Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni o poglądach lewicowych

Polecane posty

Gość gość
18 minut temu, Gość gość napisał:

Ależ kk nigdy nie był tolerancyjny, więc? Więc jest po prostu konsekwentny w swoich poglądach, w przeciwieństwie do tęczowych hipokrytów.

To państwo nadaje prawa, a nie kk, więc nie pieprz bzdur. I nawet taki ksiądz, mimo, ze czesto pieprzy bzdury ma prawo do głoszenia własnych pogladów - czyzby nie to głosili tęczowi? 

Ano, zapomniałem, że tęczowi prawo do wolności słowa nadaja jedynie tym, którzy głosza lewackie hasła 😄 Nooo "tolerancja" jak uj 😄 

od czasów solidarności kościół wpieprza się w politykę, a obecna władza sponsoruje kościół

Gość gość
10 minut temu, Gość gosc napisał:

Myślisz strasznie stereotypowo. Akurat z inceli tacy prawicowcy jak z koziej doopy trąba. Są przeciwni - ślubom, płaceniu za kobiety, kupowaniu im prezentów/kwiatów, a często nawet przeciwni jakiejkolwiek normalnej kulturze względem kobiet. Czyli wręcz odwrotnie niż prawicowcy. Jedyne co ich łączy z prawicową teorią, to chyba ta chęć dominacji nad kobietą i wymóg posłuszeństwa. Ale to też kwestia preferencji/kompleksów. 

Nie każdy prawicowiec jest radykałem czy mizoginem. 

jak możesz twierdzić, że kobiety powinny zajmować sie dziećmi i nie pracować, a jednocześnie nie byc mizgonem?

Gość gosc

Aaa jeszcze przypomniał mi się chyba największy lewicowiec na tym forum - Rescator555 - kojarzysz może ? 😉  Popiera lgbt, a nawet  adopcje przez gejowskie pary. A imigrantów wręcz w jakiś dziwny sposób uwielbia i ciągle broni. I wiele razy swoich lewicowych racji bronił na forum.

Ale wiesz co? Kobiety uważa jedynie za "dziu/ry do ru/chania" (dosłownie tak kiedyś napisał) i że jesteśmy tylko po to, aby dawać seks facetom. TYLKO PO TO. I że najlepiej by było aby kobiety siedziały w domu i były kurami domowymi. Gardzi facetami, którzy opowiadają się za równouprawnieniem. Twierdzi, że kobiety potrzebuje tylko do "dawania du/py" i że inni faceci też. Hmmm. W ogóle ten osobnik to jakiś seksoholik z silną seksualną frustracją.  Twierdził, ze nawet kobieta podczas silnego, bolesnego okresu czy choroby powinna "robic dobrze" facetowi. A jeżeli żona np. 3 pod rząd odmówi seksu to mąż ma prawo ją zdradzić. I to nie troll niestety. Niestety nie. Ten oszołom od kilku dobrych lat wypisuje to samo i głupio wykłóca się o swoje durne racje. To po prostu żałosny mizogin, będący jednocześnie lewicowcem. 

Wolałabym już umiarkowanego,  normalniejszego prawicowca nie-seksoholika niż takiego lewaka mizogina-seksoholika. 

On jest akurat świetnym przykładem na to, że wcale nie trzeba byc prawicowcem aby kobiety uznawać za gorsze czy sprzeciwiać się równouprawnieniu.  

Gość ...
1 minutę temu, Gość gość napisał:

jak możesz twierdzić, że kobiety powinny zajmować sie dziećmi i nie pracować, a jednocześnie nie byc mizgonem?

Można być prawicowcem i tak nie uważać.

Gość gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Aaa jeszcze przypomniał mi się chyba największy lewicowiec na tym forum - Rescator555 - kojarzysz może ? 😉  Popiera lgbt, a nawet  adopcje przez gejowskie pary. A imigrantów wręcz w jakiś dziwny sposób uwielbia i ciągle broni. I wiele razy swoich lewicowych racji bronił na forum.

Ale wiesz co? Kobiety uważa jedynie za "dziu/ry do ru/chania" (dosłownie tak kiedyś napisał) i że jesteśmy tylko po to, aby dawać seks facetom. TYLKO PO TO. I że najlepiej by było aby kobiety siedziały w domu i były kurami domowymi. Gardzi facetami, którzy opowiadają się za równouprawnieniem. Twierdzi, że kobiety potrzebuje tylko do "dawania du/py" i że inni faceci też. Hmmm. W ogóle ten osobnik to jakiś seksoholik z silną seksualną frustracją.  Twierdził, ze nawet kobieta podczas silnego, bolesnego okresu czy choroby powinna "robic dobrze" facetowi. A jeżeli żona np. 3 pod rząd odmówi seksu to mąż ma prawo ją zdradzić. I to nie troll niestety. Niestety nie. Ten oszołom od kilku dobrych lat wypisuje to samo i głupio wykłóca się o swoje durne racje. To po prostu żałosny mizogin, będący jednocześnie lewicowcem. 

Wolałabym już umiarkowanego,  normalniejszego prawicowca nie-seksoholika niż takiego lewaka mizogina-seksoholika. 

On jest akurat świetnym przykładem na to, że wcale nie trzeba byc prawicowcem aby kobiety uznawać za gorsze czy sprzeciwiać się równouprawnieniu.  

kojarzę, podałam go za przykład prawicowych poglądów na temat kobiet do których sam się przyznał

Gość gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

To, że ktoś popiera tradycyjny model rodziny to nie znaczy, ze jest mizoginem. Poczytaj moze czym jest mizoginia. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość ... napisał:

Można być prawicowcem i tak nie uważać.

więc w tym aspekcie nie jesteś prawicowcem. Można być głównie liberałem jeżeli chodzi o prawa człowieka i być kapitalistą, ale nie można mieć tradycyjnych poglądów na temat związku i dobrze traktować partnerki

Gość ...
Przed chwilą, Gość gość napisał:

więc w tym aspekcie nie jesteś prawicowcem. Można być głównie liberałem jeżeli chodzi o prawa człowieka i być kapitalistą, ale nie można mieć tradycyjnych poglądów na temat związku i dobrze traktować partnerki

No właśnie. To, że ktoś jest prawicowcem, nie oznacza, że jest nim w każdym aspekcie.

Gość gosc

kojarzę, podałam go za przykład prawicowych poglądów na temat kobiet do których sam się przyznał

Tylko, że on żadnym prawicowcem nie jest. A lewakiem mizoginem i tyle. Nie uelastyczniaj pojęć i nie manipuluj. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

To, że ktoś popiera tradycyjny model rodziny to nie znaczy, ze jest mizoginem. Poczytaj moze czym jest mizoginia. 

zależy od tego co jest u podstawy tego podejścia. Można uważać, że dziecko potrzebuje przynajmniej jednego rodzica w domu i dojść do takiego układu wspólnie. Można też uważac, że kobiety do niczego innego się nie nadają bo tak i już, a sprzątanie po sobie uważać za rolę kobiety i uwłaczające facetowi jak to wyjaśniło kilku "panów" w tym temacie

Gość gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Tylko, że on żadnym prawicowcem nie jest. A lewakiem mizoginem i tyle. Nie uelastyczniaj pojęć i nie manipuluj. 

ja powtarzam co on powiedział na temat swoich poglądów, miej pretensje do niego (Rescator to imbecyl, więc pewnie zmieniał wersję w zależności od tego z kim rozmawiał)

Gość fgvgv
Przed chwilą, Gość ... napisał:

No właśnie. To, że ktoś jest prawicowcem, nie oznacza, że jest nim w każdym aspekcie.

kur.wa co za babskie pier.dolenie, albo jest sie prawicowcem albo nim sie nie jest proste. 

Gość gość

a swoją drogą to dość częsta cecha tradycjonalistów - ich konserwatyzm jest bardzo elastyczny. Więc jak im coś nie pasuje to zasłaniają się tradycjami, ale jak czegoś chcą to walić tradycję. Dlatego co chwilę w mediach wypływają jakieś ciekawe wieści o "konserwatywnych" celebrytach i politykach którzy korzystali z portali dla klientów najstarszego zawodu świata

Gość Człowiek nikt
5 minut temu, Gość fgvgv napisał:

kur.wa co za babskie pier.dolenie, albo jest sie prawicowcem albo nim sie nie jest proste. 

A o centrystach już nikt nic nie mówi. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Człowiek nikt napisał:

A o centrystach już nikt nic nie mówi. 

bo o to nie można się sprzeczać 😛

Gość Serio?
6 godzin temu, Gość szkoda gadać napisał:

Jestem jak twój mąż. Niczego bym partnerce nie zabraniał, podział obowiązków itd.

Witam, z gory przepraszam za brak polskich znakow, nie mam polskiego systemu, a nie chce mi sie instalowac polskiej klawiatury.

Jestem mezem o ktorym tutaj mowa, glupio to zabrzmi, ale nie zgadzam sie z toba, ani troche.

To ze nie zabranialbys partnerce niczego czy dzielil obowiazki, nie znaczy ze masz poglady lewicowe. W zasadzie z tego co powiedziales mozna wywnioskowac ze od pogladow lewicowych i ewentualnego liberalizmu, nie masz rzutu kamieniem, a raczej wycieczke przez Atlantyk wplaw pod prad.

Gość rtyui
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

Ale w prawicowisci stosunk kobiety mężczyzny to tylko mały procent. Bardziej według mnie liczy się to że ktoś broni prawa własności, uważa to za świętość, że nie jest za przymusowymi składkami, że chce wszystko sprywatyzowac itd itp 👌😙 a uważanie że miejsce kobiety jest w kuchni nie znaczy że nie można jej pomóc jak się kocha 😄

ty kochasz tylko mame i docń to bo to jedyna kobieta z jaką masz kontakt - i będziesz miał.

Gość Gość
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

Ale w prawicowisci stosunk kobiety mężczyzny to tylko mały procent. Bardziej według mnie liczy się to że ktoś broni prawa własności, uważa to za świętość, że nie jest za przymusowymi składkami, że chce wszystko sprywatyzowac itd itp 👌😙 a uważanie że miejsce kobiety jest w kuchni nie znaczy że nie można jej pomóc jak się kocha 😄

Jesteś lewak bo chcesz dostawać pieniądze bez pracy i tylko za to grać w gierki.

Gość yui

tęczowe geje i pisowskie katole - wszyscy jesteście jeb....ci i większosć normalsów na was wyj...ne.Ludziom zależ tylko na normalnym stanie portfela i rodzinie. Beka z was. Rządzi wami rudy złodziej i zdrajca z Brukseli lub emerytowany kurdupel bez rodziny co nienawidzi świata za swoje porypane zycie.

Gość Gość
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, Gość Gość napisał: Jesteś lewak bo chcesz dostawać pieniądze bez pracy i tylko za to grać w gierki. X no właśnie nie jestem lewak, bo pieniądze bez pracy można zarabiać a nie brać od państwa, tylko niech państwo stworzy prawicowe warunki do pomnazania majątku (podniesie stopy procentowe, nie pomaga frankowiczom kosztem oszczędnych, nie rozdaje 500+, nie wymaga przymusowych składek, szanuje prawo własności nieruchomości i pozwoli wywalić kogoś kto nie płaci wynajmu) z drugiej strony dochód podstawowy jest nieunikniony i sprawiedliwszy niż rozdawanie pieniędzy podatników przez państwo (patrząc bardzo przyszłościowo zamiast wydać 400mld co roku po swojemu można dać każdemu 1000 i niech zapłaci jak chce inwerwencje, szkołę, lekarza, drogi, kościoły). 

Typowy lewak - pasożyt  - chce na państwie żerować pobierając dochód podstawowy. Idź lepiej grać w gierki z renty mamusi, a nas pracujących na swój byt zostaw w spokoju. 

Gość Gość

Kaleka sam ze sobą pisze bo ludzie go tutaj olewają tak jak w realu. 

Gość szkoda gadać
34 minuty temu, Gość Serio? napisał:

Witam, z gory przepraszam za brak polskich znakow, nie mam polskiego systemu, a nie chce mi sie instalowac polskiej klawiatury.

Jestem mezem o ktorym tutaj mowa, glupio to zabrzmi, ale nie zgadzam sie z toba, ani troche.

To ze nie zabranialbys partnerce niczego czy dzielil obowiazki, nie znaczy ze masz poglady lewicowe. W zasadzie z tego co powiedziales mozna wywnioskowac ze od pogladow lewicowych i ewentualnego liberalizmu, nie masz rzutu kamieniem, a raczej wycieczke przez Atlantyk wplaw pod prad.

Powiedziałem, że nie mam poglądów lewicowych, tylko prawicowe, więc twój post nie ma sensu.

Gość gość
4 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

Powiedziałem, że nie mam poglądów lewicowych, tylko prawicowe, więc twój post nie ma sensu.

a nie porównywałeś się czasem do tego faceta twierdząc, że jesteś taki jak on? 😄

Gość Gość

a nie porównywałeś się czasem do tego faceta twierdząc, że jesteś taki jak on? 😄

Szkoda gadać to troll który specjalizuje się w zaprzeczaniu niemal wszystkiemu co inni piszą i zwalaniu wszystkich jego niepowodzeń na wygląd.

Gość szkoda gadać
16 minut temu, Gość gość napisał:

Porównywałem. Ale przeczytaj uważnie, pisałem, że mimo prawicowych poglądów jestem taki jak on.

Gość szkoda gadać
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Szkoda gadać to troll który specjalizuje się w zaprzeczaniu niemal wszystkiemu co inni piszą i zwalaniu wszystkich jego niepowodzeń na wygląd.

Gdybyś miała rację, to bym ci ją przyznał. Ale piszecie głupoty i mnie obrażacie.

Nie jestem żadnym trollem, a to, że niepowodzenia są spowodowane wyglądem to prawda.

Gość gość
1 minutę temu, Gość szkoda gadać napisał:

Porównywałem. Ale przeczytaj uważnie, pisałem, że mimo prawicowych poglądów jestem taki jak on.

ale nie jesteś, nie możesz mieć dokładnie przeciwnych poglądów i podejścia do ludzi i być taki jak ta osoba. Może ci się wydaje, że byłbyś dobrym partnerem, ale nawet to jak z nami rozmawiasz pokazuje, że nie potrafisz i nie chcesz słuchac. Partnerka mówiłaby o swoich potrzebach, a ty tupałbyś nogą twierdząc, że z tobą wszystko ok i nie będziesz nic zmieniał

Gość Gość
3 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

Gdybyś miała rację, to bym ci ją przyznał. Ale piszecie głupoty i mnie obrażacie.

Nie jestem żadnym trollem, a to, że niepowodzenia są spowodowane wyglądem to prawda.

Tym tekstem tylko potwierdziłeś co o tobie napisano. 

Gość after
47 minut temu, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, Gość Gość napisał: Jesteś lewak bo chcesz dostawać pieniądze bez pracy i tylko za to grać w gierki. X no właśnie nie jestem lewak, bo pieniądze bez pracy można zarabiać a nie brać od państwa, tylko niech państwo stworzy prawicowe warunki do pomnazania majątku (podniesie stopy procentowe, nie pomaga frankowiczom kosztem oszczędnych, nie rozdaje 500+, nie wymaga przymusowych składek, szanuje prawo własności nieruchomości i pozwoli wywalić kogoś kto nie płaci wynajmu) z drugiej strony dochód podstawowy jest nieunikniony i sprawiedliwszy niż rozdawanie pieniędzy podatników przez państwo (patrząc bardzo przyszłościowo zamiast wydać 400mld co roku po swojemu można dać każdemu 1000 i niech zapłaci jak chce inwerwencje, szkołę, lekarza, drogi, kościoły). 

nie udawaj mądrzejszego niż jesteś - bezrobotny żyjący na pieniądzach matki głąbie.

Gość after
13 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

jesteś zwykłym frajerem i miękką fają któa dorobiła sobie własną chorą filozofię do spier...nego zycia za które sam jesteś odpowiedzialny. Jesteś frajerem i beka z ciebie.