Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 GosiaWw

Alkoholizm

Polecane posty

Go艣膰 GosiaWw

Witam serdecznie,mam na imie Gosia,mam 40 lat i jestem.....chyba alkoholiczka馃槩,albo raczej na pewno... Jestem m臋偶atk膮 od 21 lat,mam dw贸jk臋 wspanialych dzieci,cho膰 juz sa prawie doros艂e.Zawsze staralam sie byc dobra matk膮.Pije chyba od zawsze,byly male przerwy,ale zawsze wracam do alkoholu.Kiedy艣 zylam od weekendu do weekendu,a teraz alkohol zago艣ci艂 u.mnie na dobre.Dzien w dzie艅 piwko po pracy,boj臋 si臋,偶e p贸jd臋 na dno i strac臋 wszystko.Na AA nie p贸jd臋,bo mieszkam w malym mie艣cie gdzie wszyscy wszystkich znaj膮.Tak strasznie mi wstyd ,czuj臋 ,ze jestem beznadziejna .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰iu1

wiesz ze mysla艂am podobnie , ale jakim艣 cudem zasz艂am w ciaze .. z dnia na dzien odstawi艂am papierosy i alkohol i tak juz trzeci rok jak nie pije. nie ciagnie mnie do uzywek. Trzeba miec tylko mocnego bodzca.

Ja uwielbia艂am smak piwa, ale u mnie nie konczy艂o sie na 2-3 , jak juz posz艂o to z 8-10 a na drugi dzien umiera艂am. dosz艂am do siebie i zas pi艂am. Gdyby nie dzieciaki to pi艂abym dalej, lubia艂am by膰 narypana, mia艂am wene i fajne pomys艂y. Piek艂am ciasta albo gotowa艂膮m, sprzaalam, przestawialam meble..

Dzieci mam kochane聽 i wiem ze teraz nie moge wypic, tylko to mnie trzyma..聽 Jeszcze tylko 17lat i 8 miesiecy i znow sie nachleje :]

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach