Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni o poglądach lewicowych

Polecane posty

Gość Gość

Czy ty widzisz, narodzie ksześcijański, o czym te lewaki tu pier/dolą od kilku dni?

Przecież to całe tatałajstwo trza (a nawet trzeba) wysłać za Ural - niech tam sobie pier/dolą... niedźwiedzie o zmroku!!

Gość szkoda gadać
28 minut temu, Gość Gość napisał:

Tylko ciebie 😄

Wszystkich o poglądach innych niż ty i wszystkich, którzy odważą się ciebie skrytykować.

Gość Gość

Dziwne bo odpisywalam tak tylko tobie :D To co robisz nazywa sie projekcja. Juz wiesz dlaczego nie masz znajomych? Pchadz dupe tam gdzie cie nie chca

Gość szkoda gadać
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Dziwne bo odpisywalam tak tylko tobie 😄

Bo tak się mnie uczepiłaś, że już nie zauważasz innych komentarzy 😄 obrażałabyś mnie, nawet gdybym przyznawał ci rację i popierał, tak bardzo mnie nienawidzisz 🙂 ale mam to gdzieś 🙂

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Juz wiesz dlaczego nie masz znajomych? Pchadz dupe tam gdzie cie nie chca

Nic z tych rzeczy.

Gość Gość

Napisalam ci to samo co jest w kilkunastu innych komentarzach. Zadna kobieta nie bedzie chciala upierdliwego wrzoda ktoremu w twarz pluja, a on mowi, ze deszcz pada

Gość Gość

I zeby kogos nienawidziec trzeba go znac. Ty mozesz byc rownie dobrze projektem admina forum. Nie schlebiaj sobie. 

Gość szkoda gadać
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zadna kobieta nie bedzie chciala upierdliwego wrzoda ktoremu w twarz pluja, a on mowi, ze deszcz pada

Ten opis jest zupełnym przeciwieństwem mnie, czyli idąc twoim tokiem myślenia, powinienem mieć powodzenie 🙂

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

I zeby kogos nienawidziec trzeba go znac. Ty mozesz byc rownie dobrze projektem admina forum. Nie schlebiaj sobie. 

Nie jestem niczyim projektem.

Gość Czarny
Dnia 6.08.2019 o 11:13, Gość gość napisał:

Lewicowiec to taki zyeb, który nic nie umie, na niczym sie nie zna. Dlatego chętnie wykonuje kobiece prace - pranie, gotowanie, mycie kibla...), potrafi natomiast jątrzyć, obmawiać, knuć, wykłucać się, pyskować i zakładać kupy (partiami, związkami, koleżeństwem... zwane) takich samych zyebów jak on.

Generalnie - ROBACTWO!!

Myślę, że jakiś facet napisał ten tekst o sobie, tylko dla niepoznaki zamiast swojego imienia wstawił słowo "Lewicowiec" Współczuję niebożęciu!

Gość Gość
49 minut temu, Gość Czarny napisał:

Myślę, że jakiś facet napisał ten tekst o sobie,

Nie o sobie tylko o TOBIE! - w dope wyje/bany niejednokrotnie synu dwóch pedałów i dzika !!

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość szkoda gadać napisał:

Ten opis jest zupełnym przeciwieństwem mnie, czyli idąc twoim tokiem myślenia, powinienem mieć powodzenie 🙂

Nie jestem niczyim projektem.

:D