Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni o poglądach lewicowych

Polecane posty

Gość szkoda gadać
2 minuty temu, Gość gość napisał:

dzieci z ZA mają trudności w prowadzeniu rozmowy opartej na wymianie poglądów i przejawiają tendencję do powracania to tych samych tematów, które je interesują.

Czyli nie mam ZA. Za to większość osób z tego wątku ma, bo nie przyjmujecie żadnych krytyki, żadnych argumentów, usprawiedliwiacie swoich, a krytykujecie wszystkich innych, stosując odpowiedzialność zbiorową, nienawidzicie wszystkich prawicowców i obwiniacie ich za czyny jednostek.

Gość szkoda gadać

te wyjatki z którymi piszesz, ale z nimi nie rozmawiasz, a ze nie rozmawiasz to nie zamierzasz ich nigdzie zaprosić?

Rozmawiałem, kiedy byliśmy w jednej szkole. Jak skończyliśmy, to kontakt się urwał i rzadko piszemy.

A zapraszałem wiele razy, ale nic to nie dało.

Gość gość
1 minutę temu, Gość szkoda gadać napisał:

Czyli nie mam ZA. Za to większość osób z tego wątku ma, bo nie przyjmujecie żadnych krytyki, żadnych argumentów, usprawiedliwiacie swoich, a krytykujecie wszystkich innych, stosując odpowiedzialność zbiorową, nienawidzicie wszystkich prawicowców i obwiniacie ich za czyny jednostek.

dzieci, ty jesteś dorsoły. Nie przyjmujesz żadnej krytyki, na wszystko masz odpowiedź i każdą rozmowę w jakiej bierzesz udział ściągasz na siebie. Jeszcze jakieś pytania?

Gość gość

13 minut temu, Gość gość napisał:

różnica jest taka, że ci drudzy nikomu nie robią krzywdy i dalej mogą (i z zasady są) dobrymi ludźmi.

powiedz to ofiarom komuny - komuniści też byli lewakami.

14 minut temu, Gość gość napisał:

Poza tym to jak prawicowcy widzą zniewieścienie to zupełnie inna historia. Np. niemęskie jest okazywanie uczuć czy wzruszenia

Niemęskie to jest pedalstwo, nieuctwo i lenistwo.

Gość szkoda gadać
6 minut temu, Gość gość napisał:

Procentowo chyba jednak większość ledwo cię toleruje i aktywnie unika 😉

Bo większość społeczeństwa to głupcy ;)

Gość gość

Bo większość społeczeństwa to głupcy 😉

i ty jeden mądry. nawet ludzie którzy kiedyś z tobą rozmawiali teraz mają cię gdzieś. Dalej nie widzisz problemu w sobie?

Gość gość

no to juz masz konkluzje z którą łatwiej ci zyc

Gość gość
2 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

a rodzina jak ciebie postrzega?

Gość szkoda gadać

dzieci, ty jesteś dorsoły. Nie przyjmujesz żadnej krytyki, na wszystko masz odpowiedź i każdą rozmowę w jakiej bierzesz udział ściągasz na siebie. Jeszcze jakieś pytania?

Przyjmuję uzasadnioną krytykę. Nie mam odpowiedzi na wszystko. Nie wiem na przykład, dlaczego nie mam znajomych. Ja tylko komentuję, a to wy ściągacie temat na mnie, bo ciągle odnosicie się do tego, drążycie i hejtujecie mnie zamiast próbować pomóc znaleźć rozwiązanie mojego problemu.

Gość szkoda gadać

i ty jeden mądry. nawet ludzie którzy kiedyś z tobą rozmawiali teraz mają cię gdzieś. Dalej nie widzisz problemu w sobie?

Nie mają gdzieś, tylko po prostu kontakt się urwał.

Nie widzę, bo zachowuję się normalnie, jak każdy inny człowiek. Za granicą mam wielu znajomych.

Poza tym, jak wspomniałem w tamtym wątku, wymieniam maile z jedną kobietą z kafe (jedną z nielicznych normalnych tutaj) i jakoś ona uważa, że wszystko ze mną ok.

Gość szkoda gadać
4 minuty temu, Gość gość napisał:

no to juz masz konkluzje z którą łatwiej ci zyc

Emotki nie widzisz? :)

3 minuty temu, Gość gość napisał:

a rodzina jak ciebie postrzega?

Normalnie. Też nie wiedzą, z czego wynika problem.

Gość gość

Przyjmuję uzasadnioną krytykę. Nie mam odpowiedzi na wszystko. Nie wiem na przykład, dlaczego nie mam znajomych. Ja tylko komentuję, a to wy ściągacie temat na mnie, bo ciągle odnosicie się do tego, drążycie i hejtujecie mnie zamiast próbować pomóc znaleźć rozwiązanie mojego problemu.

więc mam propozycję, spadaj z tego tematu. Nic nie wnosisz, a temat swojej przykrej osoby zacząłeś sam porównując się do mojego męża i wykłócając, że na 100% jesteś taki jak facet którego nie znasz

Gdyby mój mąż był nudnym egocentrykiem bez znajomych który widzi winę wszędzie tylko nie w sobie to nie byłby moim mężem.

Gość gość
4 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

próbujemy, ale ty ciągle piszesz to samo. Jak ci mówiłam wcześniej, skoro tu nic a za granicą jesteś królem imprez to musisz sie tam na stałe przenieśc i tyle

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

więc mam propozycję, spadaj z tego tematu. Nic nie wnosisz, a temat swojej przykrej osoby zacząłeś sam porównując się do mojego męża i wykłócając, że na 100% jesteś taki jak facet którego nie znasz

Gdyby mój mąż był nudnym egocentrykiem bez znajomych który widzi winę wszędzie tylko nie w sobie to nie byłby moim mężem.

brawo!

Gość Gość

Po co dyskutować z prawactwem? Nie ma sensu zniżać się do poziomu tego czegoś. Prawactwo nie ma argumentów, potrafi tylko stosować przemoc, a jeśli nie może, ubliża jak tu na forum. Wniosek z tego tematu płynie jeden - kobiety powinny trzymać się z daleka od osobników o prawicowych poglądach. Ci zaś nie powinni  mieć możliwość nawet dotknięcia kobiety. Zdechnie to to jako prawiczek i przynajmniej nie przekaże swoich wadliwych genów kolejnym degeneratom😂

Gość szkoda gadać
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Po raz kolejny. Nie jestem nudnym egocentrykiem. Widziałbym winę w sobie, gdyby faktycznie jakaś była. Ale nie robię niczego, co odbiegałoby od normy, a mimo to nie dostaję szansy, by pokazać ludziom, jaki jestem.

Nie zacząłem tematu, tylko po prostu skomentowałem. A wy od razu się na mnie rzuciliście.

Nie znam go, fakt. Porównałem się na podstawie twojego opisu, bo wszystkie cechy, które opisałaś mam. Wy też mnie nie znacie, a cały czas obrażacie.

Gość szkoda gadać
4 minuty temu, Gość gość napisał:

próbujemy, ale ty ciągle piszesz to samo. Jak ci mówiłam wcześniej, skoro tu nic a za granicą jesteś królem imprez to musisz sie tam na stałe przenieśc i tyle

Nie, to wy piszecie to samo, żeby mi wmówić, że to moja wina.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Po co dyskutować z prawactwem? Nie ma sensu zniżać się do poziomu tego czegoś. Prawactwo nie ma argumentów, potrafi tylko stosować przemoc, a jeśli nie może, ubliża jak tu na forum. Wniosek z tego tematu płynie jeden - kobiety powinny trzymać się z daleka od osobników o prawicowych poglądach. Ci zaś nie powinni  mieć możliwość nawet dotknięcia kobiety. Zdechnie to to jako prawiczek i przynajmniej nie przekaże swoich wadliwych genów kolejnym degeneratom😂

Niestety jest dużo kobiet (głównie młodych i zagubionych) które się z takimi wiążą, mają dzieci, a potem ciężko im uciec. Ich wpisy są zabawne na forum, ale w prawdziwym życiu to podli, toksyczni ludzie

Gość gość

Nie, to wy piszecie to samo, żeby mi wmówić, że to moja wina.

ok, to wina polskiego społeczeństwa, więc wyjedź

Gość gość

Po raz kolejny. Nie jestem nudnym egocentrykiem. Widziałbym winę w sobie, gdyby faktycznie jakaś była. Ale nie robię niczego, co odbiegałoby od normy, a mimo to nie dostaję szansy, by pokazać ludziom, jaki jestem.

Nie zacząłem tematu, tylko po prostu skomentowałem. A wy od razu się na mnie rzuciliście.

Nie znam go, fakt. Porównałem się na podstawie twojego opisu, bo wszystkie cechy, które opisałaś mam. Wy też mnie nie znacie, a cały czas obrażacie.

W mojej ocenie jesteś nunym egocentrykiem, to, że nie masz znajomych to nie mój problem. Nie chcę ci pomóc. Więc przestań o to żebrać i porównywać się do ludzi z którymi nie miałbyś o czym zamienić słowa. 

Gość szkoda gadać
1 minutę temu, Gość gość napisał:

W mojej ocenie jesteś nunym egocentrykiem, to, że nie masz znajomych to nie mój problem. Nie chcę ci pomóc. Więc przestań o to żebrać i porównywać się do ludzi z którymi nie miałbyś o czym zamienić słowa. 

Miałbym o czym rozmawiać, bo mam wiele zainteresowań.

Skoro nie twój problem, to przestań mnie hejtować.

Gość gość
Przed chwilą, Gość szkoda gadać napisał:

i podchodzisz do kogoś, otwierasz usta i w tym momencie ten ktoś ucieka z krzykiem, czy jak?

Gość gość

zaśmiecasz mój temat gadaniem o sobie i swoich uprzedzeniach...to nie jest hejt tylko krytyka. Mam powód żeby być podirytowaną twoim zachowaniem. 

Gość szkoda gadać

zaśmiecasz mój temat gadaniem o sobie i swoich uprzedzeniach...to nie jest hejt tylko krytyka. Mam powód żeby być podirytowaną twoim zachowaniem. 

Nie. Ja tylko skomentowałem, a od tego czasu odpowiadam na wasze pytania, którymi mnie bombardujecie z każdej strony.

Gość gość
5 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Nie. Ja tylko skomentowałem, a od tego czasu odpowiadam na wasze pytania, którymi mnie bombardujecie z każdej strony.

jedż za granicę, nie mówie złosliwie

Gość szkoda gadać

jedż za granicę, nie mówie złosliwie

Skończę studia i wyjadę, bo chyba tylko to mi zostało...

Gość Piki

Podobno dzisiejsza władza jest prawicowa ( choć rozdawnictwo ma komunistyczne ) i zastanawiam się ,dlaczego ta władza usilnie szuka i wytwarza sobie wyimaginowanych wrogów ? Zawsze wedle tej władzy winny jest ktoś ,ten inny . Mam wrażenie ,że to jedna z przywar prawicowca - nie szuka winy najpierw u siebie ,tylko wygodnie z pozycji siły wskazuje kogoś . 

Gość ...
Przed chwilą, Gość Piki napisał:

Podobno dzisiejsza władza jest prawicowa ( choć rozdawnictwo ma komunistyczne ) i zastanawiam się ,dlaczego ta władza usilnie szuka i wytwarza sobie wyimaginowanych wrogów ? Zawsze wedle tej władzy winny jest ktoś ,ten inny . Mam wrażenie ,że to jedna z przywar prawicowca - nie szuka winy najpierw u siebie ,tylko wygodnie z pozycji siły wskazuje kogoś . 

PiS to nie prawica.

Gość gość
4 minuty temu, Gość ... napisał:

PiS to nie prawica.

a co? ich jedyny socjalistyczny ruch to 500+, a to całkiem oczywisty ruch mający na celu uzależnienie ludzi od siebie, a nie troska o społeczeństwo

Gość ...
Przed chwilą, Gość gość napisał:

a co? ich jedyny socjalistyczny ruch to 500+, a to całkiem oczywisty ruch mający na celu uzależnienie ludzi od siebie, a nie troska o społeczeństwo

Centrolewica.