Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zolza

Spacer

Polecane posty

Gość Zolza

Potrzebuję rady czy to że zrobilam  raba że mój mąż poszedł na spacer z koleżanką bez wiedzy mojej i jej męża to to jet moja wina ze popsuł się relacje między nami wszystkimi, usłyszałam że tak a główni zainteresowani nie mają sobie nic do zarzucenia

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Zolza napisał:

Potrzebuję rady czy to że zrobilam  raba że mój mąż poszedł na spacer z koleżanką bez wiedzy mojej i jej męża to to jet moja wina ze popsuł się relacje między nami wszystkimi, usłyszałam że tak a główni zainteresowani nie mają sobie nic do zarzucenia

Z koleżanką hehe...na 90% cos jest miedzy nimi, mogą od dawna pisac ze sobą, radze sprawdzić mu telefon, mozesz się zdziwić...on oczywiscie zawsze będzie mowil ,,to tylko koleżanką" wiec sama zrob śledztwo i juz zbieraj dowody, przydadza się na rozwodzie.  

2 godziny temu, Gość Zolza napisał:

Ja bym się wk/urwił i to konkretnie.