Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damianekkk_89

Mama i babcia próbują mnie swatać z pasztetem

Polecane posty

Gość damianekkk_89

Jest to córka ich znajomej. Zapraszają, je obie celowo na herbatkę, kiedy jestem w domu i mnie wywołują, żeby mnie z nią skonfrontować. Jeszcze specjalnie podejmują tematy zakładania rodziny. A jest to dziewczyna naprawdę ohydna. Z krzaczastymi brwiami, centymetrową przerwą między siekaczami i dłoniami, jak bochny, przymrużonymi świńskimi oczkami. Jak im dyplomatycznie wyperswadować, żeby tego nie robiły?

Gość Taka

Znajdz sobie modelke to dadza ci spokój. Widocznie widzą, ze jestes brzydki i nie masz szans poznać sam kobiete, stąd te próby. No i kolejny 30 latek mieszkajacy z mamusią. Nie ma nic do zaoferowania a wymagania, ze hohoho. Tragedia. 

Gość Onsam

Haha jak bym sie nie dał. Mi ktoś proponował jedyną znaną kobietę która jest sama, nie w moim typie, ruda kręcone włosy. Jednym z głównych atutów było że ma swój domek - czyli można się domyśleć co chodzi po głowie tej osobie, jaka jest która mi to proponowała i lubi psy. Jak mi ktoś się zupełnie nie podoba to jak się zmusić, Dostałem jej numer.

Gość tak sobie myślę Damianku

Wiesz co Damianku sobie myślę... Mamy XXI wiek, jest tyle sposobów, żeby zmienić wygląd, pójść na metamorfozę. Ale z drugiej strony nie wymyślono jeszcze nic, żeby wpływać na to co ma się w głowie. Moim zdaniem każda potwora znajdzie swojego amatora, a Ty zostaniesz sam z tym wszystkim co masz albo czego nie masz w swojej głowie.

Gość Prawda
6 minut temu, Gość tak sobie myślę Damianku napisał:

Wiesz co Damianku sobie myślę... Mamy XXI wiek, jest tyle sposobów, żeby zmienić wygląd, pójść na metamorfozę. Ale z drugiej strony nie wymyślono jeszcze nic, żeby wpływać na to co ma się w głowie. Moim zdaniem każda potwora znajdzie swojego amatora, a Ty zostaniesz sam z tym wszystkim co masz albo czego nie masz w swojej głowie.

Dokładnie. To ten san typ co Arystocweles. Tfu! 

Gość damianekkk_89
17 minut temu, Gość Taka napisał:

Znajdz sobie modelke to dadza ci spokój. Widocznie widzą, ze jestes brzydki i nie masz szans poznać sam kobiete, stąd te próby. No i kolejny 30 latek mieszkajacy z mamusią. Nie ma nic do zaoferowania a wymagania, ze hohoho. Tragedia. 

Dziewczynę to ja mam fajną na oku, ale mieszka daleko. Poznałem ją na wesołym portalu. Z resztą miałem, w przeszłości 3 fajne dziewczyny, to im zawsze coś w nich nie pasowało. P*erdoliły mi, że nie powinienem się z nimi zadawać, bo "muszę być wierny komuś, gdzieś, kiedyś". I właśnie znalazły mi kogoś, gdzieś, kiedyś. Qrwa samicę hipopotama...

Gość damianekkk_89
12 minut temu, Gość tak sobie myślę Damianku napisał:

A życzę jaj nawet sołtysa z 5 hektarami. Niech sobie będzie szczęśliwa, ale nie moim kosztem. A ja wolę być sam, niż z byle bazylem

Gość Prawda
2 minuty temu, Gość damianekkk_89 napisał:

Dziewczynę to ja mam fajną na oku, ale mieszka daleko. Poznałem ją na wesołym portalu. Z resztą miałem, w przeszłości 3 fajne dziewczyny, to im zawsze coś w nich nie pasowało. P*erdoliły mi, że nie powinienem się z nimi zadawać, bo "muszę być wierny komuś, gdzieś, kiedyś". I właśnie znalazły mi kogoś, gdzieś, kiedyś. Qrwa samicę hipopotama...

Na oku to ty możesz mieć... Jęczmień 😂

Jak ci cos nie pasuje to sie wyprowadz. Czas najwyższy. 30 lat i z matką mieszkasz? Wstyd i hańba. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Prawda napisał:

Na oku to ty możesz mieć... Jęczmień 😂

Jak ci cos nie pasuje to sie wyprowadz. Czas najwyższy. 30 lat i z matką mieszkasz? Wstyd i hańba. 

Czemu jak ktoś piszę że mieszka w domu rodzinnym to prawie zawsze tylko z matką? Ojcowie poumierali?

Gość Gosc

Serio musi byc slabo z Tobą, skora mama Ci dziewczyny szuka xD moze powiedz jej, przy mamie, ze jest fajna, mila dziewczyna i moze byc Twoja kolezanka, ale nic poza tym, bo wolisz chlopcow xD gwarantuje, ze wiecej nie przyjdzie na herbatke

Gość gość

Kasa posag 😍 hajs. 

Gość gość
39 minut temu, Gość damianekkk_89 napisał:

Jak masz na oku to bierz się za nią.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość damianekkk_89 napisał:

Jest to córka ich znajomej. Zapraszają, je obie celowo na herbatkę, kiedy jestem w domu i mnie wywołują, żeby mnie z nią skonfrontować. Jeszcze specjalnie podejmują tematy zakładania rodziny. A jest to dziewczyna naprawdę ohydna. Z krzaczastymi brwiami, centymetrową przerwą między siekaczami i dłoniami, jak bochny, przymrużonymi świńskimi oczkami. Jak im dyplomatycznie wyperswadować, żeby tego nie robiły?

Nie bądź pan ... , własne zdanie się liczy,chyba ze uszczęśliwić chcesz znów mamuncie .

Gość gosc

Twoja mamusia i babcia uwielbiają chyba pasztety, już jednego ci doradziły .Widzą ze nie masz żadnego zdania i dlatego tak robią, powinieneś wyprzedzić je z decyzją.

Gość kasia
1 godzinę temu, Gość damianekkk_89 napisał:

aleś głupi. rozumiem jakbys byl bradem pittem ale widocznie ocenily cie bardzo nisko i nie chca byscie zostali sami na starosc

Gość gość

Ona ma szlachetne wnętrze jak większość brzydali.

Gość Żart

Stanowczo chcesz? To powiedz, że jesteś gejem!:-). Napewno dadzą Ci spokój albo z tą laską pogadaj i powiedz jej, że jesteś gejem i, że rodzice o tym nie wiedzą czy tam Mama i Babcia. I przestanie do Ciebie ona przychodzić.

Gość eas
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Serio musi byc slabo z Tobą, skora mama Ci dziewczyny szuka xD moze powiedz jej, przy mamie, ze jest fajna, mila dziewczyna i moze byc Twoja kolezanka, ale nic poza tym, bo wolisz chlopcow xD gwarantuje, ze wiecej nie przyjdzie na herbatke

To od razu walizy za drzwiami i skonczy nie tylko jako stary kawaler ale i jako bezdomny

Gość Gosc

Heh, no to moze powiedz jej wprost, ze jest mila, ale nie jest w Twoim typie (a w ogole to kochasz inna). Najlepiej przy mamie. Bedzie afera, trudno, ale mama juz wiecej zadnej laski Ci nie przyprowadzi, niewdzieczniku xD