Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłem dziś w Opolu

Polecane posty

Gość gość

Bardzo nudne i brzydkie miasto

Gość Namysłów wojew opolsk

Nudne tak? Przecież w Opolu są kina i teatry które lubisz i w Opolu jest filharmonia, amfiteatr, ogród zoologiczny, muzea, galerie sztuki oraz Mcdonald,sy, KFC i galerie handlowe, więc nie pisz głupot że to nudne miasto 

Gość gość

Przyjacielu ty mój mówię Ci że nudne już bym wolał zadymiony Śląsk

i ostatnio w Opolu był koncert "Przebojowe Opole jedziemy na wakacje" i były koncerty polskich i zagranicznych gwiazd takich jak Shaggy Jenny Bergen z Ace of Base i Filatov & Karas a w zeszłym roku był Alvaro Soler, Betta Lemme i Shanguy 

1 minutę temu, Gość gość napisał:

Przyjacielu ty mój mówię Ci że nudne już bym wolał zadymiony Śląsk

A Opole skurrwysynie to niby kurrwa nie Śląsk? tak? Naucz się lepiej geografii durniu i zrozum że Opole tp historyczna Stolica Górnego Śląska i Opole ma Instytut Śląski i Muzeum Śląska Opolskiego więc Opole to jest Śląsk durniu 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

A Opole skurrwysynie to niby kurrwa nie Śląsk? tak? Naucz się lepiej geografii durniu i zrozum że Opole tp historyczna Stolica Górnego Śląska i Opole ma Instytut Śląski i Muzeum Śląska Opolskiego więc Opole to jest Śląsk durniu 

Chodzi mi o te miasta jak katowice Chorzów itp dużo ładniejsze niż to opole nudne nie wiem jak tam można mieszkać

Gość Gość

Ale nie ma Starbucksa a w Szczecinie jest 

2 minuty temu, Gość gość napisał:

Chodzi mi o te miasta jak katowice Chorzów itp dużo ładniejsze niż to opole nudne nie wiem jak tam można mieszkać

Przecież w Opolu są kina i teatry oraz Filharmonia i amfiteatr oraz ogród zoologiczny i McDonald'sy, Galerie handlowe więc kurrwa wszystko kurrwa jest w Opolu i nie pisz mi bzdur że Katowice czy Chorzów są piękne a Opole brzydkie, bo jest kurrwa odwrotnie 

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ale nie ma Starbucksa a w Szczecinie jest 

Kawę ze Starbucksa nawet na mojej wsi w supermarkecie można kupić durniu ps w Opolu w sklepach Dino i kilku innych można kupić kawę i Frappucino ze Starbucksa i co? Zatkało cię? Sam kupowałem 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Kawę ze Starbucksa nawet na mojej wsi w supermarkecie można kupić durniu ps w Opolu w sklepach Dino i kilku innych można kupić kawę i Frappucino ze Starbucksa i co? Zatkało cię? Sam kupowałem 

Ale to nie to samo 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Przecież w Opolu są kina i teatry oraz Filharmonia i amfiteatr oraz ogród zoologiczny i McDonald'sy, Galerie handlowe więc kurrwa wszystko kurrwa jest w Opolu i nie pisz mi bzdur że Katowice czy Chorzów są piękne a Opole brzydkie, bo jest kurrwa odwrotnie 

Nie jest odwrotnie bo byłem i widziałem i jak bym nie musiał nigdy bym tam nie pojechał z własnej woli

Byłem w Katowicach i moja siostra też była w Katowicach i nie pieprz głupot że Katowice są ładniejsze od Opola bo w Porównaniu do Opola Katowice wyglądają jakby bomba atomowa na nie spadła i Katowice to chyba najbardziej zaniedbane i okropne miasto w Polsce 

Gość Gość

Gość Namysłów a leczyles się w Opolu na wodociągowej? 

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ale to nie to samo 

To samo, to Starbucks i to Starbucks, ps a wy kurrwa w Szczecinie nie macie ogrodu Zoologicznego, a Opole ma piękny ogród zoologiczny i co zatkało cię? 

Gość gość

Byłem w Katowicach i moja siostra też była w Katowicach i nie pieprz głupot że Katowice są ładniejsze od Opola bo w Porównaniu do Opola Katowice wyglądają jakby bomba atomowa na nie spadła i Katowice to chyba najbardziej zaniedbane i okropne miasto w Polsce 

Obskurne Katowice są nadal ładniejszym miastem niż patologiczne Opole, które wygląda jak lej po bombie 

Gość gość

Jak ty mogłeś być w katowicach jak siedzisz w psychiatryku

3 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie jest odwrotnie bo byłem i widziałem i jak bym nie musiał nigdy bym tam nie pojechał z własnej woli

Nie byłeś nigdy w Opolu i doskonale o tym wiesz i nie wmawiaj mi że jest inaczej, bo nigdy nie byłeś w Opolu 

Gość Falubaz

A zielonej górze mamy stadion żużlowy i drużynę w ekstra lidze 

2 minuty temu, Gość gość napisał:

Obskurne Katowice są nadal ładniejszym miastem niż patologiczne Opole, które wygląda jak lej po bombie 

Byłem w Katowicach i Opole jest sto razy ładniejsze i 100 razy mniej patologiczne niż Sratowice i dziwię się że Katowice dalej leżą w województwie Opolskim, Katowice powinni oddzielić od województwa Opolskiego 

Gość gość

Nie byłeś nigdy w Opolu i doskonale o tym wiesz i nie wmawiaj mi że jest inaczej, bo nigdy nie byłeś w Opolu 

Byłem dziś służbowo i mówię Ci że w norze bor... jest Lepiej tam nawet ptaki zwracają

Gość gość

Byłem w Katowicach i Opole jest sto razy ładniejsze i 100 razy mniej patologiczne niż Sratowice i dziwię się że Katowice dalej leżą w województwie Opolskim, Katowice powinni oddzielić od województwa Opolskiego 

Ty naprawdę musisz się leczyć bo masz nie po kolei w głowie i to bardzo

2 minuty temu, Gość Falubaz napisał:

A zielonej górze mamy stadion żużlowy i drużynę w ekstra lidze 

Opole też ma stadion żużlowy frajerze i ma ZOO a ZG nie ma Zoo ani Politechniki a Opole ma Zoo i Politechnikę i Opole jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu a Zielona Góra jest dopiero na 15 miejscu 😄

Zielona Góra ma 1 Teatr, a Opole ma 3 teatry i Opole ma ogród zoologiczny a Zielona Góra  nie ma Zoo i kto tu jest dziurą? i Opole ma 3 kina a ZG 2 kina i Opole ma 4 McDonald'sy a ZG tylko 3 

Gość gość

Opole też ma stadion żużlowy frajerze i ma ZOO a ZG nie ma Zoo ani Politechniki a Opole ma Zoo i Politechnikę i Opole jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu a Zielona Góra jest dopiero na 15 miejscu 😄

Żebym pojechał do opola trzeba mi jeszcze dopłacać najgorsze dziadostwo jakie kiedy kolwiek istniało trzeba to zaorac

Żebym pojechał do opola trzeba mi jeszcze dopłacać najgorsze dziadostwo jakie kiedy kolwiek istniało trzeba to zaorac

WYPIERRDALAJ koniec tematu, nie pozwolę obrażać mojego Opola, temat do zamknięcia 

Gość gość
6 minut temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Ale pieprzysz czubie łopole jest na 6 nie na 3 ...ie

Ale pieprzysz czubie łopole jest na 6 nie na 3 ...ie

3-cie  wpisz sobie w Google najbogatsze miasta wojewódzkie w roku 2019 i poczytaj skurrwysynie, a teraz żegnam ozięble 

Gość gość

3-cie  wpisz sobie w Google najbogatsze miasta wojewódzkie w roku 2019 i poczytaj skurrwysynie, a teraz żegnam ozięble 

No właśnie wpisałem. I widzę że 6 miejsce koloryzujesz o tej swojej dziurze

Przed chwilą, Gość gość napisał:

No właśnie wpisałem. I widzę że 6 miejsce koloryzujesz o tej swojej dziurze

Dziura tak? To dlaczego Opole ma 3 teatry, 3 Kina, Filharmonie, Amfiteatr i 4 McDonald'sy? i duże galerie handlowe jak Karolinka, Solaris Center i Turawa Park oraz Opole ma ogród zoologiczny lodowisko i basen o wymiarach olimpijskich i hale widowiskowo - sportową 

Gość gość

W większości miast jest i do tego są ładniejsze nie betonowy sarkofag