Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zofia 56

Mam sztuczną szczękę

Polecane posty

Gość Zofia 56

Niestety wszystkie zęby musiałam usunąć. Mam sztuczną szczękę. Czy chętny jest tu dojrzały Pan na pieszczoty oralne? Ściągam szczękę i ssam całego ogóraska pod same jądra. Zasysam i masuję dziąsłami...

Gość Odp

Witaj Zofio może kamerka?

Gość Zofia 56

Witam. Założę strapona i przeczyszczę Ci pupę na początek...skameruję wszystko jak chcesz. Lubisz pieszczoty pupy?

Gość Michaaał

Podaj maila do siebie Zofio.

Gość gość

Całe szczęscie że ją wyciągasz, musiałbym ci do ryja butelkę od ruskiego szampana z boku wsadzić, żebyś mogła ciągnąć ale żebyś go nie uchlała tą protezą.

Gość Zofia 56

Kobieta jak wino im starsza tym lepsza...nie gustuję w amatorach tanich ruskich szampanów... Szczerze współczuję tak małego sprzętu, że z butelką musiałby się zmieścić w buzi...Ryj to masz niewyparzony ale lubię takiemu duże dildo włożyć wtedy nie wiem czemu gebę rozdziabiają i odrazu gadają jak człowiek. 

Dildo czeka na Twoją pupę... 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Zofia 56 napisał:

Kobieta jak wino im starsza tym lepsza...nie gustuję w amatorach tanich ruskich szampanów... Szczerze współczuję tak małego sprzętu, że z butelką musiałby się zmieścić w buzi...Ryj to masz niewyparzony ale lubię takiemu duże dildo włożyć wtedy nie wiem czemu gebę rozdziabiają i odrazu gadają jak człowiek. 

Dildo czeka na Twoją pupę... 

Dwie butelki po ruskim szampanie na twoje dwie dziury czekają, trzecia po jabolu w gębę byś głupot nie  GADAŁ.