Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni o poglądach lewicowych

Polecane posty

Gość xxx
6 minut temu, Gość Qwerty napisał:

Opisałaś mój ideał 😁. Tylko gdzei jak takiego wolnego znajdę? Taki facet to skarb, więc raczej wszyscy mają partnerki.

za granica 😄

Gość szkoda gadać
7 minut temu, Gość gość napisał:

Zaakceptowałbyś syna ge.ja bądź córkę les.bijkę, sąsiada muzułmanina lub współpracownika uchodźcę? Podałbyś rękę antyklerykałowi, agnostykowi, ateiście lub osobie o odmiennych poglądach politycznych i religijnych? Stanąbyś w obronie wyzywanego przez narodowców na ulicy pakistańczyka albo roma? Jeśli tak, nie jesteś prawicowcem, bo prawicowość to skupienie najgorszych ludzkich cech, wrogość do odmienności, a w najlepszym wypadku znieczulica.

Zaakceptowałbym dziecko homoseksualne. Nie akceptuję "parad równości", żądania przywilejów i obnoszenia się z orientacją przy jednoczesnym obrażaniu wierzących oraz ludzi o odmiennych poglądach.

Sąsiad muzułmanin jest ok, pod warunkiem, że pracuje, uczy się/zna polski i asymiluje się ze społeczeństwem.

Sam jestem agnostykiem, więc nie mam nic przeciwko osobom innych wyznań.

Nie, prawicowość to nie to, co opisujesz. Skrajne poglądy nigdy nie są dobre, niezależnie czy lewicowe czy prawicowe.

Gość szkoda gadać
16 minut temu, Gość Qwerty napisał:

Opisałaś mój ideał 😁. Tylko gdzei jak takiego wolnego znajdę? Taki facet to skarb, więc raczej wszyscy mają partnerki.

Ja nie mam :(

Gość gość
Przed chwilą, Gość szkoda gadać napisał:

Zaakceptowałbym dziecko homoseksualne. Nie akceptuję "parad równości", żądania przywilejów i obnoszenia się z orientacją przy jednoczesnym obrażaniu wierzących oraz ludzi o odmiennych poglądach.

Sąsiad muzułmanin jest ok, pod warunkiem, że pracuje, uczy się/zna polski i asymiluje się ze społeczeństwem.

Nie, prawicowość to nie to, co opisujesz. Skrajne poglądy nigdy nie są dobre, niezależnie czy lewicowe czy prawicowe.

tolerancja  to nie jest przekonanie, że każdy kto jest inny ma zamknąć pysk i się "asymilować" ukrywając swoją seksualność, religię i kulturę

Gość gość
1 minutę temu, Gość szkoda gadać napisał:

Ja nie mam 😞

a napisałeś już do kumpli ze chciałbyś z nimi gdzieś wyjść?

Gość HAHAHA
3 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

HAHAHAHHA no ma byc tolerancja???? czyli wszystko tak, ale wg twoich wlasnych zasad? to nie jest tolerancja, to jest wlasnie prawactwo.

Gość sgdć
6 minut temu, Gość gość napisał:

tolerancja  to nie jest przekonanie, że każdy kto jest inny ma zamknąć pysk i się "asymilować" ukrywając swoją seksualność, religię i kulturę

Nic takiego nie pisałem.

Normalni geye sami nie popierają tych deebili z parad równości, bo psują im opinię.

Wolność wyznania jest, niech wierzą w co chcą, niech chodzą do swoich świątyń itd. Jeśli pracują i znają polski, to wszystko ok. To samo z praktykowaniem kultury

Gość gość

Teraz za każdym razem kiedy jakiś facet będzie pisał na forum, że kobieta o lewicowych poglądach nigdy nie znajdzie "porządnego faceta" to będę ich odsyłać na ten temat 😄

Gość sgdć
3 minuty temu, Gość HAHAHA napisał:

HAHAHAHHA no ma byc tolerancja???? czyli wszystko tak, ale wg twoich wlasnych zasad? to nie jest tolerancja, to jest wlasnie prawactwo.

Nie wg moich zasad. Wolność jednego człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego.

Gość szkoda gadać
8 minut temu, Gość gość napisał:

a napisałeś już do kumpli ze chciałbyś z nimi gdzieś wyjść?

Już dawno, nie chcą.

Gość gość
2 minuty temu, Gość sgdć napisał:

Nic takiego nie pisałem.

Normalni geye sami nie popierają tych deebili z parad równości, bo psują im opinię.

Wolność wyznania jest, niech wierzą w co chcą, niech chodzą do swoich świątyń itd. Jeśli pracują i znają polski, to wszystko ok. To samo z praktykowaniem kultury

ale homoseksualiści chcą też przywilejów takich jak prawo do zawarcia związku małżeńskiego czy posiadania dzieci - tego już im odmawiasz...

12 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

I tak, ludzie którzy mają "odmienne poglądy" czyli uważają, że homoseksualizm jest zły i powinien być nielegalny jak w Rosji zasługują na obrażanie.

Gość gość
4 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

Jak widać dla prawicowca zawsze jest jakieś "ale". Od umiarkowanych do skrajnych poglądów niedaleka droga, wystarczy tylko jakiś mały impuls jak chociażby parada równości, która jest tylko odpowiedzią na brutalne ataki środowisk prawaczko hamulcowy i która nie jest żądaniem przywilejów a normalnego traktowania przysługującego każdemu człowiekowi.

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

prawaczko hamulcowy

Prawackich powinno być 😂 ach, te tablety i słowniki😂

Gość szkoda gadać
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Jak widać dla prawicowca zawsze jest jakieś "ale". Od umiarkowanych do skrajnych poglądów niedaleka droga, wystarczy tylko jakiś mały impuls jak chociażby parada równości, która jest tylko odpowiedzią na brutalne ataki środowisk prawaczko hamulcowy i która nie jest żądaniem przywilejów a normalnego traktowania przysługującego każdemu człowiekowi.

Ludzie homoseksualni są normalnie traktowani. Współczesne "feministki" też już nie mają o co walczyć, bo wszystko zostało dawno wywalczone.

Gość szkoda gadać
4 minuty temu, Gość gość napisał:

ale homoseksualiści chcą też przywilejów takich jak prawo do zawarcia związku małżeńskiego czy posiadania dzieci - tego już im odmawiasz...

I tak, ludzie którzy mają "odmienne poglądy" czyli uważają, że homoseksualizm jest zły i powinien być nielegalny jak w Rosji zasługują na obrażanie.

Związek małżeński - ok. Adopcja dzieci - nie, ze względu na dobro dzieci. W szkole takie dziecko nie miałoby życia, gdyby jego rówieśnicy dowiedzieli się, że ma dwóch ojców czy dwie matki.

Nie uważam, że homoseksualizm jest zły i powinien być nielegalny.

Gość gość
7 minut temu, Gość sgdć napisał:

Nie wg moich zasad. Wolność jednego człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego.

A gdzie jest naruszenie Twojej wolności gdy dwóch facetów chcę wziąć ślub i o to walczy z rządem? Co Tobie do tego?

Gość szkoda gadać

Nie mówię też o obrażaniu ludzi, którzy chcą zdelegalizować homoseksualizm. Uczestnicy parad obrażają uczucia religijne wszystkich katolików. Mimo że sam nim nie jestem, to potępiam takie zachowania.

Gość szkoda gadać
Przed chwilą, Gość gość napisał:

A gdzie jest naruszenie Twojej wolności gdy dwóch facetów chcę wziąć ślub i o to walczy z rządem? Co Tobie do tego?

A gdzie ja napisałem, że to narusza moją wolność?

Gość gość
2 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

W szkole takie dziecko nie miałoby życia, gdyby jego rówieśnicy dowiedzieli się, że ma dwóch ojców czy dwie matki.

A przez kogo nie miałoby życia? Przez prawackie wychowanie w atmosferze nietolerancji i wrogości do ludzi odmiennych.

Gość gość

Związek małżeński - ok. Adopcja dzieci - nie, ze względu na dobro dzieci. W szkole takie dziecko nie miałoby życia, gdyby jego rówieśnicy dowiedzieli się, że ma dwóch ojców czy dwie matki.

Nie uważam, że homoseksualizm jest zły i powinien być nielegalny.

a, czyli dziecko ma mieć odebrane prawo do kochajacej się rodziny bo społeczeństwo jest pełne homofobów? Oficjalnie polska nie jest państwem którym rządzi religia, więc jak czujesz, że parada równości obraża twoje uczucia religijne to na nią nie idź,a nie stój obok i rzucaj w ludzi kamieniami

Przypominają mi się ci idioci którzy pozywali behemotha o obraże uczuć religijnych bo ktoś im kazał iść na koncert i patrzeć jak biblię drą na scenie...

Gość efgv

Żeby pary homoseksualne mogły brać ślub, trzeba zmienić konstytucję. A to nie takie proste.

Zresztą po co wam to potrzebne? Nie możecie żyć bez ślubu? Niektóre pary hetero też ślubu nie biorą i żyją.

Gość gość
Przed chwilą, Gość efgv napisał:

Żeby pary homoseksualne mogły brać ślub, trzeba zmienić konstytucję. A to nie takie proste.

Zresztą po co wam to potrzebne? Nie możecie żyć bez ślubu? Niektóre pary hetero też ślubu nie biorą i żyją.

bo ludzie żyjący w jednym kraju powinni mieć te same prawa

Gość gość
5 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

parad obrażają uczucia religijne wszystkich katolików

Jasne😂 W ogóle całym swoim istnieniem osoby homoseksualne obrażają uczucia religijne wszystkich prawackich katolików 😂 Najlepiej żeby ich nie było.

Gość szkoda gadać
3 minuty temu, Gość gość napisał:

A przez kogo nie miałoby życia? Przez prawackie wychowanie w atmosferze nietolerancji i wrogości do ludzi odmiennych.

Nic z tych rzeczy.

a, czyli dziecko ma mieć odebrane prawo do kochajacej się rodziny bo społeczeństwo jest pełne homofobów? Oficjalnie polska nie jest państwem którym rządzi religia, więc jak czujesz, że parada równości obraża twoje uczucia religijne to na nią nie idź,a nie stój obok i rzucaj w ludzi kamieniami

Przypominają mi się ci idioci którzy pozywali behemotha o obraże uczuć religijnych bo ktoś im kazał iść na koncert i patrzeć jak biblię drą na scenie...

Nie idę i nie rzucam. Ale dlaczego niby wy możecie obrażać wszystkich, a my nie możemy nikogo nawet skrytykować, bo zaraz "homofob/faszysta/2000 innych określeń"?

Gość gość

Nic z tych rzeczy.

Nie idę i nie rzucam. Ale dlaczego niby wy możecie obrażać wszystkich, a my nie możemy nikogo nawet skrytykować, bo zaraz "homofob/faszysta/2000 innych określeń"?

Chodzi o to, że nikt nikogo na tej paradzie nie obraża. To nie jest personalny atak na katolików, zwłaszcza, że dużo osób homoseksualnych JEST KATOLIKAMI

Jeżeli widzisz atak w tym, że ktoś celebruje związki homoseksualne to jesteś homofobem. Wracając do twojego pierwszego argumentu - w ogóle nie jesteś taki jak mój mąż, więc się nie porównuj

Gość gość
7 minut temu, Gość efgv napisał:

Ale nie przysługuje im prawo dziedziczenia po sobie. Pary homoseksualne również o to walczą. Wy prawacy oczyma wyobraźni widzicie jedynie wszędzie dyma.jących sodomitów, ale nie dociera do Was, że ci ludzie naprawdę nie są równo traktowani.

Gość szkoda gadać

Chodzi o to, że nikt nikogo na tej paradzie nie obraża. To nie jest personalny atak na katolików, zwłaszcza, że dużo osób homoseksualnych JEST KATOLIKAMI

Jeżeli widzisz atak w tym, że ktoś celebruje związki homoseksualne to jesteś homofobem. Wracając do twojego pierwszego argumentu - w ogóle nie jesteś taki jak mój mąż, więc się nie porównuj

To nie jest obrażanie? wiadomosci wp pl wagina jako najswietszy sakrament?

Nie mogę wklejać linków, ale pewnie znajdziesz.

Gość szkoda gadać

Jestem jak twój mąż. Niczego bym partnerce nie zabraniał, podział obowiązków itd.

Gość gość

To nie jest obrażanie? wiadomosci wp pl wagina jako najswietszy sakrament?

Nie mogę wklejać linków, ale pewnie znajdziesz.

nienawiść niesie za sobą radykalne odpowiedzi. Gdyby polska nie była opresyjnym krajem nikt nie posuwałby się do radykalnym sposóbow na protest

Gość gość

Jestem jak twój mąż. Niczego bym partnerce nie zabraniał, podział obowiązków itd.

w ogóle nie jesteś jak on.  jesteś bezkrytycznym egocentrykiem który widzi tylko swoją stronę argumentu i zakłada kolejne tematy w których wini ludzi za to, że nie ma znajomych. Nawet nie chcę sobie wyobrażać jak ciężkie musiałoby być życie z kimś takim