Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagna Cycatka

Cycunie

Polecane posty

Gość Jagna Cycatka

Cycusie mnie bolą. Jurand gdzie się szlajasz Ty moczymordo zamiast masować cyce me. 

Gość JurandZeSpychowa
  Dnia 1.08.2019 o 21:59, Gość Jagna Cycatka napisał:

Cycusie mnie bolą. Jurand gdzie się szlajasz Ty moczymordo zamiast masować cyce me. 

Jagana a ja tu dalej z rozpalonym konarem latam po wsi ino strach a ty tu. Już ja wymasuje twoje nabrzmiałe cyce, ze sutki twe stać bendom ino te dwa nagie miecze od Urlicha. Namasuje, naściskam, pokąsam i wycałuje ino te twe chaszcza spomiendzy ud wyrychtuje aż z jaskini bendzie ci leciało nicem ze stumyka po burzy a na koniec ugase tam swój konar...uhhh

Gość WielkaWłochataDupaAndrzeja

Umarłem 😂

Gość Jagna cycatka

Jam cycatka ale nie taka łotwa dziołcha. ...eczka wygolona gotowa do huśtania ino. Tyż ten miesz wysztachluj by prezencjo ino mioł zarośnięty bober po polanie nie wypoda by lotał.Wyczesz bobra przystrzyc ino piknie niech pohasa

Gość JurandZeSpychowa
  Dnia 2.08.2019 o 05:23, Gość Jagna cycatka napisał:

Jam cycatka ale nie taka łotwa dziołcha. ...eczka wygolona gotowa do huśtania ino. Tyż ten miesz wysztachluj by prezencjo ino mioł zarośnięty bober po polanie nie wypoda by lotał.Wyczesz bobra przystrzyc ino piknie niech pohasa

Toć on wysztachlowany a wkoło piknie przyciente chaszcza, prenży sie i czeka aż Jagna-łania przycupnie na nim do hasania

Gość Jagna Cycatka

Ino mi Ty pędź z chaszczami twemi  wysztachluj do samiuśkiego pnia konara 

Gość JurandZeSpychowa
  Dnia 2.08.2019 o 05:46, Gość Jagna Cycatka napisał:

Ino mi Ty pędź z chaszczami twemi  wysztachluj do samiuśkiego pnia konara 

Zarośla wyszlachtowane po samiuśki pień konara. Jak go zatkne ze wszech mocy to już Twe nabrzmiałe wargi poczują jak trze o nie ściernisko

Gość Jagna cycatka

Łogolony wyposzczony obskubany jako indor po niedzieli  no to właźże i pociupaj mą mokrą dziuplę

Gość JurandZeSpychowa
  Dnia 2.08.2019 o 06:04, Gość Jagna cycatka napisał:

Łogolony wyposzczony obskubany jako indor po niedzieli  no to właźże i pociupaj mą mokrą dziuplę

A ja jaj Jagna, bendzie sie działo, ino wypnij zad to pociupie Twą dziple kaj dziencioł ino trociny pójdom