Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kill me please

Sąsiad przyłapał mnie gdy przebierałem się w damskie ciuszki i trollowałem na kamerkach w necie

Polecane posty

Gość kill me please

To jest ku*wa dramat! Rodzice wyjechali na urlop, a ten sąsiad widział mnie przez okno i przyszedł do nas do domu i zaczął mnie szantażować, że ma moje zdjęcia i że pokaże je rodzicom i kolegom ze szkoły. Wiecie co ten **** wymyślił? Powiedział, że nic nikomu nie powie, jeżeli pójdę z nim na miasto przebrany za dziewczynkę, mam przefarbować włosy i przekłuć uszy ;/ dał mi na to nawet pieniądze. Powiedział, że od wczoraj do powrotu rodziców (wracają w następną środę kur*waaaa) jestem jego dziewczyną, nawet kazał mi mówić w formie żeńskiej. Sąsiad jest nawet przystojny jak moje męskie gusta, ma 30 lat i ma na imię Paweł, więc nie będzie siary jak z nim pójdę. Ja mam 16 lat i jak sobie zrobię makijaż i ubiorę rajstopy i buty na koturnie to wyglądam jak dziewczyna, bo na kamerkach łapał się prawie każdy facet, więc pewnie w realu nie będzie tak źle, ale ku*wa!!!! Jak można mieć tak prze*ebane jak ja w tym momencie? Dziś o 18 mam iść z nim na miasto do restauracji coś zjeść i wcześniej muszę przefarbować włosy ku*waaa. Zabijcie mnie!

Gość kill me please

Widzę, że Was to nie interesuje. Szkoda. No to idę do fryzjera. Mam nadzieję, że też mi tam uszy przekłują, bo nie chce mi się biegać po całym mieście w damskiej sukence ;//