Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola

Seks w łańcuchach

Polecane posty

Gość Jola

Ja ostatnio podczas seksu miałam na sobie różne łańcuchy które razem ważyły ponad 10 kg , samo zakładanie trwało ponad  40 minut.

Miałam je wszędzie nawet wplecone we włosy i owinięte na obcasach szpilek.

Po godzinny seksie byłam naprawdę zmęczona i spocona no i naprawdę trudno się w ty poruszać ale jestem bardzo zadowolona.

Myśle że była bym w stanie  dołożyć jeszcze ze 2 kilogramy

Kiedy skończyliśmy to nie zdjęłam ich od razu tylko usiadłam  jakoś założyłam nogę na nogę  siedziałam w tym żelastwie przez godzinę i miałam drugi  orgazam.

Dziewczyny czy próbowałyście kiedyś czegoś takiego

1 godzinę temu, Gość Jola napisał:

Dziewczyny czy próbowałyście kiedyś czegoś takiego

🤣 oczywiście, tak straciłam dziewictwo, facet nie zdążył, zamachnęłam się niezgrabnie i kłódka niestety była pierwsza, ale nie bolało aż tak mocno

Gość Malina

W łańcuchach tego nie robiłam jeszcze ale miałam na piersiach ściski stolarskie  a potem je zdjęłam i jednym ścisnęłam sobie nogi w łydkach siedząc z noga na nodze , bardzo podobało się to mojemu facetowi  a piszczałam nie mniej jak wtedy kiedy je miałam na piersiach przy stosunku.

Śmieszne jest to że jak zadzwonił telefon i rozmawiałam to się mogłam opanować a potem znowu zaczęłam piszczeć.

Gość Jola

byłam też uwiązana do psiej budy

Gość Ta prawdziwa Jola

Co za bzdury  z tą psią budą

Gość someone

Slyszalam o statku wycieczkowym na Karaibach, gdzie mozna za pomoca lancuchow wcielic sie w role wioslarzy na galerach i byc od czasu do czasu obiektem wykorzystywanym przes nadzorcow. To byloby cos dla autorki.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość someone napisał:

Slyszalam o statku wycieczkowym na Karaibach, gdzie mozna za pomoca lancuchow wcielic sie w role wioslarzy na galerach i byc od czasu do czasu obiektem wykorzystywanym przes nadzorcow. To byloby cos dla autorki.

Nie tylko dla autorki 😎

Gość gość

Co polecasz?Próbowałeś?Bo tylko piszesz byle pisać-może podniecać, mogą być.

Gość Agnieszka

Mi mój facet też kupił ścisk stolarski i chciał żebym założyła go sobie na łydkę na nodze żeby się tak wizualnie rozpłaszczyła i żebym tak siedziała z nogą na nodze .

Mi się to podobało ale potem on chciał  żebym ten ścisk dokręciła bardzo mocno chociaż na chwilę .

Bardzo się zdziwiłam bo miałam super orgazm i siedziałam tak z dwadzieścia minut

Gość Gość

Jolu mi się przydarzyło jak dupiłem 25 letnią suczkę że miała taką ślizgawkę, ze mój mały latał w niej jak żyd po pustym sklepie. Wiesz co zrobiłem? Zdjąłem jej łańcuszek z szyi, owinąłem małego i dopiero tak ją dmuchałem

Gość Gość

Moja fantazja od zawsze: być zdominowaną psychicznie i fizycznie przez silnego, inteligentnego i swiadomego mężczyznę. 

Gość Monika

Co do ścisków stolarskich to założenie na jedną nogę mnie nie kręci ale takie ściśnięcie nóg w pozycji na prezenterkę telewizyjną tak nogę do nogi  oczywiście w szpikach i na gołe nogi to chętnie  ,myslę że się skuszę i to  tak bardzo mocno jedną docisnę do drugiej.

W poniedziałek idę kupić ścisk i super szpilki na tą okazję

Gość Monika

No i kupiłam sobie dwa ściski  usiadłam jak Stasia Ryster jeden założyłam na łydki a drugi na uda , oczywiście w super szpilach i przesiedziałam prawie godzinę .

Orgazm miałam gdzieś po  dwudziestu minutach

Gość gość
5 minut temu, Gość Monika napisał:

No i kupiłam sobie dwa ściski  usiadłam jak Stasia Ryster jeden założyłam na łydki a drugi na uda , oczywiście w super szpilach i przesiedziałam prawie godzinę .

Orgazm miałam gdzieś po  dwudziestu minutach

Czy rączkę od tego ścisku miałaś w sobie?

Gość Monika

Nie po prostu miałam ściśnięte nogi te ściski nie mają długich rączek ale można mocno je ścisnąć.

Orgazm miała po prostu od tego uczucia siedzenia z tak ściśniętymi nogami

Gość Anka

Muszę spróbować mam łańcuchy tak ze 15 kg by się uzbierało  musze je jakoś na siebie założyć.

Powiem swojemu facetowi żeby mnie w nich przeleciał