Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkl

Dziewczyna po studiach i chłopak po liceum

Polecane posty

Gość jkl

to się może udać??

Gość gość

nie, myślę ze chłopak powinien szukać panien po zawodówce albo po średniej. Bo na te po studiach to ma za wysokie progi na swoje nogi

Gość Taka druga

Ja jestem kobieta po studiach, z podwójnym wyższym i zauroczylam sie w gościu bez matury, lysym, 12 lat starszym ehh 😞

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Taka druga napisał:

Ja jestem kobieta po studiach, z podwójnym wyższym i zauroczylam sie w gościu bez matury, lysym, 12 lat starszym ehh 😞

to po co ci były studia jak ciągnie ciebie do zycia na poziomie plebsu bez aspiracji? zajęłaś niepotrzebnie komus miejsce na studiach

Gość Taka druga
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

to po co ci były studia jak ciągnie ciebie do zycia na poziomie plebsu bez aspiracji? zajęłaś niepotrzebnie komus miejsce na studiach

Yy ty jesteś ...em. Po 1. To, ze ktoś nie ma skończonej szkoły nie oznacza, ze jest plebsem. Akurat ten pan sobie świetnie radzi, nawet domek wybudowal, zarabia grubo powyżej średniej krajowej. A co do zajęcia miejsca... Jak ktoś sie nie dostał to coz, mógł lepiej napisać maturę. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Taka druga napisał:

Yy ty jesteś ...em. Po 1. To, ze ktoś nie ma skończonej szkoły nie oznacza, ze jest plebsem. Akurat ten pan sobie świetnie radzi, nawet domek wybudowal, zarabia grubo powyżej średniej krajowej. A co do zajęcia miejsca... Jak ktoś sie nie dostał to coz, mógł lepiej napisać maturę. 

yyyyy, a ty lubisz byle g...i lecisz na kasę, bo przecież ani na urode ani na intelekt. ale jak widać kasa wszystko wynagrodzi i domki. Naprawdę panna sama obniżasz loty i to pikujaco w dół, co oznacza, zę na nic ci były studia, bo zadnych po nich nie masz intelektualnych ambicji...no chyba ze facet ma dużego i na to poleciaąłś, to jeszcze takie zwierzęce instynkty mogę przyjąć do wiadomości. Kiedyś damom też czasem zaswędziało i do ogrodnika i do lokaja, czy innego stangreta

Gość Kumaty
2 minuty temu, Gość Taka druga napisał:

Dokładnie ja miałem trudne dzieciństwo, matce było obojętne czy chodzę do szkoly, potem się ogarnąłem i nie żyje jak plebs, zarabiam nieźle, prace mam umysłową i nie jestem jakimś stereotypowym sebiksem a ludzi traktuje z szacunkiem. Nie oceniaj książki po okładce. Patrzy się na człowieka a nie papierek i stan posiadania, a jeśli ktoś tak robi to cieszę się, że jestem poza orbitą zainteresowań

Gość Dr.No

To jakis banal, znam tyle kobiet co skonczyly studia, a maja intelekt ameby. W polsce skonczyc studia moze nawet ...a, wiec nie schlebialbym sobie tytulem Magistra.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Kumaty napisał:

Dokładnie ja miałem trudne dzieciństwo, matce było obojętne czy chodzę do szkoly, potem się ogarnąłem i nie żyje jak plebs, zarabiam nieźle, prace mam umysłową i nie jestem jakimś stereotypowym sebiksem a ludzi traktuje z szacunkiem. Nie oceniaj książki po okładce. Patrzy się na człowieka a nie papierek i stan posiadania, a jeśli ktoś tak robi to cieszę się, że jestem poza orbitą zainteresowań

ale chwalisz sie tym ze zarabiasz, panna u góry też niedouczonego łysola wychwala bo zamożny. I tak sie niby nie chwali po okładce. A to że nie jesteś stereotypowy to tylko świadczy na twoją korzyść, są wyjątki, ale nieliczne . I tym bardziej powinieneś sie cieszyć ze odstajesz na plus

Gość Lol
3 minuty temu, Gość gość napisał:

yyyyy, a ty lubisz byle g...i lecisz na kasę, bo przecież ani na urode ani na intelekt. ale jak widać kasa wszystko wynagrodzi i domki. Naprawdę panna sama obniżasz loty i to pikujaco w dół, co oznacza, zę na nic ci były studia, bo zadnych po nich nie masz intelektualnych ambicji...no chyba ze facet ma dużego i na to poleciaąłś, to jeszcze takie zwierzęce instynkty mogę przyjąć do wiadomości. Kiedyś damom też czasem zaswędziało i do ogrodnika i do lokaja, czy innego stangreta

A ty jaka masz szkołę bo zachowujesz sie jak po OHP?

Gość gość
9 minut temu, Gość Taka druga napisał:

ten twój łysol też mógł sie bardziej postarac i w ogóle napisać maturę, co nie? skoro już tak argumentujesz

Gość gość
2 minuty temu, Gość Lol napisał:

A ty jaka masz szkołę bo zachowujesz sie jak po OHP?

odpowiednio dobrą, nie martw się, a poza tym co to za ubliżanie ludziom z OHP, czy idąć waszym tokiem myslenia nie ma tam nikogo wartościowego? no chyba jacyś są skoro nie papierek a człowiek sie liczy.....a tu niby , ze OHP to jakiś element 😄

Gość Kumaty
1 minutę temu, Gość gość napisał:

ale chwalisz sie tym ze zarabiasz, panna u góry też niedouczonego łysola wychwala bo zamożny. I tak sie niby nie chwali po okładce. A to że nie jesteś stereotypowy to tylko świadczy na twoją korzyść, są wyjątki, ale nieliczne . I tym bardziej powinieneś sie cieszyć ze odstajesz na plus

Po prostu nie lubię gdy ktoś sugeruje się tylko tym co ukończył w ocenie człowieka. Liczy się też serce, inteligencja, a z tym się człowiek rodzi, co nie znaczy że większość przyglupów faktycznie nie skończyła szkół, chociaż moim zdaniem to pech tych ludzi, że rodzice się nie przyłożyli do wychowania w 90% i niczego nie wymagali, nie wytłumaczyli dzieclu, że źle skończy

Gość Taka druga
5 minut temu, Gość gość napisał:

Ale czy to jego wina, ze ma łysienie androgenowe? Ty jesteś psychopata jakis. A ja skończyłam studia scisle, mam intelekt i sie rozwijam. Skończyłam właśnie drugi kierunek, w pracy awansowalam. Prace mam umysłową i dbam o swój rozwój. A mężczyzna nie musi być wykształcony, ma byc zaradny i mądry życiowo. 

Gość gość

Po prostu nie lubię gdy ktoś sugeruje się tylko tym co ukończył w ocenie człowieka. Liczy się też serce, inteligencja, a z tym się człowiek rodzi, co nie znaczy że większość przyglupów faktycznie nie skończyła szkół, chociaż moim zdaniem to pech tych ludzi, że rodzice się nie przyłożyli do wychowania w 90% i niczego nie wymagali, nie wytłumaczyli dzieclu, że źle skończy

ok, nie ma sie co podniecać, wiadomo, ze w zyciu liczy się pewnien całokształt i to on musi być akceptowalny, ale też nie łudźmy sie ze większość nie odrzuci  pryszczatej i otyłej  i upoconej brzydko odoby nawet jeśli ma super charakter, tak samo wiekszość nie pomysli o zwiążaniu sie z kaleka- sa wyjątki i to udane, ale jednak nie takie liczne, nie każdy zwiąże sie z alkoholikiem mimoże może on być cudownie wrażliwy itp. Ilu tu nie chce matki z dzieckiem?

Gość gość
1 minutę temu, Gość Taka druga napisał:

Ale czy to jego wina, ze ma łysienie androgenowe? Ty jesteś psychopata jakis. A ja skończyłam studia scisle, mam intelekt i sie rozwijam. Skończyłam właśnie drugi kierunek, w pracy awansowalam. Prace mam umysłową i dbam o swój rozwój. A mężczyzna nie musi być wykształcony, ma byc zaradny i mądry życiowo. 

czyli lecisz na kasę i domek

Gość gość
3 minuty temu, Gość Taka druga napisał:

a tak na marginesie to poza rozwojem w pracy jakie na co dzień masz potrzeby kulturalno intelektualne? I jakie z nich twój łysol podziela i rozumie? Grill u znajomych nie podpada pod te rozrywki

Gość Gosciowa

Do tego u góry: lysi sa seksowni 😍 😍 😍 

Gość Kumaty

ok, nie ma sie co podniecać, wiadomo, ze w zyciu liczy się pewnien całokształt i to on musi być akceptowalny, ale też nie łudźmy sie ze większość nie odrzuci  pryszczatej i otyłej  i upoconej brzydko odoby nawet jeśli ma super charakter, tak samo wiekszość nie pomysli o zwiążaniu sie z kaleka- sa wyjątki i to udane, ale jednak nie takie liczne, nie każdy zwiąże sie z alkoholikiem mimoże może on być cudownie wrażliwy itp. Ilu tu nie chce matki z dzieckiem?

Po co podajesz takie skrajne przykłady? Chodzi o wykształcenie, wygląd i czy ktoś się komuś spodoba wizualnie to rzecz której nie poruszałem w swoim wywodzie, wiadome, że nikt z nikim nie będzie wiązał się na siłę czy z przymusu. Jedna i druga strona byłaby niezadowolona.

Gość gosc

a tak na marginesie to poza rozwojem w pracy jakie na co dzień masz potrzeby kulturalno intelektualne? I jakie z nich twój łysol podziela i rozumie? Grill u znajomych nie podpada pod te rozrywki

a ty jakie masz potrzeby intelektualne, szczekanie doopą na forum? opowiedz o tym

Gość gość

Po co podajesz takie skrajne przykłady? Chodzi o wykształcenie, wygląd i czy ktoś się komuś spodoba wizualnie to rzecz której nie poruszałem w swoim wywodzie, wiadome, że nikt z nikim nie będzie wiązał się na siłę czy z przymusu. Jedna i druga strona byłaby niezadowolona.

to nie sa skrajne tylko dość typowe, cecha jak każda inna, czemu ocenianie po tuszy obleci a po intelekcie nie? Jak sam mówisz, chodzi o to zeby obie strony były zadowolone- a im większe różnice tym trudniej spotkać sie po środku

Gość gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

a ty jakie masz potrzeby intelektualne, szczekanie doopą na forum? opowiedz o tym

o jaka inteligentna riposta, panny pytam a nie ciebie, A jak umiesz czekać dooopa to może czas zarabiać dobrze jako dziwowisko w cyrku, bo to raczej nietypowa umiejętność 

Gość Kumaty
9 minut temu, Gość gość napisał:

to nie sa skrajne tylko dość typowe, cecha jak każda inna, czemu ocenianie po tuszy obleci a po intelekcie nie? Jak sam mówisz, chodzi o to zeby obie strony były zadowolone- a im większe różnice tym trudniej spotkać sie po środku

Wykształcenie nie ma związku z intelektem, może wpływać, ale nie musi

Gość gość
12 minut temu, Gość Gosciowa napisał:

Do tego u góry: lysi sa seksowni 😍😍😍 

nie każdy, tylko taki z regularnymi rysami i w miarę przystojny

Gość gosc
8 minut temu, Gość gość napisał:

o jaka inteligentna riposta, panny pytam a nie ciebie, A jak umiesz czekać dooopa to może czas zarabiać dobrze jako dziwowisko w cyrku, bo to raczej nietypowa umiejętność 

dużo jadu w tobie jak na inteligenta panią z wyższych sfer, pewnie wygląd kiepski to sie musisz wyżyć i dowartosciowac

Gość Osjbsdhhdj

To nie chodzi o wykształcenie tylko o ambicje i chęć do pracy. Ja niestety chyba wpakowałam się w związek z kimś kto nie ma konkretnego zawodu ale myśli, że jak ma 10 lat doświadczenia w ochronie to wszyscy mają mu buty czyścić. Wkurza mnie to już.

Ja jestem po studiach za które zapłaciłam kilkaset tysięcy, potem robiłam kursy i nadal się kształcę (oraz pracuje 55 godzin w tygodniu). Jednak moj facet nie ma żadnych ambicji i twierdzi, że praca spadnie mu z nieba bez składania CV i dodatkowych szkoleń. Teraz wymyślił, że rzuci pracę, przeprowadzi się do mnie i będzie szukał czegoś w innym kraju. Coś mi się wydaje, że będzie pijawką. 🤔

Gość gość
2 minuty temu, Gość Kumaty napisał:

Wykształcenie nie ma związku z intelektem, może wpływać, ale nie musi

owszem może, ale założeniem procesu kształcenia jest to, zę co do zasady im dalej tym bardziej powinieneś być też inteligentny. Inna sprawa jak to działą w praktyce i że studia teraz u nas, szczególnie w szkołach prywatnych mogli skończyć ludzie , którzy kiedyś może i matury by nie zdali.  

Gość gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

dużo jadu w tobie jak na inteligenta panią z wyższych sfer, pewnie wygląd kiepski to sie musisz wyżyć i dowartosciowac

co za czarująca domorosła psychologia:) pisz wiećej, bo mi sie podobaja te twoje wpisy:)

Gość rozsądny

Fakty są takie, że wykształcone zadbane kobiety nie powinny psuć intelignentnych, dobrych genów, dając się zapładniać prostym facetom (mechanikom, hydraulikom, robolom, elektrykom), ponieważ to są geny ze słabszą inteligencją z tendencją do uzależnień.

Znam taką parkę, ona 29 lat, on 39 - ona zadbana, ekstra fajna dziewczyna, on - obwieś w pomiętej koszuli na chrzcinach był, twarz spuchnięta, zniszczona słońcem, dosyć prosta i prymitywna gadka - mówię wam - MEZALIANSE SIĘ RZUCAJĄ I BIJĄ PO OCZACH!!

Ale niestety - biologicznie kobiety ciągnie do prostactwa... to największy błąd natury.

Gość gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

i powiedz mi jakie kompleksy ty leczysz swoimi jadowitymi i ocennymi wpisami, co  kotku?