porozmawiać dlatego piszę tutaj. Prosiłabym o normalne komentarze, nie obrażające mnie i mówiące, że skoro byłam gotowa uprawiać seks to jestem gotowa na konsekwencje bo zdaje sobie z nich sprawę. 

Pozdrawiam

Hmmm, skoro uprawialiście seks z zabezpieczeniem, plus partner nie doszedł w Tobie, więc dlaczego uważasz, że możesz być w ciąży? 

Gość Annulka

Nie wiem, może to po prostu stres przed niechcianą ciąża, pierwszy raz taka myśl mi się w głowie pojawiła

Gość gość

Nie jesteś w ciąży, ale jeśli nadal będziesz sobie wkręcać, to idź na beta hcg. Może wtedy się uspokoisz.