Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....@

Tęsknię za dr D.

Polecane posty

Gość Ciekawa
1 godzinę temu, Gość ....@ napisał:

Znamy się od 1994 roku, a bardziej blisko od roku 2000. Ogólnie znamy się ok. 25 lat, szmat czasu, co do drugiego pytania; nie jesteśmy wolni. Wypowiem się za siebie - jestem zajęta tylko na papierku, nic między mną i moim partnerem nie ma od wielu lat... i nie będzię.

Interesuje mnie ten wątek , gdyż jestem dokładnie w odwrotnej sytuacji.Ktoś taki , interesuje się mną bliżej i nie jest mi obojętny.Oboje jesteśmy zajęci,a ja bronię się przed tym ze strachu ,że przyszłość może przynieść  rozczarowanie ,porzucenie a w konsekwencji cierpienie ...

Gość gość
51 minut temu, Gość Ciekawa napisał:

Interesuje mnie ten wątek , gdyż jestem dokładnie w odwrotnej sytuacji.Ktoś taki , interesuje się mną bliżej i nie jest mi obojętny.Oboje jesteśmy zajęci,a ja bronię się przed tym ze strachu ,że przyszłość może przynieść  rozczarowanie ,porzucenie a w konsekwencji cierpienie ...

Oboje jesteście zajęci????

Gość ....@
48 minut temu, Gość Ciekawa napisał:

Jesteś pacjentką?  Mną kiedyś też się interesował, ale to było dawno, dopóki się nie znudziłam, chyba bo może jest inny problem  😞. Jestem tu bo czasami potrzebuję się wygadać, poczytać jak inni poradzili sobie w podobnych sytuacjach, bo czasami jest chole.rnie  ciężko. Są takie dni, że nie mam siły tyłka podnieść z łóżka, nic mi się nie chce....

Gość Ciekawa
38 minut temu, Gość gość napisał:

Oboje jesteście zajęci????

A co się tak dziwisz ?

Gość Ciekawa
52 minuty temu, Gość ....@ napisał:

Jesteś pacjentką?  Mną kiedyś też się interesował, ale to było dawno, dopóki się nie znudziłam, chyba bo może jest inny problem  😞. Jestem tu bo czasami potrzebuję się wygadać, poczytać jak inni poradzili sobie w podobnych sytuacjach, bo czasami jest chole.rnie  ciężko. Są takie dni, że nie mam siły tyłka podnieść z łóżka, nic mi się nie chce....

Wybacz , że nie odpowiem na twoje pytanie z oczywistych względów..... moje życie osobiste wywrócone jest do góry nogami ,On twierdzi , że jego również to i tak boję się zaufać....

Gość taodR

A my nigdy niczego sobie nie wyznaliśmy, ale było to specyficzne napięcie między nami, do tego żarty, alzuzje, jego pomoc. A może to był tylko sen. 😞 

Gość Ciekawa LO
29 minut temu, Gość taodR napisał:

A my nigdy niczego sobie nie wyznaliśmy, ale było to specyficzne napięcie między nami, do tego żarty, alzuzje, jego pomoc. A może to był tylko sen. 😞 

Jak długo trwał ten sen i dlaczego się skończył?...

Gość Ciekawa

To Ja niechcący przyczepiło się LO🙂

Gość taodR
15 minut temu, Gość Ciekawa LO napisał:

Jak długo trwał ten sen i dlaczego się skończył?...

Dużo za długo, kilka lat, niestety. Wszystko się skończyło, zakończyłam wizyty u niego i po prostu nastał koniec. Przestałam mieć złudzenia

Gość Ciekawa
11 minut temu, Gość taodR napisał:

Dużo za długo, kilka lat, niestety. Wszystko się skończyło, zakończyłam wizyty u niego i po prostu nastał koniec. Przestałam mieć złudzenia

Czułaś lub czujesz coś do Niego , chciałaś czegoś więcej?

Gość gość

Lekarz jest miły dla pacjentów,a jedna z drugą miłość sobie wyobrażają. ZAL MI WAS idio.tki

Gość taodR
28 minut temu, Gość Ciekawa napisał:

Czułaś lub czujesz coś do Niego , chciałaś czegoś więcej?

3xTak Ale to nie jest już ważne. 

Gość Ciekawa
7 minut temu, Gość gość napisał:

Lekarz jest miły dla pacjentów,a jedna z drugą miłość sobie wyobrażają. ZAL MI WAS idio.tki

To życia nie znasz i mało wiesz ..

Dowodem na to jest autorka tego tematu....Ja jestem w tej komfortowej sytuacji ,że jeszcze nic się nie wydarzyło ....

Spotykamy się na mieście,piszemy ,dzwonimy...

Ale ty już oceniłaś/eś i wiesz lepiej ...

Gość Typowe
1 godzinę temu, Gość taodR napisał:

I teraz masz na nią chęć? 

Gość taodR
1 minutę temu, Gość Typowe napisał:

I teraz masz na nią chęć? 

Na niego, jak już.

Gość To możliwe
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

moja kuzynka  spotykała się z lekarzem przez 2 lata , mówił ,że rozwiedzie się z żoną , do tej pory tego nie zrobił...w końcu odeszła

to On poderwał Ją,jest bardzo ładna...

Gość Samo Życie

znam historię ,która zakończyła się Happy Endem dla kochanki ,lekarz ginekolog poderwał pacjentkę i ożenił się z nią , mówi się, że wyrwał ją sobie na fotelu, z żoną rozwiódł się prawie natychmiast , widuję jego byłą jak samotnie robi zakupy ,bardzo atrakcyjna kobieta, kiedyś widywałam ich ciągle razem

Gość ....@
9 godzin temu, Gość Ciekawa napisał:

Wybacz , że nie odpowiem na twoje pytanie z oczywistych względów..... moje życie osobiste wywrócone jest do góry nogami ,On twierdzi , że jego również to i tak boję się zaufać....

Rozumiem Ciekawa... Moja historia zakończyła się z chwilą, kiedy chciałam wiedzieć czy czuje coś więcej, znaliśmy się przecież tyle lat... któregoś dnia zapytałam wprost, czy mnie kocha, odpowiedź brzmiała - NIE, kiedyś kochał, dziś już nie.... powiedział, że tak mu się wtedy (kiedyś) wydawało. Po pewnym czasie zadałam jeszcze jedno pytanie, czy chociaż mnie lubi i czy nie jestem mu obojętna - odpowiedź podobna: kiedyś Cię lubiłem, teraz już nie... Urwałam prawie natychmiast tą bezsensowną relację. Nagadałam wszystko co mi się wtedy przypomniało i wyszłam. Nigdy nic od niego nie prosiłam, nie wymagałam prezentów i nigdy nic nie dostałam. Nigdy nie mówiłam i nie naciskałam aby rozszedł się z żoną, chciałam tylko wiedzieć czy czuje to samo... tylko to... Od tego momentu właśnie zrobił się problem, nie wiem czy mnie okłamał czy powiedział prawdę, dziś już mało mnie to obchodzi. Z czasem zaczęłam brać pod uwagę, że utrzymuje znajomość dla pieniędzy, czasami brał przecież za tą wizytę... czasami rozmyślam, że może ktoś inny.... nie wiem. Ciężko rozmawiać z milczącym niemową. Był osobą bardzo znaną i cenioną w środowisku, z tytułem naukowym i nie był ani psychiatrą ani osławionym w śród pacjentek ginekologiem :) Odcięłam się od wszystkiego, ale od myśli i wspomnień nie dasz rady, choćbyś nie wiem jak się starała. 

Gość PrawieLekarz
21 godzin temu, Gość burza w mieście napisał:

co wy widzicie w tych facetach - tacy jak wszyscy? - sorry jedni mają nienaturalnie nadęte EGO:)

LEKARZ CZLOWIEK WYKSZTALCONY ,ALE POZATYM ULEPIONY Z TEJ SAMEJ GLINY CO PRZECIETNY KOWALSKI, DZIAŁA  NA TYCH SAMYCH ZASADACH ,JAK KAŻDY FACET

Gość Gość

Spuchnięte ego lewatywy jest nie do strawienia. 

Gość taodR
23 minuty temu, Gość PrawieLekarz napisał:

LEKARZ CZLOWIEK WYKSZTALCONY ,ALE POZATYM ULEPIONY Z TEJ SAMEJ GLINY CO PRZECIETNY KOWALSKI, DZIAŁA  NA TYCH SAMYCH ZASADACH ,JAK KAŻDY FACET

Czyli? Patrzy na kobietę, która mu wpadła w oko nie tylko jak na pacjentkę, ale coś więcej? Jak to rozpoznać?

Gość PrawieLekarz
23 minuty temu, Gość taodR napisał:

Czyli? Patrzy na kobietę, która mu wpadła w oko nie tylko jak na pacjentkę, ale coś więcej? Jak to rozpoznać?

Jeżeli niczego nie proponuje to znaczy , że bardzo lubi swoją pacjentkę , może nawet mu się podoba,ale nic więcej PROSTE  .     MOŻE BY CHCIAŁ ,ALE NIE MOŻE KTO WIE...

Gość taodR
9 minut temu, Gość PrawieLekarz napisał:

Jeżeli niczego nie proponuje to znaczy , że bardzo lubi swoją pacjentkę , może nawet mu się podoba,ale nic więcej PROSTE  .     MOŻE BY CHCIAŁ ,ALE NIE MOŻE KTO WIE...

I tego nigdy się nie dowiem, szkoda. Może tylko umilał sobie czas w pracy 

Gość ....@
52 minuty temu, Gość taodR napisał:

Zależy od lekarza (mężczyzny), nie ma encyklopedycznej regułki :)

Gość ....@
1 godzinę temu, Gość PrawieLekarz napisał:

Powiedzmy, że na tych samych zasadach co przeciętny Kowalski :). 

Gość taodR
7 godzin temu, Gość ....@ napisał:

Zależy od lekarza (mężczyzny), nie ma encyklopedycznej regułki 🙂

No własnie szkoda,że nie można ich rozgryźć, każdego wg tego samego schematu. Mam taki kocioł w głowie co do oceny tej relacji, że już sama nie wiem, co było autentyczne, a co urojone.

Gość ....@
1 godzinę temu, Gość taodR napisał:

No własnie szkoda,że nie można ich rozgryźć, każdego wg tego samego schematu. Mam taki kocioł w głowie co do oceny tej relacji, że już sama nie wiem, co było autentyczne, a co urojone.

Nic nie mogę Ci poradzić, każdy pewnie zaczyna w inny sposób. Na wielką miłość zbytnio nie licz, są oczywiście wyjątki i być może ja tylko trafiłam na bardzo niedojrzałego emocjonalnie faceta, który bawił się moimi uczuciami przez długie lata, ale miej na uwadze to, że jeśli się tobą znudzi, w jednej sekundzie może zrobić z Ciebie chorą osobę. Naprawdę musi kochać do szaleństwa, żeby poświecił to wszystko na co pracował przez długie lata i jeszcze najważniejsze musi się nie bać co ludzie powiedzą. To wszystko jest wtedy możliwe :)

Gość Gość
10 godzin temu, Gość Gość napisał:

Spuchnięte ego lewatywy jest nie do strawienia. 

Co wy z tymi konowałami.

Gość taodR
12 minut temu, Gość ....@ napisał:

ale miej na uwadze to, że jeśli się tobą znudzi, w jednej sekundzie może zrobić z Ciebie chorą osobę.

Co to znaczy?

Gość ....@
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Co wy z tymi konowałami.

Obserwuję twoje wpisy i co ci to daje, że kogoś obrażasz? Pocieszysz się przez chwilę i co dalej? Nawet nikt zbytnio nie zwraca na ciebie uwagi, więc daruj sobie te ...yczne komentarze!