Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak jest

Prostytutka będzie lepszą żoną niż jakaś lalka barbie z magistrem

Polecane posty

Gość Gość

''aczkolwiek I think that I have a plan B. I would like to be...hmmm. Po 30-tce zastanowię się nad tym. Narazie jeszcze daje radę.:)"

x

w tym wszystkim najlepsze jest to: Narazie jeszcze daje rade

😄 

Gość gość
Przed chwilą, IlonaLalka napisał:

To tak tylko powiedziałam :) ze nie jest tak źle i nie szykuje się do zmiany mojej profesji:)

Kim jesteś? Czy to prawda że prostytutką byłaś, czy jesteś? :(

Gość gźdź

Rok pański 2019, wiek XXI a P0lacy dalej gorączkują się na najmniesze nawet wspomnienie o prostytucji xD

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Narazie jeszcze daje rade

Taka ciężka ta orka? I druty pewnie pordzewniałe...

Gość gość
53 minuty temu, Gość gźdź napisał:

Rok pański 2019, wiek XXI a P0lacy dalej gorączkują się na najmniesze nawet wspomnienie o prostytucji xD

Wiesz, przez te 1000 lat troche sie bądźco bądź zmieniło (pewnie nie wiesz, ale ponad 1000 lat temu - a i potem równieź -  bordelami w Rzymie zarządzali papieże)

Gość Ewa

"staram się pisać w waszym języku." nie masz zasad! zniżasz się do brzydkiego niesympatycznego poziomu

Gość gość

Gdybym był malarzem to bym namalował obraz. Obraz o tytule: "Qrwa natchniona".

I byłybt tam członki w kondomach, i usta twoje ciągnące by były.. I wagino-cycko-rurki by były. 

To mogłoby być dzieło na miarę Damy z gronostajem... 

Gość gość nienatchniony?

Czemu ty nie ssiesz? Też byś mógł na tym zarabiać.

Gość gość nienatchniony?

Gość gość nienatchniony?

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość nienatchniony? napisał:

A  ty na tym zarabiasz?

Gość nie

Ja tego wgl nie robię. Jestem od tego wolna. <dumna>

Gość gość

Jesteś wolna od sexu czy od ciągania drutów?

Gość all

od 1 i 2 :) <szczęśliwa>

Gość Lol
1 godzinę temu, Gość gźdź napisał:

Raczej maja bekę z tej opowieści 20 letniej mitomanki 😂

Gość Gosc Pierwszy wpis tutaj
Dnia 31.07.2019 o 13:32, Gość gość napisał:

Wiesz co ci powiem? Jesteś dwa razy bardziej moralnie czystsza niż ta oceniająca obrzydliwie ludzi baba z którą piszesz. W tobie nie ma fałszu a w niej jest tylko nadęcie i zakłamanie. Wolę sto razy bardziej na partnerkę taką kobietę jak ty niż jak ona.

Juz to widzę jak się zgadzasz i jestes wyrozumialy zeby twoja partnerka/dziewczyna zarabiała cialem. Pisac to tu sobie mozna duzo, a w realu inczej to wygląda. Normalny facet nie zgodzi się na takie cos. Piszesz tak, bo wiesz ze nie mususz wybierac. Ot zwykle teoryzowanie.

Gość raeta
2 minuty temu, Gość Gosc Pierwszy wpis tutaj napisał:

Juz to widzę jak się zgadzasz i jestes wyrozumialy zeby twoja partnerka/dziewczyna zarabiała cialem. Pisac to tu sobie mozna duzo, a w realu inczej to wygląda. Normalny facet nie zgodzi się na takie cos. Piszesz tak, bo wiesz ze nie mususz wybierac. Ot zwykle teoryzowanie.

dlaczego??

on pisze prawdę

jego nie stać na normalną nadętą partnerkę tylko zużytą dętkę, więć taką woli niż żadną xD

Gość Gosc
Dnia 31.07.2019 o 14:19, Gość burza w mieście napisał:

i po co się komuś tłumaczysz, wdajesz w bezsensowne rozmowy - olać to ... ludzie zazdroszczą bo ty nic nie robisz a żyć masz za co a oni muszą z..a..pier... żeby mieć i tu ich boli. Największa hipokryzja tych kobiet jak i facetów jest taka, że w głupi dla siebie sposób wypierają się tego, przecież to można sprawdzić

Gosciu mylisz się, ci ludzie ktorzy tu neguja nie zazdroszczą.

Gość gOŚĆ
15 minut temu, Gość Gosc Pierwszy wpis tutaj napisał:

Juz to widzę jak się zgadzasz i jestes wyrozumialy zeby twoja partnerka/dziewczyna zarabiała cialem. (...) Normalny facet nie zgodzi się na takie cos. (...)

Czyli wychodzi na to, iż nie ma już "normalnych" (zadanie domowe: zdefiniuj "normalność") facetów, ponieważ życie w otwartym związku opartym na relacji cuckold oraz swingowanie są na świecie niezwykle popularnymi i powszechnie akceptowalnymi fetyszami. W niektórych krajach, np Czechach, Holandii czy Japonii, stając się najpowszwchniejszym typem związku.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gOŚĆ napisał:

Czyli wychodzi na to, iż nie ma już "normalnych" (zadanie domowe: zdefiniuj "normalność") facetów, ponieważ życie w otwartym związku opartym na relacji cuckold oraz swingowanie są na świecie niezwykle popularnymi i powszechnie akceptowalnymi fetyszami. W niektórych krajach, np Czechach, Holandii czy Japonii, stając się najpowszwchniejszym typem związku.

To, że ktoś bierze kąpiele w goownie,  nie znaczy, że inni też powinni to robić i że jest to dobre, właściwe, pożyteczne i poszukiwane. Kto kocha NIGDY nie zgodzi się na to, o czym piszesz, dla kogo wartością jest wierność,  lojalność,  godność, szacunek do siebie i partnera również. Świat wmawia dzisiaj ludziom antywartości twierdząc,  że dają szczęście i zadowolenie, to skąd dzisiaj tyle samobójstw wśród ludzi je praktykujących? Skąd tylu sfrustrowanych i nieszczęśliwych ludzi skoro hołduja orgazmom i tzw wolnej miłości? 

Gość ddd

Ogólnie myślę że nie ma reguły która jest lepsza , prostytutka jakby nie patrzeć to tak samo kobieta jak każda inna też potrzebuje od faceta miłości szacunku akceptacji wsparcia itp itd nie jest powiedziane zależy od charakteru każdy człowiek ma jakieś tam 2 strony i różne rzeczy spowodowały że są kim są lub byli kim byli niestety.. moim zdaniem każdą kobietę powinno się szanować być może prostytutkę nawet bardziej czasem bo częściej to co robi sprawia że jest krzywdzona bardziej przez ludzi psychicznie a po prostu próbuje żyć..

Gość Gość
5 minut temu, Gość ddd napisał:

Ogólnie myślę że nie ma reguły która jest lepsza , prostytutka jakby nie patrzeć to tak samo kobieta jak każda inna też potrzebuje od faceta miłości szacunku akceptacji wsparcia itp itd nie jest powiedziane zależy od charakteru każdy człowiek ma jakieś tam 2 strony i różne rzeczy spowodowały że są kim są lub byli kim byli niestety.. moim zdaniem każdą kobietę powinno się szanować być może prostytutkę nawet bardziej czasem bo częściej to co robi sprawia że jest krzywdzona bardziej przez ludzi psychicznie a po prostu próbuje żyć..

Prostytutkę bardziej szanować? Złodzieja też, w takim razie, bo jest narażony na niechętnie mu uwagi:/, bandytę spotyka ostracyzm, prz3z co zasługuje na większy szacunek? 

Gość Gość
10 minut temu, Gość ddd napisał:

Każda decyzja ma swoje skutki i człowiek dorosły powinien się z nimi zmierzyć, prostytutka podejmując decyzję 9 wyborze zawodu powinna mieć świadomość,  że nie ma on szacunku i akceptacji społecznej. 

Gość gość
49 minut temu, IlonaLalka napisał:

To ja namaluje zmysłowa kobietę. Co Ty na to? 😉

Żmysłowe kobiety to malowały już tysiące malarzy. A qrwy ciągającej druty - jeszcze nikt nie namalował... Van Gogh umarł, Matejko umarł... a i ja jakoś ostatnio kiepsko się czuję...

Gość Brawo
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Żmysłowe kobiety to malowały już tysiące malarzy. A qrwy ciągającej druty - jeszcze nikt nie namalował... Van Gogh umarł, Matejko umarł... a i ja jakoś ostatnio kiepsko się czuję...

Dziękuję za ten komentarz 😁pokazał, że dno trudno namalować i tym dla mnie jest ta #Pani#

Gość gość
8 minut temu, IlonaLalka napisał:

I tutaj przyznam Tobie racje. Dziękuje za słowa otuchy.:) trzeba mieć naprawdę silny charakter do tej roboty, a nie każda ma. Jadę na środkach antydepresyjnych , bym się na smierć zapłakała, jak to niektórzy mnie źle potraktowali kiedyś, ale wybrałam z nich grupkę tych najlepszych i utworzyłam z nimi więzi. 🙂 teraz już jest spoko:)

Mogę zapytać co skłoniło Cię do kontynuowania w tym zawodzie biorąc pod uwagę nieprzyjemne doświadczenia? 

Gość gość
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Prostytutkę bardziej szanować? Złodzieja też, w takim razie, bo jest narażony na niechętnie mu uwagi:/, bandytę spotyka ostracyzm, prz3z co zasługuje na większy szacunek? 

Każdy zasługuje na szacunek o ile nie rani innych. Jeżeli nie szanujesz kobiety bo jej styl życia ci się nie podoba i otwarcie to pokazujesz, to sam tracisz prawo do wymagania szacunku

Gość ddd
5 minut temu, IlonaLalka napisał:

I tutaj przyznam Tobie racje. Dziękuje za słowa otuchy.:) trzeba mieć naprawdę silny charakter do tej roboty, a nie każda ma. Jadę na środkach antydepresyjnych , bym się na smierć zapłakała, jak to niektórzy mnie źle potraktowali kiedyś, ale wybrałam z nich grupkę tych najlepszych i utworzyłam z nimi więzi. 🙂 teraz już jest spoko:)

Ok, mówię co myślę, ale jak zobaczyłam ten temat to stwierdziłam że muszą się wypowiedzieć bo widzę że ludzie są taką ciemną masą dzielą ludzi na lepszych i gorszych, nie znoszę gdy ktoś kogoś skreśla z tego powodu każdy ma uczucia i motywy dlaczego tak a nie inaczej , Mają się za nie wiem kogo a sami są tak mało wartościowi jako ludzie że szkoda o nich wspominać , nawet nie są w stanie ruszyć mózgiem że taka osoba też żyje i ma uczucia i problemy jak każdy inny i też je tłumi , nie potrafią sobie siebie wyobrazić w takiej sytuacji i brakuje empatii,  i że niby taka normalna kobieta z w związku jest lepsza? a kto wie z iloma spała i co robiła z mężem itp? a skąd taka porządna może też wiedzieć co jej porządny mąż robił przed nią z iloma spał, ile uczuć zranił itp żeby się doświadczyć i zbudować swoje gówniane męskie ego na tym a potem udają świętych.. 

Gość gOŚĆ
42 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kto kocha NIGDY nie zgodzi się na to, o czym piszesz (...) skąd dzisiaj tyle samobójstw wśród ludzi je praktykujących? Skąd tylu sfrustrowanych i nieszczęśliwych ludzi skoro hołduja orgazmom i tzw wolnej miłości?

A. Nigdy nie mów nigdy, miłość to pojęcie względne. B. To ciekawe bo najwięcej samobójstw popełniają żonaci mężczyźni żyjący w tradycyjnym modelu rodzinnym. C. Najczęstszym powodem frustracji wśród ludzi jest sytuacja ekonomiczna oraz materialna, doskonale to widać na wszelkich mapkach statystycznych, gdzie europa wshodnia, twardo trzymająca się konserwatyzmu, przoduje w liczbie samobójstw a europa zachodnia, "ta straszna kolebka rozwiązłości" ma wskaźniki na znacznie niższym poziomie. Dane z 2015 dla Polski 35/100 tyś, atakie Niemcy to już tylko 13/100 tyś.

Gość gość
Przed chwilą, IlonaLalka napisał:

Lubie słuchać jak i starszych jak i młodszych, a czasem coś mi podpowie;) lubie jak mnie moi mężczyźni mnie wychowują i daja mi to czego ja potrzebuje również: dobra, milosci, współczucia, szacunku, pocieszenia. Za to jestem im bardzo wdzięczna. Kocham ich za to. 

To bardzo fajnie brzmi 🙂 Jednak coś w tym jest, że żeby pracować z ludźmi w jakimkolwiek wymiarze to tych ludzi trzeba po prostu kochać. Podobnie o mężczyznasz mówiło parę moich znajomych które co prawa nie pracują w tym samym zawodzie, ale nie uznają monogamii.