Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esss5

Jestem facetem sporo o kobiecych cechach

Polecane posty

Gość Esss5

Jestem jak baba. Boję się burzy, cierpię na silną meteoropatię, migreny od dziecka.  Zauważyłem u siebie skłonności do skrajnych uczuć, targają mną nieraz silne emocje i namiętności. Nawet z ruchów  dostrzegam  u siebie sporo kobiecej natury. To trudne dla faceta.  Oczywiście mam też i męskie cechy, w stu procentach babą oczywiście nie jestem.

Gość gość

A jesteś w 100% hetero?

Gość Jarek Es

Tak do ciebie

Gość Nysie

Do jego jesteś ...ym analfabeta. 

Gość rozsądny

Jakie masz jeszcze  babskie cechy?

Gość Jaruś

Odezwij się 

Gość Esss5

Tak. Jestem w 100% hetero. 

Gość Hetero
4 minuty temu, Gość Esss5 napisał:

Tak. Jestem w 100% hetero. 

Lubię takich. 

Gość Esss5
8 minut temu, Gość Hetero napisał:

Lubię takich. 

Miło.  Jednak to i tak uciążliwe dla faceta. 

Gość gość

A co ma powiedzieć kobieta, która choć jest krucha to warczy?hmm? Nie przejmuj się. Już taki jesteś, zaakceptuj to. 

Gość gość
6 minut temu, Gość Esss5 napisał:

Lepiej być mężczyzną, który potrafi rozczulać kobiety niż kobietą, która w.arczy...

Gość Ona
6 minut temu, Gość Esss5 napisał:

Nie przesadzaj.  Ja jestem kobieta a  mam kilka meskich cexh  np lubie rywalizacje,  mam wysokie ambicje,  lubie adrenaline i sporty ekstremalne i cos co mją glownie mezczyzni: godnosc. Dlatego np jak wiekszosv mezczyzn nie wybaczam zdrad. 

Ale poza tymi cechami to jestem wrazliwa i empatyczna kobieta.  I lubie takie polaczenie u siebie:)

Gość Esss5
6 minut temu, Gość Ona napisał:

Nie przesadzaj.  Ja jestem kobieta a  mam kilka meskich cexh  np lubie rywalizacje,  mam wysokie ambicje,  lubie adrenaline i sporty ekstremalne i cos co mją glownie mezczyzni: godnosc. Dlatego np jak wiekszosv mezczyzn nie wybaczam zdrad. 

Ale poza tymi cechami to jestem wrazliwa i empatyczna kobieta.  I lubie takie polaczenie u siebie:)

Facetowi o takich cechach jest trudniej. Np nieśmiałość, wybredność, delikatność, skłonności do depresji, nie czynią faceta zbyt atrakcyjnego. Plusem jest kreatywność, silnie rozwinięta zmysłowość, uczucia.  

Gość Esss5

zbyt atrakcyjnym miało być. Sorry za błędy. 

Gość Ona
9 minut temu, Gość Esss5 napisał:

Facetowi o takich cechach jest trudniej. Np nieśmiałość, wybredność, delikatność, skłonności do depresji, nie czynią faceta zbyt atrakcyjnego. Plusem jest kreatywność, silnie rozwinięta zmysłowość, uczucia.  

Dla mnie jestes atrakvyjny wlasnie bo mnie przyciagaja mezczyzni podobni do mnie osobowosciowo.  Moj ideal powinien byc wrazliwym artystą,  feministą, miec silnie rozwinieta empatie i szacunek do istot zywych.

Typ samca alfa co lubi sie bic odpada.  A juz np facet co zneca sie nad zwierzetami jest w moich oczaxh smieciem. 

Ale ..widocznie ty lubisz takie kobiety ktore lecą na gosci napakowanych testosteronem i stad twoje żale. 

Gość Esss5
10 minut temu, Gość Ona napisał:

Dla mnie jestes atrakvyjny wlasnie bo mnie przyciagaja mezczyzni podobni do mnie osobowosciowo.  Moj ideal powinien byc wrazliwym artystą,  feministą, miec silnie rozwinieta empatie i szacunek do istot zywych.

Typ samca alfa co lubi sie bic odpada.  A juz np facet co zneca sie nad zwierzetami jest w moich oczaxh smieciem. 

Ale ..widocznie ty lubisz takie kobiety ktore lecą na gosci napakowanych testosteronem i stad twoje żale. 

Nie lecę na takie puste lalki. Tzn na takie, które lecą na samców alfa.  Tak w ogóle to nie latam za kobietami.  Też uważam znęcanie się nad zwierzętami za przejaw braku empatii i degeneracji. 

Gość Ona
Dnia 3.08.2019 o 21:35, Gość Esss5 napisał:

Nie lecę na takie puste lalki. Tzn na takie, które lecą na samców alfa.  Tak w ogóle to nie latam za kobietami.  Też uważam znęcanie się nad zwierzętami za przejaw braku empatii i degeneracji. 

James jestem juz lekko po 30tce a jestem sama wlasnie dlatego ze nie spotkalam mezczyzny o kobiecej wrazliwosci i szeroko rozwinietej inteligencji emocjonalnej.  Takiego co by nie mial ani odrobiny agresji w sobie.  Zawsze jakies dupki tylko mnie podrywaly. Takie macho sraczo. 

Choc teraz juz wiem z czego to wynika. Faceci w moim typie sa za niesmiali i nie podrywaja.  Sama musze zrobiv pierwszy krok. ..tylko ze ja tez jestem niesmiała.

Gość Esss5
9 godzin temu, Gość Ona napisał:

James jestem juz lekko po 30tce a jestem sama wlasnie dlatego ze nie spotkalam mezczyzny o kobiecej wrazliwosci i szeroko rozwinietej inteligencji emocjonalnej.  Takiego co by nie mial ani odrobiny agresji w sobie.  Zawsze jakies dupki tylko mnie podrywaly. Takie macho sraczo. 

Choc teraz juz wiem z czego to wynika. Faceci w moim typie sa za niesmiali i nie podrywaja.  Sama musze zrobiv pierwszy krok. ..tylko ze ja tez jestem niesmiała.

Mi leci 29 rok.  Kobiety, dziewczyny nie lubią tego typu raczej facetów, a jak już lubią, to często wtedy jak już są same po 30 tce, bez obrazy.  Ja nie podrywam, bo nie ma kogo. 

Gość przepraszam

że zaśmiecam Ci wątek

„macho sraczo”

9 godzin temu, Gość Ona napisał:

😂

Gość gość
46 minut temu, Gość Esss5 napisał:

Mi leci 29 rok.  Kobiety, dziewczyny nie lubią tego typu raczej facetów, a jak już lubią, to często wtedy jak już są same po 30 tce, bez obrazy.  Ja nie podrywam, bo nie ma kogo. 

No to celuj w równolatki, w czym problem? Czyżby kolejny, który szuka młodszej za wszelką cenę? Jeśli szukasz młodszej to jakoś mi cię nie żal. Sorry.

Gość Ona
53 minuty temu, Gość Esss5 napisał:

Masz na mysli te kobiety,  ktore w mlodosci lecialy na bad boyòw,  ale źle na tym wyszly i się opamiętały?  :D 

Spoko, nie obrazam sie.  Chocby dlatego ze ja od zawsze wolalam wrazliwych i uczuciowych facetòw. 

A może szara myszka?  Podrywaj te kobiety co są takie...hmm...płochliwe, jesli wiesz co mam na mysli. 

Gość Esss5
8 minut temu, Gość gość napisał:

No to celuj w równolatki, w czym problem? Czyżby kolejny, który szuka młodszej za wszelką cenę? Jeśli szukasz młodszej to jakoś mi cię nie żal. Sorry.

Nie celuję w żadne. W równolatki również. W dodatku w pewnym wieku kobiety mają parcie na ślub i dzieci, co mnie w ogóle nie interesuje. 

Gość Esss5
12 minut temu, Gość Ona napisał:

Masz na mysli te kobiety,  ktore w mlodosci lecialy na bad boyòw,  ale źle na tym wyszly i się opamiętały?  😄

Spoko, nie obrazam sie.  Chocby dlatego ze ja od zawsze wolalam wrazliwych i uczuciowych facetòw. 

A może szara myszka?  Podrywaj te kobiety co są takie...hmm...płochliwe, jesli wiesz co mam na mysli. 

Między innymi. 

Gość Ona
1 godzinę temu, Gość Esss5 napisał:

Nie celuję w żadne. W równolatki również. W dodatku w pewnym wieku kobiety mają parcie na ślub i dzieci, co mnie w ogóle nie interesuje. 

Ej...ja mam 31lat i zero parcia na ślub i dziecko,  zatem proszę nie uogòlniać :P

Gość kobietom chyba zawsze źle

zbadaj hormony estradiol i prolaktynę, mogą być za wysokie i testosteron - za niski

ale tak poza tym to wrażliwi mężczyźni są super, ale nie w znaczeniu wahań nastroju a empatii 🙂

Gość Esss5
11 minut temu, Gość Ona napisał:

Ej...ja mam 31lat i zero parcia na ślub i dziecko,  zatem proszę nie uogòlniać 😛

Miło.  Ja w  ogóle nie podrywam kobiet, młodszych, starszych ze względu na to, że wiem, że nie spełniłbym się w normalnym związku. Zdradzę swoją tajemnicę. Pociągają mnie dominujące sadystki 😉  Mam masochistyczne tendencje i uległe skłonności. 

Gość Esss5
2 minuty temu, Gość kobietom chyba zawsze źle napisał:

zbadaj hormony estradiol i prolaktynę, mogą być za wysokie i testosteron - za niski

ale tak poza tym to wrażliwi mężczyźni są super, ale nie w znaczeniu wahań nastroju a empatii 🙂

Badałem kiedyś testosteron i miałem w normie. Ostatnio czytałem, że faceci, którzy mają skłonności do migren, mogą mieć podwyższony hormon estrogenu. 

Gość kobietom chyba zawsze źle
5 minut temu, Gość Esss5 napisał:

Badałem kiedyś testosteron i miałem w normie. Ostatnio czytałem, że faceci, którzy mają skłonności do migren, mogą mieć podwyższony hormon estrogenu. 

Nie tylko faceci, ale kobiety też.
Mój były był taki jak piszesz, no może miał więcej męskich cech. Miał niski testosteron i wysoką prolaktynę. Ta ostatnia związana jest z wahaniami nastroju (estrogeny też). Ale to pewnie miałbyś ginekomastię, bo tym się objawia wysoka prolaktyna.

Gość Esss5
9 minut temu, Gość kobietom chyba zawsze źle napisał:

Nie tylko faceci, ale kobiety też.
Mój były był taki jak piszesz, no może miał więcej męskich cech. Miał niski testosteron i wysoką prolaktynę. Ta ostatnia związana jest z wahaniami nastroju (estrogeny też). Ale to pewnie miałbyś ginekomastię, bo tym się objawia wysoka prolaktyna.

Moje nastroje są związane często ze zmianami pogody. Chociaż nie zawsze. 

Gość Esss5

I to jest uzależnione od tego czy mnie ktoś dobrze wydymał, czy dobrze spałam itd. A tak w ogóle to jestem kobietą..