Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świat nie istnieje

Nie ma Ciebie, nie ma mnie

Polecane posty

Gość gość
5 godzin temu, Gość Max napisał:

Wiesz kochana, że nie mogę, nic, nie mogę, choć nigdy o Tobie nie zapomnę, jeśli, mamy tylko jedno życie, to... Wiem, że straciłem Ciebie na zawsze, kurr... na zawsze!! 

nawet to że masz głupią żonę nie sprawia że jest mi cię żal

Gość Majster

A ...isz pan

Gość Gość

I nie będzie.To była Twoja decyzja nie moja. Twoje zachowanie powiedziało mi wszystko. Nic nie różnisz się od innych. Dziękuję już nikomu w życiu nie zaufam to była pouczająca lekcja. Mimo wszystko życzę Tobie szczęścia. 

Żegnaj 

Gość gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

I nie będzie.To była Twoja decyzja nie moja. Twoje zachowanie powiedziało mi wszystko. Nic nie różnisz się od innych. Dziękuję już nikomu w życiu nie zaufam to była pouczająca lekcja. Mimo wszystko życzę Tobie szczęścia. 

Żegnaj 

hahahaha na złość babci odmrożę sobie uszy 😄 

Gość gość
14 minut temu, Gość gość napisał:

hahahaha na złość babci odmrożę sobie uszy 😄 

nie rób na złość babci. ja nie tak dawno widziałem sie z moją i była jakaś smutna nic nie mówiła.chyba ją czymś rozczarowałem

Gość Nieświadomi czy nie chceci

Wiesz czym ją rozczarowales dlaczego jest smutna,bo nie robisz nic prócz patrzenia na nią, nie robisz nic żeby ją poznać, zobaczyć, pokazać że jej chcesz,nie jeździsz nawet jej ulicą żeby Cię widziała,żeby pomyślała ze to za nią hezdxusz,że chcesz ją  zobaczyć, jest smutna bo pokazał a ci wzrokiem ze chce ,że jej na tobie zależy a ty nic nie zrobiłeś i wtedy kobieta myśli jedni,On mnie nie chce,a ja głupia osmieszylam się pokazując mu oczami że kocham, ucieka,zchodzi ci z oczu,wstydzi się ze patrzyła, a w samotności cierpi, poplakuje,dołuje się każdego dnia a tak naprawdę nadal czeka nadal ma nadzieję że się odezwiesz, znajdziesz chociażby na mesengerze 

Gość wow
1 minutę temu, Gość Nieświadomi czy nie chceci napisał:

Wiesz czym ją rozczarowales dlaczego jest smutna,bo nie robisz nic prócz patrzenia na nią, nie robisz nic żeby ją poznać, zobaczyć, pokazać że jej chcesz,nie jeździsz nawet jej ulicą żeby Cię widziała,żeby pomyślała ze to za nią hezdxusz,że chcesz ją  zobaczyć, jest smutna bo pokazał a ci wzrokiem ze chce ,że jej na tobie zależy a ty nic nie zrobiłeś i wtedy kobieta myśli jedni,On mnie nie chce,a ja głupia osmieszylam się pokazując mu oczami że kocham, ucieka,zchodzi ci z oczu,wstydzi się ze patrzyła, a w samotności cierpi, poplakuje,dołuje się każdego dnia a tak naprawdę nadal czeka nadal ma nadzieję że się odezwiesz, znajdziesz chociażby na mesengerze 

idio-tek nie sieją..same się rodzą i czekają latami na wiadomośc na mesengerze od kogoś, kto ma je gdzieś

Gość gość
3 minuty temu, Gość wow napisał:

idio-tek nie sieją..same się rodzą i czekają latami na wiadomośc na mesengerze od kogoś, kto ma je gdzieś

zamiast same napisać

Gość E E E
16 godzin temu, Gość świat nie istnieje napisał:

skończył się...

do chwili, gdy się znów NIE SPOTKAMY

to raczej KONIEC

G?

Gość gość

nein