basia1234567890 0 Napisano Sierpień 2, 2019 Hej szukam dziewczyny z którą możemy pogadać jak kobieta z kobietą na temat elegancji, ...enek, płaszczy, a także o pomaganiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rambo Napisano Sierpień 2, 2019 Jestem w czym mogę pomóc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rambo Napisano Sierpień 2, 2019 ...enki i pomaganie kojarzą mi się z second hendami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rambo Napisano Sierpień 2, 2019 Niestety. Żeby ze mną porozmawiać musisz złożyć aplikacje i curriculum vitae na papierku lakmusowym formatu A1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rambo Napisano Sierpień 2, 2019 Że zdjęciem w formacie A4. To wszystko w formie pliku skompresowanego w formacie gif na pendrive w formie CD. Nie toleruję błędów ortograficznych na zdjęciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia1234567890 0 Napisano Październik 14, 2019 Dnia 2.08.2019 o 11:27, Gość Rambo napisał: Jestem w czym mogę pomóc? mam córke chora na mpd i chciałam o tym porozmawiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach