Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co wy na to

Czy wiecie że w życiu plodowym każdy jest uformowany jako kobieta

Polecane posty

Gość Co wy na to

I dopiero pod wpływem zastrzyku hormonów, lechtaczka zamienia się w pen...s a jajniki w jądra. Gdzie więc potwierdzenie słów że Ewa powstala z żebra Adama skoro wg biologii jest inaczej?

Przed chwilą, Gość Co wy na to napisał:

I dopiero pod wpływem zastrzyku hormonów, lechtaczka zamienia się w pen...s a jajniki w jądra. Gdzie więc potwierdzenie słów że Ewa powstala z żebra Adama skoro wg biologii jest inaczej?

Wiemy, przynajmniej ja biologię kiedyś w szkole miałem...

Gość Co wy na to
Przed chwilą, Zakopiańczyk albo i napisał:

Wiemy, przynajmniej ja biologię kiedyś w szkole miałem...

Właśnie chyba nie wszyscy wiedza bo traktuja to jako osobne gatunki itp

1 minutę temu, Gość Co wy na to napisał:

Właśnie chyba nie wszyscy wiedza bo traktuja to jako osobne gatunki itp

Kościół kościołem, nauka nauką. Wierzę w to co mówią naukowcy ale Boga w sercu mam. A do kościoła chodzić trzeba? Ale żeś mnie autorko załatwiła,  teraz do ranio będę rozmyslol

Gość Człowiek nikt

Nie wiem, wydaje misie raczej, że osobniakiem ze wskazaniem na kobietę. W okresie płodowym mamy 2 przewody: wolffa (męską) i millera (żeńska). Gen SRy z chromosomu Y koduje białko powstrzymujące wykształcenie przewodu mullera w strone przewodów płciowych kobiecych co daje szanse tym drugim.

Gość Co wy na to
5 minut temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Nie wiem, wydaje misie raczej, że osobniakiem ze wskazaniem na kobietę. W okresie płodowym mamy 2 przewody: wolffa (męską) i millera (żeńska). Gen SRy z chromosomu Y koduje białko powstrzymujące wykształcenie przewodu mullera w strone przewodów płciowych kobiecych co daje szanse tym drugim.

Nie zawsze, co z osobami interseksualnymi ktorych nie malo? Mogą miec cala mieszanke hromosomow i genow

Gość g99

to bajeczka wymyslona przez mizoginow..faceci zazdroszcza kobietom dawania zycia