Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona

Czy to stulejka?

Polecane posty

Gość Ona

Mam taki problem z moim facetem, że boli go robienie loda ( trzeba robić na naciągniętym napletku) i nigdy, nawet w poprzednich zwiazkach nie doszedł w ten sposób. Cała czynność trwa minutę, bo dłużej go boli...Mówi ze jak się masturbuje to nigdy napletka nie obciąga do końca, boli go dotyk silniejszy...nie wiem, co z tym zrobić. Czy to normalne a ja się tylko czepiam? Jest to mój pierwszy facet, nie mam porównania. On mówi, że po prostu jest delikatny, ale mi się wydaje, że powinien to skonsultować z lekarzem. Co wy sądzicie?

Gość ...

Czyli rozglądasz się już na nową pałą?

Gość Onony

Miałem podobnie, ale jak by częściej naciagal skórkę do końca to poboli i się rozciagnie. Dziś sama skórka mi schodzi i główka nonstop odkryta. 

Gość Ona

O jak dobrze, właśnie on mi mówi że musi się po prostu przyzwyczaić do tego uczucia. Dziękuję za odpowiedź

Gość Prawda

Boi sie tobie przyznać że jest stulejarzem. Niech zrobi sobie obrzezanie.

Gość koleka
12 godzin temu, Gość Ona napisał:

Mam taki problem z moim facetem, że boli go robienie loda ( trzeba robić na naciągniętym napletku) i nigdy, nawet w poprzednich zwiazkach nie doszedł w ten sposób. Cała czynność trwa minutę, bo dłużej go boli...Mówi ze jak się masturbuje to nigdy napletka nie obciąga do końca, boli go dotyk silniejszy...nie wiem, co z tym zrobić. Czy to normalne a ja się tylko czepiam? Jest to mój pierwszy facet, nie mam porównania. On mówi, że po prostu jest delikatny, ale mi się wydaje, że powinien to skonsultować z lekarzem. Co wy sądzicie?

TAK STULEJKA PEWNIE NIIEŹLE MU JEEBIE FIUUT JAK NIE MYJE PO SKÓRĄ A TY DO MORDY BIERZESZ 

HAHA

Gość Ona

to prawda czasem serem zalatuje

Gość Prawda
47 minut temu, Gość Ona napisał:

to prawda czasem serem zalatuje

Jesteś obrzydliwa! Ohyda!