Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Edyta

sen niemowlaka

Polecane posty

Go艣膰 Edyta

Hej dziewczyny 馃檪 mam 9-tygodniowego synka. Od pocz膮tku nie jest on fanem spania. Ma聽jedn膮 drzemk臋 dziennie maksymalnie po 3 h. Tak od oko艂o 10 do 13.聽I od 13 do 20 by艂 w sanie czuwania. Pr贸bowa艂am go sk艂oni膰 do drugiej drzemki na wiele r贸偶nych sposob贸w. Chusta, spacer, jazda samochodem... wszystko na nic. Generalnie jest marudny wi臋c podejrzewam, 偶e zm臋czenie daje mu si臋 we znaki... tylko nie mo偶e sobie przysn膮膰. W nocy jest r贸偶nie, ale my艣l臋, 偶e 7 h snu bym naliczy艂a... Syn nie chce spa膰 w domu, tylko na dworze. I tak jest to taki sen specjalnej troski. Po 40 min si臋 przebudzi. Musz臋 go ponosi膰 po dzia艂ce, da膰 smoka, poko艂ysa膰 na sobie na hu艣tawce ogrodowej... Nawet nie mam kiedy zrobi膰 mu prania. Czy to normalne?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Edyta

Dodam jeszcze, 偶e o tej 20 to nie to 偶e on idzie spa膰. Tylko go k膮pi臋 i usypiam. Zajmuje mi to nawet 2h, tak jak wczoraj...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edyta

Dodam jeszcze, 偶e o tej 20 to nie to 偶e on idzie spa膰. Tylko go k膮pi臋 i usypiam. Zajmuje mi to nawet 2h, tak jak wczoraj...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Normalne, dzieci s膮 r贸偶ne.M贸j te偶 nigdy nie spa艂 za du偶o.By艂 absorbuj膮cym dzieckiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

To i tak masz dobrze, moje w dzie艅 艣pi tylko przy piersi mimo 偶e oduczalam.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gos膰
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Edyta napisa艂:

to nie usypiaj, u艣nie sam z siebie ze zm臋czenia, oszala艂abym gdybym mia艂a 2h wyj臋te z 偶ycia na usypianie i tak codziennie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A艣ka

U mnie by艂o takie spanie "na raty" teraz w czasie upa艂贸w. Wydaje mi si臋 偶e zwyczajnie by艂o mojemu dziecku za gor膮co, tak jak nam wszystkim. Dzi艣 jest nieco ch艂odniej i c贸rka 艣pi lepiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kch

Twoje dziecko ma drzemke max 3h i narzekasz? Moja mia艂a 3 a nawet 4 drzemki, ale to dos艂ownie po kilkana艣cie minut, wi臋c ciesz si臋 i korzystaj z tych 3 godzin:)聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hiena

Moim zdaniem to normalne dla dziecka z kolkami. Moj mial podobnie 3 h go usypialam kiedy jeszcze nie wiedzialam co mu dolega. W dzien zero spania, byl marudny. Przez sen czasami stelal. Podaje espumisan dziecko do rany przyloz. Wodze ze kleja mu sie oczka odkladam do lozeczka i spi. W dzien jeszcze nigdy nie mialam tyle czasu dla siebie spi 3 lub 4 h budzi sie na 2 i dalej idze spac. Zasypia sam wystraczy ze odpowiednio go uloze. Jestem w szoku ze to byly kolki. A tez myslalam ze mam dziecko hn

Udost臋pnij ten post