Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemniczy Eden

Sylwia wrocilas juz z pracy ? Mam Tobie coś ważnego do powiedzenia

Polecane posty

Gość Tajemniczy Eden

kocham Cie! ❤️ 

Gość Gość

Sylwia dzisiaj nie wraca, zostaje u mnie na weekend.

Pozdro cieniasy.

Gość Sylwia Suchy
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Sylwia dzisiaj nie wraca, zostaje u mnie na weekend.

Pozdro cieniasy.

Twoj wpis chory anonimie jest dowodem dla policji.Zniesławienie jest karalne!

Ja mam męża i dzieci !U kogo zostaję?podaj imieniu nazwisko szumowino.Nie podasz bo nikt taki nie istnieje a ja ten wpis oczywiście zgłaszam! jako dowód w sprawie.

Gość Sylwia Suchy
4 godziny temu, Gość Tajemniczy Eden napisał:

kocham Cie! ❤️ 

Nie znam cie .Nie wiem kim jestes i nie chce wiedzieć!Mam meza i rodzinę!

Gość Sylwia Suchy

Jeszcze ktos coś?Bedzie wreszcie spokoj czy mam wszystkich do sądu podać?

Gość Gosc

Mężatkę?Żenada!!!

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Mężatkę?Żenada!!!

Kłamie jak z nut, aż oko mu lata. 

Gość Uuu
1 godzinę temu, Gość Sylwia Suchy napisał:

Jeszcze ktos coś?Bedzie wreszcie spokoj czy mam wszystkich do sądu podać?

Przestań straszyć zacznij działać bo te twoje "Policja " zgłaszam"  , "nie życzę" sobie to słychać od 5 lat i tylko się kompromitujesz a ludzie się upewniają że z tobą jest nie tak. Nudne to się zrobiło. Idź naskarż na policji że cię większość userów kafeterii o nicku "gość" tak poważnie zniesławiło że aż strach. 🙂

A ta Sylwia to chyba z Suchego jest, gmina Poronin. Tak żem popytał to mi łodrazu o takiej jednej wariotce ludziska gadali. Jesce żem się więcej dowiedział ale nie powiem bo i tak pewnie będę tu zaraz miał policję na chałupie 🤣

Gość Sylwia Suchy
8 godzin temu, Gość Uuu napisał:

Przestań straszyć zacznij działać bo te twoje "Policja " zgłaszam"  , "nie życzę" sobie to słychać od 5 lat i tylko się kompromitujesz a ludzie się upewniają że z tobą jest nie tak. Nudne to się zrobiło. Idź naskarż na policji że cię większość userów kafeterii o nicku "gość" tak poważnie zniesławiło że aż strach. 🙂

Mówię o sytuacjach z realu.!Policja ?ręka rękę myje!mafia .Owszem pójdę ale wyżej a jak będzie trzeba to do Strasburga i nie od 5lat tylko od 1991 roku!po przeprowadzce naszej rodziny.Zniesławie to łamanie prawa.Został zniesławiony w mojej miejscowości mój mąż (w pracy)kobieta imieniem Barbara Kania odpowiadała ludziom ze zgwałcił mnie mąż..podobno wie to od Tadeusza Koniarczyka co jest absolutną bzdurą i jest karalne!Ta sama informacja zaczęła być rozpowszechniana o moim ojcu o czym ojciec pojęcia nie ma bo chyba by zawału dostał..moi rodzice są przedstawia ni jako patologia a ojciec jako pijak choć ojciec Jest człowiekiem porządnym i wierzącym tak jak ja i nigdy w moim domu alkoholu nie było.Jest tego cała masa!Są Świadkowie i dowody.W pracy ,,Feniks""zostałam zapytania czy biorę psychotropy.Pytanie zadała niejaką Beatą Ciszewska.Powiedziałam ze nigdy się nie leczyłam i nie leczę bo jestem zdrowa!a rozpowiadanie nieprawdy jest zniesławianuem mojej osoby!..i w ogole ci to jest za pytanue?To samo dotyczy obrzydliwych treści na temat mojego syna i córki.Syn rano wymiotował..chyba z nerwów.Nasza rodzina jest nękania i oczerniania.Córka rów jest omawiana w podły sposób.Ja nie pozwolę niszczyć mojej rodziny!