Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krepujące

Mam defekt

Polecane posty

Gość Krepujące

Mój problem polega na tym, że mam 6 palców u stóp. Nie chodzę na basen.Latem nie zakladam sandałów ani klapek. Dziewczyna nie wie o moim problemie. Często namawia mnie na wspólny prysznic a ja nie potrafię się przełamać. Ona pierwsza bierze prysznic ubiera seksowną bieliznę i zakrywa oczy opaską ja idę szybko się umyć i póki nie spuszczę żaluzji nie zdejmuję jej opaski z oczu.Codziennie chodzę spięty bo przecież nie każdy ma po 6 palców. Do tej pory udawało mi się mój defekt ukryć, jednak strasznie mnie to stresuje. Boję się reakcji dziewczyny.Może gdzieś operują to ale nie wiem czy w Polsce.

Gość gość

Zrośnięte masz te palce? Drugi i trzeci? Czy trzeci i czwarty?

Gość Krępujące

Nie są zrośnięte poprostu mam 6 zamiast 5

Gość weronika

Hino i co z tego ?

Jesli cie dziewczyna zostawi znaczy nie bylo milosci .

Nie rozumiem czego sie wstydzisz .

A kiedy masz zamiar jej to powiedziec ?

Gość Krępujące

Myślę o niej poważnie. Planuję przed Świętami. Jeśli nie będzie to dla niej problem to spedzimy Święta razem. Jesli mnie rzuci to nic nie poradzę.

Gość gość

Skoro sześć oddzielnych to skontaktuj się z chirurgiem, etc. jeżeli masz dyskomfort. Zrośnięte palce u stóp (syndaktylia, tj. palec drugi i trzeci). Na 3500 tysięcy urodzeń trafia się jeden noworodek z częściowym zrostem palców. Zwykle się nie operuje jeśli nie przeszkadza w chodzeniu. Zabiegi tylko ze względów estetycznych. Twój problem to kompleks, a na kompleksy pomaga wizyta u specjalisty. Może warto skorzystać.

Ja bym jej nic nie mówił tylko robil co do mnie nalezy. Przyjdzie czas ze sama zobaczy, a moze nawet nie zwroci na to uwagi. Jak krecisz nosem i kąbinujesz na prawo i lewo to Ty wzbudzasz podejrzenia ze cos jest nie tak 🙂 działaj i nie szukaj dziury w całym 

Gość Gość

Dnia 31.07.2019 o 08:52, Gość Krepujące napisał:

Mój problem polega na tym, że mam 6 palców u stóp. Nie chodzę na basen.Latem nie zakladam sandałów ani klapek. Dziewczyna nie wie o moim problemie. Często namawia mnie na wspólny prysznic a ja nie potrafię się przełamać. Ona pierwsza bierze prysznic ubiera seksowną bieliznę i zakrywa oczy opaską ja idę szybko się umyć i póki nie spuszczę żaluzji nie zdejmuję jej opaski z oczu.Codziennie chodzę spięty bo przecież nie każdy ma po 6 palców. Do tej pory udawało mi się mój defekt ukryć, jednak strasznie mnie to stresuje. Boję się reakcji dziewczyny.Może gdzieś operują to ale nie wiem czy w Polsce.

Operują, musisz porozmawiać z lekarzem.Operację usunięcia palca mogłeś mieć już zrobioną mając 5-6 lat. Idź do  swojego rodzinnego lekarza a on Cię dalej pokieruje do innego specjalisty, który zajmie się twoim problemem. Głowa do góry będzie dobrze, a tak na marginesie jak dziewczyna Cię naprawdę kocha to nie powinien być dla niej żaden problem.