Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lesbijka

Czy to coś dziwnego, że lubię penetrację?

Polecane posty

Gość Lesbijka

Z jednej strony jestem typową lesbijką, bo faceci ani trochę mnie nie podniecają, za to kobiety bardzo.  Jednak wciąż słyszę, jak to lesbijki nie lubią penetracji, a jedynie seks oralny, pieszczenie łechtaczki itp. Ja owszem, to też lubię, ale szczyt rozkoszy osiągam, gdy dziewczyna wkłada mi coś do pochwy (np. ogórek), i to zawsze każę jej dopychać najgłębiej jak się da. Czy to coś dziwnego?

Gość xxx

To normalne. Ale ze wzgledow higienicznych zawsze gumke na ogorek.

Gość Menprzed40
14 minut temu, Gość Lesbijka napisał:

Z jednej strony jestem typową lesbijką, bo faceci ani trochę mnie nie podniecają, za to kobiety bardzo.  Jednak wciąż słyszę, jak to lesbijki nie lubią penetracji, a jedynie seks oralny, pieszczenie łechtaczki itp. Ja owszem, to też lubię, ale szczyt rozkoszy osiągam, gdy dziewczyna wkłada mi coś do pochwy (np. ogórek), i to zawsze każę jej dopychać najgłębiej jak się da. Czy to coś dziwnego?

Coś mi się zdaje że nie do końca z ciebie lesbijka, co Ty na to? Ty jej minetkę a facet Ciebie z tyłu? Myślę że byłby lepszy odlot jak z ogórkiem ;)

Gość pseudonim
Dnia 4.08.2019 o 12:59, Gość Lesbijka napisał:

a ja rozumiem, jestem facetem hetero, nie podniecają mnie meżczyźni w ogóle a anal mnie mega podnieca, palcem, ale chętniej czym większym

Gość less
4 minuty temu, Gość pseudonim napisał:

a ja rozumiem, jestem facetem hetero, nie podniecają mnie meżczyźni w ogóle a anal mnie mega podnieca, palcem, ale chętniej czym większym

ja tez lubię penetracje, i jako less lubię w obie dziurki straponem jak mnie dziewczyna posuwa

Gość pseudonim
2 minuty temu, Gość less napisał:

ja tez lubię penetracje, i jako less lubię w obie dziurki straponem jak mnie dziewczyna posuwa

ja mam niestety tylko jedną dziurkę, ale uwielbiam jak ją kobieta pieści szczególnie w trakcie obciągania, ale posuwanie straponem też lubię

Gość less
8 minut temu, Gość pseudonim napisał:

ja mam niestety tylko jedną dziurkę, ale uwielbiam jak ją kobieta pieści szczególnie w trakcie obciągania, ale posuwanie straponem też lubię

a jesteś uległym pieskiem?

Gość pseudonim
Przed chwilą, Gość less napisał:

a jesteś uległym pieskiem?

czasem tak, a czasem wręcz odwrotnie, zależy od humoru, a jak Ty lubisz? dominować czy być dominowana?

Gość less
4 minuty temu, Gość pseudonim napisał:

czasem tak, a czasem wręcz odwrotnie, zależy od humoru, a jak Ty lubisz? dominować czy być dominowana?

dominować, ogólnie to nie przepadam za facetami, ale jak trafi się uległy którego mogę zerżnąć, i opluć i nasikać i nasrać mu na twarz i patrzeć jak się tym bawi i je to, to wtedy zrobię to dla niego.

Gość pseudonim
2 minuty temu, Gość less napisał:

dominować, ogólnie to nie przepadam za facetami, ale jak trafi się uległy którego mogę zerżnąć, i opluć i nasikać i nasrać mu na twarz i patrzeć jak się tym bawi i je to, to wtedy zrobię to dla niego.

wszystko oprócz srania 😛 skad jesteś?

Gość less
8 minut temu, Gość pseudonim napisał:

wszystko oprócz srania 😛 skad jesteś?

Wrocław, ale ja lubię sranie