Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Nie mam znajomych,dziewczyny nikomu na mnie nie zależy

Polecane posty

Gość Gość

Po za kilkoma osobami z rodziny nie mam nikogo żadnych znajomych dziewczyny tym bardziej a najgorsze jest to że jeśli miałbym mieć znajomych to takich którzy nie mieszkają w mojej okolicy bo tu nikogo nie ma albo są z czasów szkolnych ale oni mnie nie lubią.Jestem bardzo zły i zfrustrowany jak widzę na Instagramie jak ktoś w moim wieku spotyka się ze znajomymi jestem po prostu zazdrosny o to.Nikt do mnie nie napisze co tam słychać chyba że ja napisze to jeszcze ktoś coś odpowie też mnie to wkurza bo ile można.Nie chce być samotny bo mi to szkodzi psychicznie i fizycznie jest mi obojętne czy będę pracował czy nie ogólnie większość rzeczy mieszkam z rodzicami bo mam dopiero 19 lat a wyprowadzka byłaby najgorszą możliwościa bo byłoby jeszcze gorzej.

Gość gość

A rodzice?

Gość gość
12 minut temu, Gość gość napisał:

A rodzice?

Z mamą i siostrą dobrze się podgaduję ale z ojcem mam kiepski kontakt.

Gość gość

Dlaczego nie chcesz się wyprowadzić? Znajdziesz pracę, otworzysz się na ludzi i powoli znajdziesz grono znajomych. Siedzienie i śledzenie ludzi w internecie jest frustrujące i nic nie wnosi do życia. Tylko pustka się powiększa.

Gość gość
19 minut temu, Gość gość napisał:

Dlaczego nie chcesz się wyprowadzić? Znajdziesz pracę, otworzysz się na ludzi i powoli znajdziesz grono znajomych. Siedzienie i śledzenie ludzi w internecie jest frustrujące i nic nie wnosi do życia. Tylko pustka się powiększa.

Prace mam a jak wspominałem wyprowadzka nic nie zmieni za bardzo jestem otwarty na ludzi ale to nie takie proste.

Gość introwertyk z wyboru ludzi

Doskonale cię rozumiem. Jestem w podobnej sytuacji :(