Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika

Faceci to ru chacze

Polecane posty

Gość Weronika

Dzisiaj poruszę bardzo ważny temat a mianowicie to czego kobiety naprawdę nie lubią w facetach 

Gość gość

nie wszyscy, nie wszyscy.

Gość Jadźka
1 minutę temu, Gość gość napisał:

nie wszyscy, nie wszyscy.

Chwała Bogu

Gość Weronika

Mężczyźni uważają zwykle, że kobiety powinny być bardziej erotyczne w sprawach seksu niż oni sami 

Gość szkoda gadać

Nie. Jest wielu facetów, którzy nie są r00chaczami, ale to właśnie r00chacze są pożądani przez kobiety i mają największe branie.

Gość Gość
8 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Nie. Jest wielu facetów, którzy nie są r00chaczami, ale to właśnie r00chacze są pożądani przez kobiety i mają największe branie.

Bzdura

Gość Frek

Najbardziej pożądani i porządni są EUNUCHY. Nie wyuRcha, ale będzie masował i lizał, namiętnie całował tylko dla JEJ przyjemności. Ona się znudzi szybko takim i przeskoczy na takiego, co będzie ją bił i szarpał mocno, co ją ustawi w szeregu. Niestety taka rzeczywistość gwiazdeczek w domu siedzących i czekających na męża (WYPŁATĘ).

Gość Żona zboczeńca

Frek, gdyby mężowie byli porządni żadna by nie szukała przygód. Mój przynosi pensję, ale polowe wydaje na  ..., bo mu loda robią, masują jaja, liżą i całują stopy 

Gość pravda

Wasze narzekanie na mężczyzn bierze się z nieudanych związków. Tylko że po jednym nieudanym związku znowu wiążecie się z osobą podobną do byłego (podobny charakter i wygląd), a potem jesteście zdziwione, że znowu się nie udało. Ale i tak nie zwiążecie się z facetem o odmiennym charakterze ani z brzydszym, bo wy potrzebujecie "emocji", a te dają wam właśnie przystojni r00chacze, względnie kryminaliści.

Gość Kia
4 godziny temu, Gość pravda napisał:

Wasze narzekanie na mężczyzn bierze się z nieudanych związków. Tylko że po jednym nieudanym związku znowu wiążecie się z osobą podobną do byłego (podobny charakter i wygląd), a potem jesteście zdziwione, że znowu się nie udało. Ale i tak nie zwiążecie się z facetem o odmiennym charakterze ani z brzydszym, bo wy potrzebujecie "emocji", a te dają wam właśnie przystojni r00chacze, względnie kryminaliści.

Psycholog

Gość Wiem co mówię
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Bzdura

To ty piszesz bzdury, na babskich pogaduszkach o seksie moja była mnie pod niebiosa wychwalała, jaki to jestem dobry. Sama na siebie bat ukręciła,  trzem jej koleżanką musiałem udowodnić że to prawda.