Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Poznałam super faceta i stchorzylam

Polecane posty

Gość Gość

Facet inny niż wszyscy ale wydaje mi się, choć on zaprzecza, że ma takie wymagania którym ja niepodolam.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Facet inny niż wszyscy ale wydaje mi się, choć on zaprzecza, że ma takie wymagania którym ja niepodolam.

Co ci sie wydaje konkrety prosimy

Gość Gość

No to teraz będzie cię używał gostek spod budki z piwem.

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

No to teraz będzie cię używał gostek spod budki z piwem.

Nie dziękuję wolę swoje palce.autorka

Gość Gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

Nie dziękuję wolę swoje palce.autorka

Nie na długo ci palce wystarczą, człowiek to taka bestia że ciągle chce czegoś nowego, ciągle mu mało. Powodzenia w znalezieniu mądrego i ... który zastąpi ci te palce... może w zamian za otwarte twoje usta? ;))

Gość Gość

Wydaje mi się że on prowadzi fajniejsze życie ode mnie, lepiej jest ubrany. Pewnie gdybyśmy razem zamieszkali to chciałby wychodzić, podróżować, a ja takiego życia nie prowadze. Tak samo wydaje mi się że ciągle byłabym się konkurencji kobiet bo pewnie wiele się wokół niego kręci. 

Poza tym ma plany na życie, co robi co chciałby jeszcze zrobić itp a ja tak bardziej przyziemnie. Praca, dom, praca.

Gość Ewa
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wydaje mi się że on prowadzi fajniejsze życie ode mnie, lepiej jest ubrany. Pewnie gdybyśmy razem zamieszkali to chciałby wychodzić, podróżować, a ja takiego życia nie prowadze. Tak samo wydaje mi się że ciągle byłabym się konkurencji kobiet bo pewnie wiele się wokół niego kręci. 

Poza tym ma plany na życie, co robi co chciałby jeszcze zrobić itp a ja tak bardziej przyziemnie. Praca, dom, praca.

A może czas coś zmienić. Jeśli Ci naprawde na nim zależy to może zaryzykuj. Po zatym życie jakie on prowadzi cię nie pociąga? Nie chciałabyś m.in.podróżować? Bo żyć tylko pracą i domemem non stop się nie da.