Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawda o Polkach

Polecane posty

Gość gość

Ja odnośnie wymagań jakie musi spełnić Polski facet żeby jaśnie pani polska księżniczka zechciała łaskawie się z nim umówić czy wogóle wziąć pod uwagę jako kandydata na randkowicza. Tu najczęściej następuje wysyp wymagań cech wszelakich charakteru oraz posiadanie niezbędnych ruchomości czy innych przedmiotów które świadczą o stanie majątkowym kandydata. Jeśli kandydat takowych nie posiada wyzywany jest od nieudaczników itp itd i proszony o niezawracanie głowy polskiej księżniczce. Porównajcie to z sytuacją kiedy 25-letnia Polka sypia z 65-letnim Niemieckim dziadem. Nie brzydzi jej to. Jej wymagania odnośnie wyglądu(sylwetki, twarzy itd idą w kąt). Nie brzydzi się leżeć pod pomarszczonym starym zgredem. Skutek jest niestety tragiczny bo ten stary h...j zabił ją nożem. Taka prawda o Polkach wymagania mają jedynie co do rodaków. Gdy idzie o ciapków, czarnych, czy starych szwabów to wchodzą im do łóżka bez wymówek i wymagań. A ty sie staraj, zabiegaj mówią inaczej nie jesteś mężczyzną i na nią nie zasługujesz. Kpina.

Gość gość

Każdy kto był na emigracji wie że nasze rodaczki to najgorsze szmaciury prowadzające sie z pakistańcami, hindusami, kurdami, czarnymi itd.Taka ich natura a potem wracają z emigracji (bądź nie) i marzy im się wierny, porządny, dobrze zarabiający "Mirek" który będzie koło takiej skakał na paluszkach i spełniał każdy kaprys.

Gość Gosc
21 minut temu, Gość gość napisał:

Każdy kto był na emigracji wie że nasze rodaczki to najgorsze szmaciury prowadzające sie z pakistańcami, hindusami, kurdami, czarnymi itd.Taka ich natura a potem wracają z emigracji (bądź nie) i marzy im się wierny, porządny, dobrze zarabiający "Mirek" który będzie koło takiej skakał na paluszkach i spełniał każdy kaprys.

To wy chodzicie do burdeli.

Gość pravda
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

To wy chodzicie do burdeli.

A w tych burdelach, nawet za granicą, większość to Polki.

Zresztą niewielu facetów chodzi do burdeli, a ci co chodzą, robią to, bo przez wasze wymagania z kosmosu nie mają szans na związek.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość pravda napisał:

A w tych burdelach, nawet za granicą, większość to Polki.

Zresztą niewielu facetów chodzi do burdeli, a ci co chodzą, robią to, bo przez wasze wymagania z kosmosu nie mają szans na związek.

Niewielu? Jaja sobie robisz? Gdyby nie wy to burdele by padly, a jak na razie interesy kwitną. To samo z klubami gogo. W burdelach są wszystkie nacje, do wyboru do koloru. 

Gość Gość
34 minuty temu, Gość gość napisał:

A niech sobie chodzą z kim chcą głupku. Byle by ta druga osoba była dobrym człowiekiem rasisto 

Gość Gość

W ogóle się pisze sfrustrowany cieciu. 

Gość pravda
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Niewielu? Jaja sobie robisz? Gdyby nie wy to burdele by padly, a jak na razie interesy kwitną. To samo z klubami gogo. W burdelach są wszystkie nacje, do wyboru do koloru. 

Niewielu, ale często. I to wy napędzacie biznes, bo to przez was ci mężczyźni tam chodzą.

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

A niech sobie chodzą z kim chcą głupku. Byle by ta druga osoba była dobrym człowiekiem rasisto 

Dla was to, czy ktoś jest dobry, nie ma żadnego znaczenia. Jeśli jest obcokrajowcem, to się do niego kleicie, a jak jest Polakiem, to musi być przystojny, nawet jeśli byłby najgorszym draniem.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość pravda napisał:

Niewielu, ale często. I to wy napędzacie biznes, bo to przez was ci mężczyźni tam chodzą.

Dla was to, czy ktoś jest dobry, nie ma żadnego znaczenia. Jeśli jest obcokrajowcem, to się do niego kleicie, a jak jest Polakiem, to musi być przystojny, nawet jeśli byłby najgorszym draniem.

Przez kobiety? Weź się nie osmieszaj. To że coś jest dla ciebie dostępne nie znaczy że musisz koniecznie skorzystać. Masz ból dupy że obcokrajowiec nic nie musisz i ma baby a ty sie glowisz i nie masz żadnej. Kazda ma prawo sypiac z kim chce.

Gość pravda
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Przez kobiety? Weź się nie osmieszaj. To że coś jest dla ciebie dostępne nie znaczy że musisz koniecznie skorzystać. Masz ból dupy że obcokrajowiec nic nie musisz i ma baby a ty sie glowisz i nie masz żadnej. Kazda ma prawo sypiac z kim chce.

Ja nie korzystam. I nie zamierzam skorzystać. Wolę być prawiczkiem do końca życia niż iść do burdelu.

Gdybyście Polaków traktowały tak jak obcokrajowców, to żaden facet nie musiałby chodzić do burdelu, bo miałby partnerkę.

Gość gość

O to właśnie chodzi ciemny nic nie musi czy to mieć czy być taki a taki z charakteru wnosi  jedynie swoją "egzotyczność". I to nagle wystarcza tylko tyle i aż tyle. Rodak za to musi pracować nad charakterem, sylwetką lepszą pracą i diabeł wie czym jeszcze żeby łaskawość zaskarbić naszych rzekomych "dam". Dam ale ciemnemu....

Gość Gość
1 minutę temu, Gość pravda napisał:

Ja nie korzystam. I nie zamierzam skorzystać. Wolę być prawiczkiem do końca życia niż iść do burdelu.

Gdybyście Polaków traktowały tak jak obcokrajowców, to żaden facet nie musiałby chodzić do burdelu, bo miałby partnerkę.

To stąd ta frustracja. Nie zauważyłam aby jakiekolwiek polski mężczyzna miał problem z kobietami tylko dlatego że jest Polakiem . To z Tobą coś nie tak i skończ przerzucac swoje frustracje na kobiety. Widocznie zostaniesz sam na wieki. Taki twój los.

Gość Tatianka

Mnie brzydza stare dziady. Fuuuuj. Obwisle torby z zoltym nasieniem fuuuuuuu. Wole mlodych. Nawet bez kasy. Ja na to nie patrzylam. Moj maz jak go poznalam byl golodupcew naprawde. Teraz troche lepiej zarabia bo wzial dofinansowanie na swoja firme a nie na zlodzieja robic.

przed mezem mialam raczej biednych kochankow bo i sama pochodze z biednej rodziny. Patrzylam na wyglad i charakter. Nie wymagam modela wysokiego ani idealnego no ale mlody w moim typie ma byc! :) jak maz. Co innego starzec sie razem a brac zgreda z glizda miekka zamiast twardego.

podobalam sie bogatemu lekarzowi starszemu 45 lat ale jestem wierna mezowi i na kase nie dam sie wyrwac. 

Co do wymagan polskich facetow zwlaszcza z malych miescin to sie rzygac chce - ma byc mlodsza minimum o 10 lat, piekna z idealna cera zeby kazdy sie zesral z zazdrosci. A ja nigdy modelka nie bylam. I tez mi bylo o to ciezko jak mnie zdradzali albo nie pasowalam do zwiazku. To przykre. Mysle ze za granica mialabym wieksze powodzenie. Nie sadze aby mnie na tyle zepsulo zeby sprzedawac sie za kase stalemu sponsorowi tzn mezowi :D

autorze smiej sie z takich dziw. Chyba ze je bierzesz pod uwage jako kandydatki :D

Gość pravda
1 minutę temu, Gość gość napisał:

O to właśnie chodzi ciemny nic nie musi czy to mieć czy być taki a taki z charakteru wnosi  jedynie swoją "egzotyczność". I to nagle wystarcza tylko tyle i aż tyle. Rodak za to musi pracować nad charakterem, sylwetką lepszą pracą i diabeł wie czym jeszcze żeby łaskawość zaskarbić naszych rzekomych "dam". Dam ale ciemnemu....

Nawet nie ciemny, może być i biały, byle nie Polak.

Gość gość

"Byle był dobrym człowiekiem". Paradne . 65-letni zgred zabił młodą dziewczynę (może i głupią) a ta pisze że był pewnie  dobry z charakteru.

Gość pravda
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

To stąd ta frustracja. Nie zauważyłam aby jakiekolwiek polski mężczyzna miał problem z kobietami tylko dlatego że jest Polakiem . To z Tobą coś nie tak i skończ przerzucac swoje frustracje na kobiety. Widocznie zostaniesz sam na wieki. Taki twój los.

Nie dlatego, że jest Polakiem, tylko dlatego, że nie jest przystojnym Polakiem. Ale gdyby był obcokrajowcem, to nie musiałby być przystojny, by Polki były nim zainteresowane.

Ze mną jest wszystko w porządku.

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Ja odnośnie wymagań jakie musi spełnić Polski facet żeby jaśnie pani polska księżniczka zechciała łaskawie się z nim umówić czy wogóle wziąć pod uwagę jako kandydata na randkowicza. Tu najczęściej następuje wysyp wymagań cech wszelakich charakteru oraz posiadanie niezbędnych ruchomości czy innych przedmiotów które świadczą o stanie majątkowym kandydata. Jeśli kandydat takowych nie posiada wyzywany jest od nieudaczników itp itd i proszony o niezawracanie głowy polskiej księżniczce. Porównajcie to z sytuacją kiedy 25-letnia Polka sypia z 65-letnim Niemieckim dziadem. Nie brzydzi jej to. Jej wymagania odnośnie wyglądu(sylwetki, twarzy itd idą w kąt). Nie brzydzi się leżeć pod pomarszczonym starym zgredem. Skutek jest niestety tragiczny bo ten stary h...j zabił ją nożem. Taka prawda o Polkach wymagania mają jedynie co do rodaków. Gdy idzie o ciapków, czarnych, czy starych szwabów to wchodzą im do łóżka bez wymówek i wymagań. A ty sie staraj, zabiegaj mówią inaczej nie jesteś mężczyzną i na nią nie zasługujesz. Kpina.

Namęczyłeś się tym wywodem,ale na pocieszenie to tylko" Twoja prawda" o Polkach.Nue przeczę jakiś  odsetek kobiet tak właśnie się zachowuje,ale na pewno nie wszystkie .Nie szufladkuj kobiet i nie wmawiaj sobie i innym że Polki są wyrachowanymi materialistkami .Chyba nie lubisz kobiet ogółem.

Gość Gość

Troche krzywdzące to....mieszkam w UK 8 lat i nigdy nie spotykałam się z arabem lub murzynem. Nie patrze na majętność, bo sama zarabiam i nie widzę siebie z mężczyzną starszym więcej jak 10 lat. Jestem dobra, nie wykorzystuje, dbam i co z tego mam? .... Bylam tu z dwoma polakami i żałuje. Jeden zamieszkał ze mną i nie wiedział, że trzeba się do rachunków dokładać.  Ciężko go było wygonić z domu. Obecnie cieszę się samotnoscią.  Może znajdę jakiegoś dziadzia na stare lata. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość pravda napisał:

Nie dlatego, że jest Polakiem, tylko dlatego, że nie jest przystojnym Polakiem. Ale gdyby był obcokrajowcem, to nie musiałby być przystojny, by Polki były nim zainteresowane.

Ze mną jest wszystko w porządku.

Gloszenie takich teorii w pewnym wieku jest żenujące i obrazuje dosadnie poziom twojej głupoty. Nie masz w sobie nic interesującego skoro żadnej kobiety nie jesteś w stanie zainteresować choć na chwilę. Albo wydaje ci się że coś robisz a jesteś bierny i roszczeniowy. Tak czy siak jesteś dziecinny i głupi.

Gość Tatianka

Jak mnie ostatnio uwodzili rumuni Nawet mlodzi tez byli i przystojni. Ale ja juz zajeta. Wiesz jakby polacy mnie tak uwldzili.... chyba bylabym zepsuta dziwa :) moze i jestem prozna ale brakuje mi tego dowartosciowania. A jako dziewczyna MARZYLAM by sie tak podobac polakom jak inne. Faceci dla nich robili z siebie wycieraczki a one mialy ich w tylku. Bo wybrali pojedyncze modelki do uwodzenia a reszta kobiet niewidzialna. I tak wiekszosc nie ma u nich szans bo one tylko bagatych modeli biora a inne by chetnie wziely normalnego polaka ale nie burki musza latac za jedyna najlepsza sunia w miescie

uwodzisz kobiety w ogole? Takie normalne nie gwiazdy insta :)

Gość gość emigrant

Oczywiście że z tobą jest w porządku. Z Polakami jest ok, ciężko pracują często za granicą. Dają radę w tym chorym dziwnym kraju. To baby są naprawdę do chrzanu. Emigrantki najczęściej robią karierę przez łóżko czy to szefa czy jakiegoś kierownika czy diabeł wie kogo jeszcze. Dużo by o tym opowiadać. Smutna prawda byle by było odrobinę lżej w życiu czy w pracy.

Gość szkoda gadać
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Nie masz w sobie nic interesującego skoro żadnej kobiety nie jesteś w stanie zainteresować choć na chwilę.

Mam w sobie wiele interesującego, tylko żadna kobieta nie daje mi szans na pokazanie tego, bo nie jestem przystojny.

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Gloszenie takich teorii w pewnym wieku jest żenujące i obrazuje dosadnie poziom twojej głupoty.

To nie teoria, tylko fakty, które was bolą.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość szkoda gadać napisał:

Mam w sobie wiele interesującego, tylko żadna kobieta nie daje mi szans na pokazanie tego, bo nie jestem przystojny.

To nie teoria, tylko fakty, które was bolą.

Wiedziałam że to ty. Ciekawe jakim cudem mało urodziwi i przeciętni pod każdym względem mężczyźni mają kobiety. Jak to wytłumaczysz? Jesteś beznadziejny i cokolwiek byś nie napisał to nic nie zmieni. Jak dla mnie masz autyzm i tyle w temacie lub jesteś nudny i bez polotu jakiegokolwiek. Nie mówiąc już o charyzmie przy której wyglądu mieć nie trzeba. Chodzisz i płaczesz jak baba i jeszcze robaczki obrażasz więc czego oczekujesz präwiczku maminsynku? Że zyskasz u nich? Ogarnij się mamejo bo zasmeicasz swoimi przemyśleniami z dupy codziennie. 

Gość gość

Ten wpis na początku tematu niezwykle jest prawdziwy. Bolesny dla kobiet ( o czym świadczy ich wściekła furia) ale prawdziwy. Niestety z wpisów pań bije brak jakiejkolwiek refleksji.Jedynie złość że autor wątku śmie to wytknąć. Smutne to, doprawdy smutne.

Gość Emigracja to patole

Zacznijmy od tego,  że większość Polakòw na emigracji to tzw robole płci męskiej i żeńskiej a w tej grupie nie należy oczekiwać , że ludzie będą się szanować.  Polacy na emigracji też zachowują się tak,  że wstyd za nich. 

Po drugie..  panowie.. a czemu nie podrywacie cudzoziemek?  Jak tak nienawidzicie Polek to dajcie im święty spokoj i uderzajcie do kobiet z innych krajòw.  Po co ten jad? :D

Gość szkoda gadać
36 minut temu, Gość Gość napisał:

Wiedziałam że to ty. Ciekawe jakim cudem mało urodziwi i przeciętni pod każdym względem mężczyźni mają kobiety. Jak to wytłumaczysz? Jesteś beznadziejny i cokolwiek byś nie napisał to nic nie zmieni. Jak dla mnie masz autyzm i tyle w temacie lub jesteś nudny i bez polotu jakiegokolwiek. Nie mówiąc już o charyzmie przy której wyglądu mieć nie trzeba. Chodzisz i płaczesz jak baba i jeszcze robaczki obrażasz więc czego oczekujesz präwiczku maminsynku? Że zyskasz u nich? Ogarnij się mamejo bo zasmeicasz swoimi przemyśleniami z dupy codziennie. 

Takim cudem, że albo są to kobiety po 30, które już na wygląd nie patrzą, bo chcą się ustatkować albo po prostu trafili na tę garstkę normalnych.

Nie jestem beznadziejny ani nudny. Nie mam też autyzmu. Nikogo nie obrażam, prawdą nie da się obrazić. Nie zależy mi na opinii randomowych frustratek z internetu, więc mam gdzieś, co o mnie sądzicie. Ale powinnyście się zastanowić nad sobą.

A, i nie jestem autorem wątku.

Gość pravda
9 minut temu, Gość Emigracja to patole napisał:

Zacznijmy od tego,  że większość Polakòw na emigracji to tzw robole płci męskiej i żeńskiej a w tej grupie nie należy oczekiwać , że ludzie będą się szanować.  Polacy na emigracji też zachowują się tak,  że wstyd za nich. 

Po drugie..  panowie.. a czemu nie podrywacie cudzoziemek?  Jak tak nienawidzicie Polek to dajcie im święty spokoj i uderzajcie do kobiet z innych krajòw.  Po co ten jad? :D

Podrywamy. I z cudzoziemkami akurat można porozmawiać. Są otwarte, inteligentne, mają wiele zainteresowań i są ogólnie ciekawymi osobami.

Gość Gość

cudzoziemki tak samo jak Polki. Są te mądrzejsze i głupsze, ładne i brzydkie. na to nie ma reguly. 

Gość Gromowiec
1 godzinę temu, Gość Emigracja to patole napisał:

Po drugie..  panowie.. a czemu nie podrywacie cudzoziemek?  Jak tak nienawidzicie Polek to dajcie im święty spokoj i uderzajcie do kobiet z innych krajòw.  Po co ten jad? 😄

Jakich cudziomek nie ma azjatek ani latynosek jakich cudzoziek gdzue niby?