Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam nowego faceta, ale kocham innego. Uda mi się zapomnieć?

Polecane posty

Gość gość

Ten, którego kocham chce się spotykać, ale bez zobowiązań, bez planów na przyszłość, a ja chciałabym mieć męża w przyszłości...

Myślicie, ze uda mi się pokochać kiedyś tego nowego, który ma wiele zalet, ale nie czuję do niego chemii?

Gość Sam mówiłeś
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Ten, którego kocham chce się spotykać, ale bez zobowiązań, bez planów na przyszłość, a ja chciałabym mieć męża w przyszłości...

Myślicie, ze uda mi się pokochać kiedyś tego nowego, który ma wiele zalet, ale nie czuję do niego chemii?

Uda ci się, oczywiście że uda. Ale najpóźniej po dwóch trzech latach zaczniesz go zdradzać. 

Gość gość

Nie chcę nikogo zdradzać 😞 Np. czuje się nie fair wobec tego, w którym się zakochałam, że spotykam się z innym. Ale on mi nie dał wyboru, bo traktuje naszą znajomość luxno, o czym powiedział mi zresztą wprost.

Tak naprawdę nie chce zapomnieć o tym którego kocham i chyba zawsze będę go pamietać.

To takie trudne... Z drugiej strony rozsądek podpowiada mi żebym dała szanse temu nowemu bo jest fajny, zaradny, przystojny, ale niestety nie do końca w moim typie. 

Gość gość

Miłość jest albo jej nie ma.

Gość Gosc

Skąd ja to znam :(

Gość uftydyt

To nie zadziała, ten nowy to taki plasterek na rany, skrzywdzisz tylko kolesia....