Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Faceci,ktorzy chodza do prostytutek sa dnem.

Polecane posty

Gość Maja

Cioty płacą za seks skoro nie potrafią wyrwać fajnej dupeczki (pisze to kobieta)

Gość Esss5
9 minut temu, Gość Maja napisał:

Cioty płacą za seks skoro nie potrafią wyrwać fajnej dupeczki (pisze to kobieta)

Niektórzy się nie urodzili z bajerą albo im się nie chcę. 

Gość Maja

Płacić to można za auto a nie za seks

Gość szkoda gadać
27 minut temu, Gość Maja napisał:

Jak się nie jest przystojnym, to się nie da. Ale i tak nie zamierzam płacić za seks, bo nie uznaję seksu bez uczuć.

Gość Esss5
15 minut temu, Gość Maja napisał:

Płacić to można za auto a nie za seks

Niektórzy wyjścia nie mają, bo nie są przystojni i nie mają gadki. 

Gość Tomasz

Sporo tu zakompleksionych i infantylnych dziewczynek (kobietami jeszcze nie jesteście). 

Mamy z żoną świetne życie i dwoje cudownych dzieci, układa nam się wszędzie, poza sypialnią (żona jest bardzo wierząca, na wiele nie pozwala, seks jest bardzo ubogi, uprawiamy go rzadko - mimo licznych rozmów i terapii małżeńskiej). 

Nie jestem pod tym względem szczęśliwy, żona o tym wie, nie jesteśmy w stanie się w tej materii porozumieć, na każdym innym gruncie funkcjonujemy idealnie, jesteśmy dobrymi i odpowiedzialnymi rodzicami. 

Raz w tygodniu spotykam się czysto na sam seks, trwa dwie godziny, często wtedy zamykam oczy i myślę o żonie. 

Dzięki takiemu rozwiązaniu jesteśmy wszyscy szczęśliwi. 

Gość gosc
Dnia 2.08.2019 o 15:18, Gość OsiemJeden napisał:

Etam.Nie potrafisz logicznie myslec i to widac.Ja idac do prostytutki wybieram jaka chce,mam co chce i za to place.W zyciu tak nie ma.Oczekiwania Pamela Anderson a partnerem zostaje Genowefa Pigwa.

Potrafie bardzo logicznie myslec.Dlatego tez mnie to tak obrzydza.Ale zdemoralizowana osoba jak ty tego i tak nie zrozumie.

Gość gosc
16 minut temu, Gość Tomasz napisał:

Sporo tu zakompleksionych i infantylnych dziewczynek (kobietami jeszcze nie jesteście). 

Mamy z żoną świetne życie i dwoje cudownych dzieci, układa nam się wszędzie, poza sypialnią (żona jest bardzo wierząca, na wiele nie pozwala, seks jest bardzo ubogi, uprawiamy go rzadko - mimo licznych rozmów i terapii małżeńskiej). 

Nie jestem pod tym względem szczęśliwy, żona o tym wie, nie jesteśmy w stanie się w tej materii porozumieć, na każdym innym gruncie funkcjonujemy idealnie, jesteśmy dobrymi i odpowiedzialnymi rodzicami. 

Raz w tygodniu spotykam się czysto na sam seks, trwa dwie godziny, często wtedy zamykam oczy i myślę o żonie. 

Dzięki takiemu rozwiązaniu jesteśmy wszyscy szczęśliwi. 

A zona o tym wie ?

Gość Psychopatka

Też mnie brzydza tacy faceci. Dla mnie to brak honoru płacić za seks kobiecie, która sobie myśli w trakcie "niech ten obleśny dziad już skonczy" i gardzi nim. Nie wiem,mi by honor nie pozwolił płacić jakiemuś facetowi za seks, który mnie nie poząda. Ale co kto woli, każdy ma inną wrażliwość 😉

Gość Onsam

Właśnie, a mnie tu namawiano na pójście, żeby doświadczenie zdobyć, ale nie chcę sięgnąć dna 😉

Gość ....
25 minut temu, Gość Psychopatka napisał:

Też mnie brzydza tacy faceci. Dla mnie to brak honoru płacić za seks kobiecie, która sobie myśli w trakcie "niech ten obleśny dziad już skonczy" i gardzi nim. Nie wiem,mi by honor nie pozwolił płacić jakiemuś facetowi za seks, który mnie nie poząda. Ale co kto woli, każdy ma inną wrażliwość 😉

Bo facet to zwierzę co się dziwisz dziewczyno jak oni kozy,zwierzęta, dzieci gwałcą , nawet wsadzają fiuta do rur od odkurzacza i inne takie. Bezmózgi myślą tylko f.iutem.

Gość kochliwy
Dnia 2.08.2019 o 15:14, Gość gosc napisał:

Taka prawda.Wiem,ze zaraz posypie sie lawina hejtu na mnie.

Za co? Taka jest prawda! Tylko oferma i ciamajda nie znajdzie kobiety. Nigdy nie byłem żonaty a zaliczyłem ok. 50-60 kobiet /zgubiłem rachubę,kolejność i imiona się mylą/ zdecydowana wiekszość to mężatki. Nigdy żadnej prostytutki!!!

Gość gosc
7 minut temu, Gość .... napisał:

Bo facet to zwierzę co się dziwisz dziewczyno jak oni kozy,zwierzęta, dzieci gwałcą , nawet wsadzają fiuta do rur od odkurzacza i inne takie. Bezmózgi myślą tylko f.iutem.

Ty nie zwierzę? Na czworakach niepodobna jesteś do kozy? Różnica tylko ze koza ma brodę z przodu, ty jak nie ogolisz to ją masz z tyłu 😘

Gość Blondasxxl
9 minut temu, Gość kochliwy napisał:

Za co? Taka jest prawda! Tylko oferma i ciamajda nie znajdzie kobiety. Nigdy nie byłem żonaty a zaliczyłem ok. 50-60 kobiet /zgubiłem rachubę,kolejność i imiona się mylą/ zdecydowana wiekszość to mężatki. Nigdy żadnej prostytutki!!!

Dobry jesteś ale jak ktoś tu napisał wyżej żeby mieć sex to trzeba mieć wygląd albo "bajer" albo kasę a najlepiej wszystko to co wymieniłem.

Gość vvv
5 godzin temu, Gość Psychopatka napisał:

Zgadzam się, też sobie nie wyobrażam, żebym miał płacić za seks. Wolę być prawiczkiem do końca życia niż uprawiać seks z kimś, kogo nie kocham i jeszcze za to płacić.

Gość K5112
5 godzin temu, Gość kochliwy napisał:

Zniszczyłeś kilkadziesiąt małżeństw, zrobiłeś wielu ludziom krzywdę i jeszcze się tym przechwalasz.
Jesteś gorszym ścierwem niż złodziej, który okrada staruszków metodą na wnuczka.

Każda prostytutka i każdy facet płacący jej za sex jest bardziej uczciwy niż TY.

W normalnym świecie któryś z mężów któremu przyprawiłeś rogi odstrzeliłby Cię tak ten Francuz, Zauchę.

Jesteś ścierwem który myśli swoim k u t s e m.

Gość gosc
10 godzin temu, Gość K5112 napisał:

Zniszczyłeś kilkadziesiąt małżeństw, zrobiłeś wielu ludziom krzywdę i jeszcze się tym przechwalasz.
Jesteś gorszym ścierwem niż złodziej, który okrada staruszków metodą na wnuczka.

Każda prostytutka i każdy facet płacący jej za sex jest bardziej uczciwy niż TY.

W normalnym świecie któryś z mężów któremu przyprawiłeś rogi odstrzeliłby Cię tak ten Francuz, Zauchę.

Jesteś ścierwem który myśli swoim k u t s e m.

Nie gębuj bo i ciebie udobr0cha i wyr0cha 😄😄😄

Dnia 2.08.2019 o 15:14, Gość gosc napisał:

Taka prawda.Wiem,ze zaraz posypie sie lawina hejtu na mnie.

Dla ambitnych kobiet szukających samców alfa? Nie wątpię. Mimo to nie czujemy się gorsi, a niektórzy z "nas" równie dobrze mogą mieć kariery większe niż te ambitne kobietki. W końcu są bardzo drogie divy i ktoś na nie chodzi.

Gość gość

No to widzę, ze piszą tu same zakompleksione goowniary, które mają ból odbytu, ze faceci wolą płacić prostytutce niż wydawać na was XD Ehh wy baby to gorzej niż zwierzęta, nie wytrzymacie sekundy by nie dać się przelecieć, jak nie pies to koza czy koń XD Ehh jakie wy jesteście bezmózgie..