Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beti

Dlaczego faceci noszą rurki

Polecane posty

Gość Beti

Dookoa widzę facetów w rurkach obcisłych koszulkach, ale nie to mnie przeraża. Poprostu tak się afiszują tym że  są gejami jakby mieli na plecach kartkę z napisem" zerżnij mnie". Kręcą pupami jak idą widać im kształt im kobiece biodra bo chodzą jak modelki jeszcze torebeczka do ręki. Czasem nogi mają zgrabniejsze od dziewczyn. Taka moda dziwna. Zastanawiam się jakby ubrali się normalnie czy ktoś by się domyślił. Śmieszą mnie ich zachowania. Jeden siedział z kolegą na przystanku rozpiął torebkę i długo grzebał w niej  w końcu wyjął zapalniczkę. Tamten drugi śmiał się z niego. Jeszcze noga na nogę założona. Makijażu tylko brakowało. Takie gesty rękami dziwne robią i te ich nienaturalne głosy.

Gość Włodalll

A skąd niby wzieło sie to ...yczne przeświadczenie, że jak ktoś nosi rurki to jest gejem ???? Ja tez nosze rurki, bo lubie waskie spodnie, a z homoseksualizmem nie mam nic wspólnego !!!!! I nikt mi tego nie zabroni do jasnej cho lery. Równie ...yczne jak powiedzieć, ze kobieta z krótkimi włosami jest lesbijką !!! Weź sie ogarnij kobieto a nie wypisuj pier dołów.

Gość weronika

Rurki do kostek i lalusiowaty pajac ???

To pedal na 100 procent.

Gość Gość Beti

A przeczytałeś całą moją wypowiedź? Bo widzę, że wyrwałeś ją z kontekstu pisząc tylko o spodniach rurkach... 

A lesby w większoci mają krótkie i bardzo krótkie włosy. Natomiast nigdy nie zastanawialam się nad tematem włosów. W pracy była dziewczyna, która wyglądała jak chłopak nawet nosiła męskie bokserki, czapki męskie. 

Gość Mmmmmm

Moja żona twierdzi że facet w rorkach jest bardziej sexi do tego je noże A kobieta napewno ma rację. Pozory mogą mylić że zaraz gej.  My faceci też musimy dobrze wyglądać żeby podobać się kobietom 

Gość Gość

Co za głupoty? Równie dobrze można pytać dlaczego dziewczyny noszą spodnie? 

Poszukaj w słowniku hasła MODA. Jest to coś, co się ciągle zmienia, czy ci się to podoba, czy nie. I trzeba być durniem, by wiązać jakiś kawałek ubioru z orientacją seksualną. 

Gość gość

Autorka, a może ty dzielisz ludzi na normalnych i pe dałów , co ? Bo takie nuty z twojej wypowiedzi wybrzmiewają.

Gość gość
Przed chwilą, Magda bez loginu napisał:

By nosić rurki facet musi mieć figurę. Nie mięsień piwny 😮👍

Nie zdązylam odpowiedzieć na tamtym temacie, więc tu napisze. Własciwie mogę powiedzieć. Widziałam Muche i Cizię. Nie wiem czemu nazywasz je starszymi paniami, bo to młode kobiety, na pewno młodsze od Ciebie. Nawet biorąc pod uwagę, ze jakiś czas temu widziałam, ale Twoje foty też mają kilka lat. Także zmyślasz.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Beti napisał:

Dookoa widzę facetów w rurkach obcisłych koszulkach, ale nie to mnie przeraża. Poprostu tak się afiszują tym że  są gejami jakby mieli na plecach kartkę z napisem" zerżnij mnie". Kręcą pupami jak idą widać im kształt im kobiece biodra bo chodzą jak modelki jeszcze torebeczka do ręki. Czasem nogi mają zgrabniejsze od dziewczyn. Taka moda dziwna. Zastanawiam się jakby ubrali się normalnie czy ktoś by się domyślił. Śmieszą mnie ich zachowania. Jeden siedział z kolegą na przystanku rozpiął torebkę i długo grzebał w niej  w końcu wyjął zapalniczkę. Tamten drugi śmiał się z niego. Jeszcze noga na nogę założona. Makijażu tylko brakowało. Takie gesty rękami dziwne robią i te ich nienaturalne głosy.

Jakieś totalne głupoty wypisujesz! Myślisz, że jak facet ma spodnie rurki czy slim koszulę to musi być gejem? To według ciebie facet hetero ma chodzić tylko w luźnych ubraniach? Aż śmiać się człowiekowi chce jak poczyta takie bzdury.

Gość Gość
7 minut temu, Magda bez loginu napisał:

By nosić rurki facet musi mieć figurę. Nie mięsień piwny 😮👍

Dokładnie

Gość Beti

Może ktoś wypowie się na temat dziwacznego zachowania gejów.Barwa głosu nienaturalna, gesty rąk, wypinanie tyłka. Może jakiś oburzony gej?

Po co zmieniacie naturę? Nikt nie rodzi się gejem ani lesbijką.

Gość Beti

Tak jak modne są rurki tak modne jest bycie gejem. Taka moda poprostu. Żadne slim koszule mi nie przeszkadzają i odpowiednio dobrane spodnie slim rownież. Ale jak chłopak zakłada różową koszulkę z jednorożcem, to sami przyznajcie, że nie jest to męskie. Jeszcze sam kolor różowy w postaci koszuli jestem w stanie zaakceptować, ale dziewczęce motywy już nie.

Gość gośc
4 minuty temu, Gość Beti napisał:

Może ktoś wypowie się na temat dziwacznego zachowania gejów.Barwa głosu nienaturalna, gesty rąk, wypinanie tyłka. Może jakiś oburzony gej?

Po co zmieniacie naturę? Nikt nie rodzi się gejem ani lesbijką.

Ale ty pry mityw jesteś. Może dokształć sie najpierw a potem będziesz mogła dyskutować. Aha , jeszcze jedno: nie jestem gejem ale jak czytam takie bzdury to rece mi opadają.

Gość Beti

Tylko gej zaciekle broni gejów. Dyskusja trwa a Ty nie potrafisz odpowiedzieć na pytania tylko wyzywasz od prymitywów o czymś to świadczy...

Skoro tak dużo wiesz o gejach(cóż jak na niegeja to zbyt bardzo się wkurzasz) to napisz dlaczego geje zmieniają barwę głosu( osoby trans  po zmianie płci zmieniają głos uczą się mówić innym głosem niestety natura się mogła pomylić ale to co innego)

Gość muniekss
1 godzinę temu, Gość Beti napisał:

Mowisz ze te powiewajace,dzis smieszne szmaty, ktore nosilismy jeszcze kilka lat temu, to jest to cudo, ktorego sie domagasz? Waskie spodnie sa wygodniejsze i ladniejsze.Proste.Zadaj sobie pytanie, dlaczego Ty tez nosisz"rurki". Ci, mezczyzni, ktorzy je nosza i twoim zdaniem "sie afiszuja ze sa pedalami", to tylko Twoja opinia. Oni napewno nie sa pederastami. W kazdym spoleczenstwie jest ich razem-lesb i pederastow od1-3% spoleczenstwa. Oni tylko na tych marszach chca stworzyc wrazenie ze jest ich nie wiadomo ile. Przyjezdzaja nie tylko z calej polski na kazdy taki sped ale tez zza granicy.Teraz sama pomysl.

Gość Beti

Dalej nie na temat. Uczepileś się tych rurek jak psiego ogona. 

Gość Beti

Są rurki i są rurki... Rurki nie muszą być u faceta opięte mega i dwa rozmiary za małe. Wiem jakie kanony mody obowiązują, ale jak widzę faceta w za malych obciśnietych do granic możliwości getrach i bluzeczce krótkiej  z jednorożcem z odsłoniętym brzuchem to sam przyznasz, że to nie jest męskie.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Nie zdązylam odpowiedzieć na tamtym temacie, więc tu napisze. Własciwie mogę powiedzieć. Widziałam Muche i Cizię. Nie wiem czemu nazywasz je starszymi paniami, bo to młode kobiety, na pewno młodsze od Ciebie. Nawet biorąc pod uwagę, ze jakiś czas temu widziałam, ale Twoje foty też mają kilka lat. Także zmyślasz.

Weź już hejtu nie siej. A Mucha ma 35 lat skończone,  a Cizia 39. Więc wcale nie są jakieś mocno młodsze od reszty. 

Gość Gość
Przed chwilą, Magda bez loginu napisał:

Ale w czym problem? 

Panowie =Dbajcie o siebie i zakładajcie rurki, niezależnie od wieku i orientacji seksualnej😜😉

Dbam bardzo o siebie ale tego czegoś w życiu bym nie założył, obcisłe wąskie blee, chyba ze kotekę do nich bym nosił :DD

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Weź już hejtu nie siej. A Mucha ma 35 lat skończone,  a Cizia 39. Więc wcale nie są jakieś mocno młodsze od reszty. 

Nie wiem, nie wygladały. Ale skoro Magda ma 40 ci to nadal nie rozumiem czemu pisze o starszych paniach.

Lubię facetów w rurkach, ale muszą mieć dobre proporcje.

Gość Gość
1 minutę temu, Magda bez loginu napisał:

A ty przez demencje zapomniałaś hasła do konta. Pozostaje smuteczek, hejt i samotność. O bólu dupska nie wspomnę. Latasz jak wściekła 😂

Kobyłka bunia 😆😆😆

Gość Obrzydliwe

Facet w obcislych spodniach a feee pewnie lubi innych chłopców i dlatego podkreśla swój tyłek i nogi

Gość gość
6 minut temu, Magda bez loginu napisał:

A ty przez demencje zapomniałaś hasła do konta. Pozostaje smuteczek, hejt i samotność. O bólu dupska nie wspomnę. Latasz jak wściekła 😂

Madzia lubi sobie roić starsze od siebie panie przelatujące w majakach przez jej drobny mózg😴 Wtedy od razu sama czuje się młodsza😊 Niestety tak to jest, gdy się codziennie słyszy od ślubnego wytykanie od starych du|p i nierobów 😴

Gość gość

Magda od swojego ślubnego woli forum?

Gość Kobyłka Bunia

Wczoraj skończyłam 18-tkę! 🎂🍦🍨🍾🍷🍸 (oraz 🍳😊 )

Nie to co wy starsze panie z kafe!💅 Dobrze wam radzę, wyjdźcie do ludzi!😊

Gość gość

Eve napisałaś już maila ostrzegawczego do Magdy żeby siedziała cicho?

Gość Kobyłka Bunia
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Eve napisałaś już maila ostrzegawczego do Magdy żeby siedziała cicho?

Maila do mię?😲 Nie rozumię 🍳😊

Gość 🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒

stonki hejterki ciotki i ciot. owaty agent 

Gość Kobyłka Bunia
7 minut temu, Gość Gość napisał:

😂😂😂👌👌👌👊

Dziękuję 😘 Bo ważny jest ten moment, ta chwila, dobre zdjęcie, zapach testosteronu, jego rozpięta koszula i ja rozkulbaczona, dwa kieliszki po winie na stole, bo w moim domu się nie pije, placek w piekarniku, pies za oknem...😴

Jesteś może wolny?😎