Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 666622

IlonaLalka mam pytanie

Polecane posty

Gość 666622

Czy czujesz się zawstydzona jak przy facecie, którego widzisz pierwszy raz w życiu jesteś zupełnie goła ?

Gość 662

Czy faceci mogą Cię dotykać jak jesteś goła, np. po cyckach, pupie? Czy muszą za to dodatkowo zapłacić?

Gość 662
6 minut temu, Gość 662 napisał:

Czy faceci mogą Cię dotykać jak jesteś goła, np. po cyckach, pupie? Czy muszą za to dodatkowo zapłacić?

Gość 662
Przed chwilą, IlonaLalka napisał:

Mogą-Mówię im co mogą i za ile , przeważnie za 30 € i wchodzą na te 15 min. W sumie mogę mieć dziennie około 8 klientów za 30€ to i tak dużo - 160€ Podatek, to razem dla mnie: 80€ zostaje po opłaceniu Miete( czynsz) ... - 20€ dziennie na jakieś jedzenie zakupy, oszczędzam 50€  w kieszeni dziennie. Pracuje około 13 dni w miesiącu to zależy, czasem mniej, bo już mi ręce opadają od tych pytań. Na szczęście mam stałych , na umówiony termin. To mnie ratuje.

Napisz co mogą i za ile.

Gość 662
3 minuty temu, IlonaLalka napisał:

To już uzgadniam w pokoju :) z klientem . Zgadzam się na to i na to. I nie ma u mnie inaczej :) chciałam wam zobrazować jak ciężko w dzisiejszych czasach jest być prostytutka. To nie tylko pchanie w tzw( brzydko) jak to niektórzy mówią, dziurkę, ale także taktyka, urok osobisty itd itd.

Ty jesteś dziewczyną pełną uroku osobistego. Czytałem, że masz 25 lat. Jesteś bardzo młodziutka.

Gość 662
Przed chwilą, IlonaLalka napisał:

Dziękuje ślicznie ;) to miłe :)

Miłe słowa dla miłej dziewczyny :)

Życzę Ci, żeby praca zawsze sprawiała Ci radość. Czy możemy się kiedyś spotkać na seks ?

Gość 662
5 minut temu, Gość 662 napisał:

Miłe słowa dla miłej dziewczyny :)

Życzę Ci, żeby praca zawsze sprawiała Ci radość. Czy możemy się kiedyś spotkać na seks ?

Gość 662
15 minut temu, IlonaLalka napisał:

Jasne, ale nie napisze tutaj adresów na kafeterii, bo są inne portale , które sluza do tego typu rzeczy;)

Na jakiej stronie się ogłaszasz?

Gość osoba
3 minuty temu, IlonaLalka napisał:

Niemieckiej. Tutaj na kafeterii nie napisze ;) 

Kocham Cię Ilonko :)

Gość osoba
8 minut temu, IlonaLalka napisał:

A tak bardzo potrzebujesz mojej dobroci ?:) słońce , kocham znaczy , życzę Tobie wszystkiego co dobre, to tez miłość rozsyłana po całym internecie ;) buźka i spij ładnie . 

Bardzo :) Tobie też wszystkiego co najlepsze. Marzę o tym, żeby kiedyś Cię zobaczyć :)