Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cycu xd

W zegarze śmierci wyszło mnie że umre jak będe miał 48 lat to znaczy za 18 lat bede w ziemi xd

Polecane posty

Gość Cycu xd

No tak mam na jednej stronie że moja linia życia zakończy sie jak bede miał 48 lat taa akurat jak tam tylko wpisuje sie imie kolor włosów i oczu no i date urodzenia i oni wiedza ile sie bedzie żyło lat .Albo na innej stronie jest test i sa pytania czy masz znamiona czy często pijasz mocna kawe czy często jeździsz samochodem albo czy masz stresująca prace było też pytanie ile lat miała matka i ojciec jak urodzili ? No a ja nie mam prawa jazdy nie mam stresujacej pracy nie mam żony i dziecka .Nie pale papierosów i nie pije piwa nie mam znamion ale i tak wylicza że wynik jest niepokojacy xd jak ktoś nie pije piwa nie pali nie ma prawka może życ krótko jak nie mam nawet pracy xd to ja mam umrzec mnie wyliczyli jak bede miał 48 lat xd 

Oczywsice to ściema i głupota kase taka łoja to już dawno było na necie . 

Ktoś kto nie pije piwa też mu wylicza szybka śmierc ? A jak ktoś nie pija mocnej kawy nie bierze narkotyków nie ma chorób dziedzicznych ? To jest wola Boga ja tylko to traktuje jako zabawe bo tylko od stwórcy zależy kiedy kto umrze ile bedzie żył ja nie wierze w te ich testy jakies .Akurat mnie wylicza śmierc to Bog daje i odbiera .Pan mnie wezwie do siebie w odpowiednim czasie a nie jakis program tam wie kiedy umre .Tylko u Boga mamy zapisane a to dobre jakbym miał umrzec przed 50 xd szkoda że mnie tak gnoje mało czasu dali ja no mam życ jeszcze tylko 18 lat / xd no prosze kto te testy programy układa ? Ja nie wiem żeby tak dołowac ludzi a jak może ja umre jak bede miał 70 pare lat albo 80 pare ? To kutwy jedne żeby mnie dali 18 lat do śmierci xd a ja se bede żył ile będe chciał XD