Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał27

Siostra żony

Polecane posty

Cześć,  od jakiegoś czasu (szczególnie jak zrobiło się gorąco,  a kobiety zaczęły nosić mniej ciuszków) zacząłem interesować się ciałem mojej szwagierki - siostry mojej żony.  Nigdy nie patrzyłem na nią jak na obiekt pożądania.. Nie wiem co na to wpłynęło - być może większe dekolty, krótsze spodenki.. Teraz jak ja widzę to aż się podniecam czasami, gdy jest skąpo ubrana. 

Pytanie do Was - mieliście takie sytuacje - podniecenie na widok kogoś bliskiego Waszej żony?

Jak Sobie z tym radziliscie ? Czy to przeszło? 

Obawiam się że gdy zaczniemy mniej spędzać z nią czasu to żona będzie mi zadawać pytania dlaczego, a tego bym nie chciał by się tłumaczyć.

Czekam na Wasze odpowiedzi. 

Pozdrawiam

Gość Kunegunda
1 minutę temu, Michał27 napisał:

Cześć,  od jakiegoś czasu (szczególnie jak zrobiło się gorąco,  a kobiety zaczęły nosić mniej ciuszków) zacząłem interesować się ciałem mojej szwagierki - siostry mojej żony.  Nigdy nie patrzyłem na nią jak na obiekt pożądania.. Nie wiem co na to wpłynęło - być może większe dekolty, krótsze spodenki.. Teraz jak ja widzę to aż się podniecam czasami, gdy jest skąpo ubrana. 

Pytanie do Was - mieliście takie sytuacje - podniecenie na widok kogoś bliskiego Waszej żony?

Jak Sobie z tym radziliscie ? Czy to przeszło? 

Obawiam się że gdy zaczniemy mniej spędzać z nią czasu to żona będzie mi zadawać pytania dlaczego, a tego bym nie chciał by się tłumaczyć.

Czekam na Wasze odpowiedzi. 

Pozdrawiam

Urwij sobie ptaka bo faceci myślą ptaszkiem. Wtedy przejdą ci takie myśli.

Pytanie może wyglądać na zabawne, ale dla mnie nie jest, bo przysparza mi to wiele sytuacji stresujacych.. 

Jak żona zauważy to będzie mega niesmacznie. 

Dziękuję za takie odpowiedzi - moglas w ogole nie odpisywac.

Gość Ania

Pytanie może wyglądać na zabawne, ale dla mnie nie jest, bo przysparza mi to wiele sytuacji stresujacych.. 

Jak żona zauważy to będzie mega niesmacznie. 

Dziękuję za takie odpowiedzi - moglas w ogole nie odpisywac.

polej małego wrzątkiem, poważnie

Gość jdahdla

Głowa pod zimną wodę.

Gość Radziu

Ja miałem tak z mojej kobiety kuzynka powiedziałem o tym jej jak byłem piany a moja że kręci ja kuzynki mąż i że możemy się wymienić na jedną noc ale będziemy w tym samym pokoju nie wiem czy to na serio mówiła 

Raczej trójkąta z siostrą by nie chciała hehehe 😉 Szwagierka wolna więc wymiany nie będzie 😉

Gość Radziu

A szwagierka daje ci znaki jakieś 

Gość Michał27
18 minut temu, Gość Radziu napisał:

A szwagierka daje ci znaki jakieś 

tak ,jak mnei widzi wywala sutki i mruga nimi, daje jaby znakiem morsem

Gość Radziu

To na co ty czekasz zrób to z nią przecież nie powie siostrze swojej 

Hmm.. raczej chyba nie bardzo, choć tak jak pisałem już wcześniej - ubiera się ostatnio jakoś bardziej skąpo. 

Gość gość

Zejdź w rozmowie delikatnie na tematy seksu. Wybadaj sytuację i jak coś to działaj.

Gość gość

Hmm.. raczej chyba nie bardzo, choć tak jak pisałem już wcześniej - ubiera się ostatnio jakoś bardziej skąpo. 

Siostra żony jest prostytutką? To możesz ją posuwać.

Gość ,,,,,,,,.
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Zejdź w rozmowie delikatnie na tematy seksu. Wybadaj sytuację i jak coś to działaj.

No właśnie, najwyżej dostaniesz od niej po mordzie.

Gość Gość
4 minuty temu, Michał27 napisał:

W jakim sensie bardziej skąpo? Bez stanika?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

W jakim sensie bardziej skąpo? Bez stanika?

Czy bez majtek? Powiedz jej, żeby się tam ogoliła bo chcesz trafić do dziurki.

Krótkie ...enki, spódniczki, krótkie spodenki takie że pośladki z nich wystają,  dekolty. 

Może tylko przez to że się nią podniecam tak mi się wydaje, ale rzeczywiście ubiera się seksowniej niż wcześniej..  

Co do tych rozmów na temat seksu.. O Co mogę się jej np zapytać? Nie mam pomysłu.. 

Gość Gość
3 minuty temu, Michał27 napisał:

Krótkie ...enki, spódniczki, krótkie spodenki takie że pośladki z nich wystają,  dekolty. 

Może tylko przez to że się nią podniecam tak mi się wydaje, ale rzeczywiście ubiera się seksowniej niż wcześniej..  

Co do tych rozmów na temat seksu.. O Co mogę się jej np zapytać? Nie mam pomysłu.. 

Jak się tak ubiera to jest prostytutką.

Gość Gość
7 godzin temu, Michał27 napisał:

No powiedz jej, że wygląda szałowo. Spróbuj ja niby przypadkowo podotykać. Pożartuj na tematy seksu, że jest apetyczna, itp. Że chętnie byś porównał jej piersi. Wymyśl coś. I daj znać jak poszło.