Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poetka

Jak czesto myslicie o tym, ze kochacie zycie?

Polecane posty

Gość Poetka

Chodzi o takie chwile kiedy zatrzymujecie sie na chwile i myslicie "zycie jest piekne". Zdarza sie wam taka refleksja czy raczej wrecz odwrotnie myslicie o tym jak bardzo juz jestescie tym wszystkim zmeczeni?

Czesto gdy biegam sobie na boso po polance i lace po trawce wtedy dziekuje za to ze zyje

Gość Lea

czasami nie ma czasu  na zastanowienie😜

Gość Lea
Przed chwilą, Poetka napisał:

Kto wie czy czasem to nie lepiej, ze nie ma czasu na zastanowienie 😉

też tak myślę

1 minutę temu, Poetka napisał:

Mieszkasz w Polsce?

teraz tak ale w anglii tez

Gość OtoJa

Zazdrosze wam że potraficie kochać... Ja swojego bardzo bardzo nie lubię... I tylko dzięki mojemu dziecku nie nienawidzę życia... 

Gość Lea
2 minuty temu, Gość OtoJa napisał:

Zazdrosze wam że potraficie kochać... Ja swojego bardzo bardzo nie lubię... I tylko dzięki mojemu dziecku nie nienawidzę życia... 

😮

Gość OtoJa
5 minut temu, Poetka napisał:

Mysle, ze zeby je szczerze kochac to trzeba stoczyc naprawde powazna walke ze soba. Twoja postawa jest duzo bardziej zrozumiala, ciezko jest jak sie dostaje klody pod nogi, a domyslam sie, ze tak wlasnie jest.

Nie umiałam kochać od zawsze... Nikt mnie tego nie nauczył, przynajmniej nie we właściwy sposób..  Może w tym tkwi problem..  Moje małżeństwo, praca, ambicje które każdy wręcz wysmiewa, a przynajmniej nie rozumie... Ehhh może w innym wcieleniu  będzie mi dane zaznać tego uczucia... "kochać życie" - to dla mnie jest jakiś abstrakcyjny zwrot.... 

Gość OtoJa
17 minut temu, Poetka napisał:

Wysmiewanie ambicji nie swiadczy dobrze o tych ludziach, nic nie zawinilas w tej kwestii. Ich juz nie zmienisz, ale sprobuj spojrzec na siebie lagodniejszym wzrokiem. Skoro nie umiesz kochac od zawsze to wiele was z dzieckiem laczy i moze ono mogloby Ciebie czegos w kwestii podejscia do zycia nauczyc.

Miło poczytać kogoś mądrego... 🙂 Ale nie chcę Wam tu off topu robić, temat wątku jest zupełnie inny... Ja tylko Wam zazdroszczę że wiecie jak to jest kochać życie