Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Brak miłości i brak siły do pracy

Polecane posty

Gość gitarstwo
8 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Ktoś napisał, że seks leczy , chyba nie do końca skoro Prostytutka, która wypowiada się w tym wątku też ma depresję. Ja też cierpię z powodu braku miłości. Czuję się samotna pomimo, że mam męża. U mnie problem jest taki, że mój Ślubny jest pracoholikiem. Każdego dnia wraca do domu po 22.00. Nie ma kochanki. Nie ma dużych potrzeb seksualnych nad czym ubolewam. Poprostu ponad życie kocha pieniądze i prace. Poza tym woli rozmawiać z facetami o interesach. Nie ma w sobie wrażliwości, romantyzmu. Kocha mnie, tak sobie myśle. Nie ma przede mną tajemnic. Rozmawiamy tylko w niedziele i przez telefon wtedy jest miły i kochany. Dla mnie to trochę mało, tęsknie .

a jakby nie pracował, grał na gitarze i miał mało kasy to też byś narzekała, wam babom nie dogodzi

Gość Edwin

A jak z praca? Masz siły by pracować? Bo ja juz nie...tez jestem samotna i nigdy miłości nie doswiadczylam. Ledwo żyje i nie mam na nic siły .

Autorko jesteś także autorką tego posta?

Gość Edwin

Mam to samo, 26 lat.

Gość obalamteorie
Dnia 3.08.2019 o 02:06, Gość moje uwagi napisał:

zakochanie to iluzja i idealizowanie, to nie jest prawdziwe, jest raczej naiwne. Z czasem zauważa się szczegóły i wady i czar zakochania pryska. Autorka szuka zapomnienia i beztroski jak małolata.

zakochana jestem od wielu lat , nie zako...e sie w iluzji bo mam przenikliwy umysl

Gość Gosc
Dnia 23.08.2019 o 15:13, RewolwerCzarnoprocowy napisał:

chyba kpisz...ja uwielbiam jestem samotnikiem i uwielbiam samotność

Wszystko DO CZASU. Każdy potrzebuje milosci, i kobiety i mężczyźni.