Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ana21

Dramat! Nieudany seks

Polecane posty

Muszę sie pozalic bo zaraz eksploduje..

Uprawialismy dzisiaj seks z moim facetem po dlugiej (jak na nas) przerwie, mam małą rankę obok wejscia do pochwy wiec penetracja momentami bardzo mnie bolała, moj facet doszedl, ja nie.. Dalej penetrowal zebym doszla ale powiedzialam mu zeby delikatniej bo mnie boli, chwilke jeszcze to trwalo i wyszedł ze mnie bo uznal ze juz opadł z sił i ma inny pomysl. Pomyslalam ze zadowoli mnie ręka a on usiadl i uznal ze mam dac mu pokaz i sama sie zadowolic, nie mialam ochoty sama sie ze soba bawiec wiec odmowilam z nadzieją że pomoże mi dojść a on olał mnie.. Usiadl i zaczal ogladac telewizje.. Zawsze gdy nie mogl dojsc sama pomagalam mu ręką mimo braku juz sił, nie olałam go nigdy a on dzis to zrobił.. Nie dosc ze wyczekiwalam tak dlugo na ten seks to takie rozczarowanie. Chce mi sie wyć..

Gość pierwszy

Łap go za interes, albo stanie i powtórka albo robótki ręczne ;) Głowa do góry :)

Gość Zawiedziona

Moj facet nigdy by mi tego nie zrobił zawsze muszę pierwsza dojść pozwala żeby obcy dolaczal czasem żebym miała ostre orgazmy raz tylko jego kolegę prosiłam żeby mnie dalej z nim bzykal miał już miękkiego bardzo i go bolał mój ale kleklam i delikatnie mu lizalam aż nie zrobił się twardy powinnaś zacząć myśleć o nowym facecie nam też się należy orgazm a nie tylko im 

Gość pierwszy

No i jak było