Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tja

Wiekszosc kobiet jest strasznie brzydka.

Polecane posty

Gość tja

Dobrze,ze ja naleze do mniejszosci.

Gość Przystojny Fajny Pracujący

ja gustuję w 11/10 ale wystarczy w miarę szczupła fajna kobietka z 1 dzieckiem (córką) i własnym mieszkaniem - ostatni warunek konieczny i że szczupła i fajna też konieczny a jak dziecko to jedynie córka. synusia patola ojca nie zamierzam wychowywać frajerstwooo w choo..jjj

Gość Tak wynika

Przystojny pracujący-amator małych dziewczynek? 

Gość Gość
10 godzin temu, Gość tja napisał:

Widuję ciebie często i jesteś brzydka. Należysz do mniejszości tych brzydkich, bo większość kobiet jest bardzo ładna.

Gość pravda
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

większość kobiet jest bardzo ładna.

Ciekawe gdzie, bo na pewno nie w Polsce.

Gość gosc
12 godzin temu, Gość Gość napisał:

Widuję ciebie często i jesteś brzydka. Należysz do mniejszości tych brzydkich, bo większość kobiet jest bardzo ładna.

Widujesz mnie ? Ciekawe gdzie...:)

Nastepny zazdrosny bazyl :D

Gość Człowiek nikt

Niestety się nie zgadzam. Ostatnio spotykam takie zatrzęsienie ładnych kobiet w komunikacji miejskiej, że aż musiałem wcześniej wyjść z tramwaju bo nie wyrabiałem psychicznie.

12 godzin temu, Gość pravda napisał:

Ciekawe gdzie, bo na pewno nie w Polsce.

Widuje ma omamy. 

Gość Gość
23 godziny temu, Gość tja napisał:

Skoro jesteś taka ładna, po co zakładasz wątek na forum i konfrontujesz z brzydkimi? Musisz się dowartościować odpowiedziami na anonimowym forum, bo w realu nikt poza tobą nie podziela twojego zdania? jak mamy stwierdzić czy jesteś ładna? Bo tak napisałaś? Bo ty tak uważasz? Dlatego tworzysz kolejny temat z doopy na forum? Idź dziecko, kup sobie przybory do szkoły, może będziesz miała najładniejsze w klasie i chociaż tak błyśniesz, bo niestety niczym innym świata nie zwojujesz.

Gość Gość
11 minut temu, Gość gosc napisał:

Widujesz mnie ? Ciekawe gdzie...:)

Nastepny zazdrosny bazyl :D

Taaa każdy kto nie podziela Twojego zdania jest zazdrosnym Bazylem, a ty jesteś taka piękna, że musisz o tym na forum informować.......hahahaha Piękne kobiety nie muszą, rozumiesz karyno???

Gość niezalogowany
12 minut temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Niestety się nie zgadzam. Ostatnio spotykam takie zatrzęsienie ładnych kobiet w komunikacji miejskiej, że aż musiałem wcześniej wyjść z tramwaju bo nie wyrabiałem psychicznie.

Mam tak samo (a może jeżdżę tymi samymi tramwajami) :D

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Taaa każdy kto nie podziela Twojego zdania jest zazdrosnym Bazylem, a ty jesteś taka piękna, że musisz o tym na forum informować.......hahahaha Piękne kobiety nie muszą, rozumiesz karyno???

Jak mozesz nie podzielac mojego zdania jak mnie na oczy nie widzialas.Tez moge tobie powiedziec,ze jestes brzydka i co ?

Gość gosc

A jak mnie serio czesto widujesz to pisanie,ze jestem brzydka to ewidentna zlosliwosc.Odpusc sobie :)

4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Jak mozesz nie podzielac mojego zdania jak mnie na oczy nie widzialas.Tez moge tobie powiedziec,ze jestes brzydka i co ?

Widział jedynie jak wstanie. 

Gość gościuuuu1111

Brzydota się zgadza, dlatego się malują. Naprawdę makijaż czasami potrafi zdziałać cuda. Stąd podniósł się wielki kwik loch jak powstała apka, która ten makijaż usuwała.

Gość gosc
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

A informuje bo mam w tym cel :) Ale jestes za glupia,zeby to zrozumiec zazdrosna szkarado :)

Gość hahaha
11 minut temu, Gość gościuuuu1111 napisał:

Brzydota się zgadza, dlatego się malują. Naprawdę makijaż czasami potrafi zdziałać cuda. Stąd podniósł się wielki kwik loch jak powstała apka, która ten makijaż usuwała.

HAHAHHA, dobrze że jest, ze został wymyslony bo inacvzej to ja nie wiem jakbym po mieście chodziła

Gość Gość

Obserwuję cię. Wiem gdzie mieszkasz, Znam twój adres IP, wiem co piszesz. Śledzę wszystko brzydalu.

Gość hahaha

Obserwuję cię. Wiem gdzie mieszkasz, Znam twój adres IP, wiem co piszesz. Śledzę wszystko brzydalu.

Zesraj sie szpetoto :)

Gość hahaha
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

czy jeździsz za nią i robisz zdjęcia? 

Gość Gość
53 minuty temu, Gość gosc napisał:

A informuje bo mam w tym cel :) Ale jestes za glupia,zeby to zrozumiec zazdrosna szkarado :)

Piękna kobieta jest taka piękna, że żeby podkreślić swoją piękność bluzga innych. Super, ze jesteś taka piękna, bo z tego co piszesz nadajesz się tylko do jednorazowego przedmuchania, przynajmniej facet nie będzie musiał męczyć się z brzydką.

Ja chodziłam na hifu itd.. duzo mnie to kosztowało i znalazłam urządzenie do liftingu do stosowania domowego. Efekt po 3tyg stosowania miałam efekt taki jak po hifu, dodatkowo odpręża dzięki jonizacji. Wygładziło zmarszki i usunęło przebawienia.

https://alshop.pl/pl/p/Urzadzenie-liftingujace/76

Gość gosc
6 godzin temu, Gość Gość napisał:

Piękna kobieta jest taka piękna, że żeby podkreślić swoją piękność bluzga innych. Super, ze jesteś taka piękna, bo z tego co piszesz nadajesz się tylko do jednorazowego przedmuchania, przynajmniej facet nie będzie musiał męczyć się z brzydką.

Ty pierwsza mi ublizylas wiec przestan sie pluc.

Gość Gość

Znowu pusta kiełbacha leczy swoje kompleksy. 

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Znowu pusta kiełbacha leczy swoje kompleksy. 

Znowu Wieczorna ma rzygosraczke i przezywa :)

Gość gosc

I co takim tematem chcesz osiągnąć? To ich wina, ze takie się urodziły, kre/tynko? Jesteś tak pusta i prymitywna, że aż się rzygać chce. Nic dziwnego, że ludzie ci ubliżają.

Gość gosc
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

I co takim tematem chcesz osiągnąć? To ich wina, ze takie się urodziły, kre/tynko? Jesteś tak pusta i prymitywna, że aż się rzygać chce. Nic dziwnego, że ludzie ci ubliżają.

I co przezywasz jak mrowka okres ? Wlasnie pokazalas,ze reprezentujesz jeszcze gorszy poziom tym wpisem :)

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Znowu Wieczorna ma rzygosraczke i przezywa 🙂

Przykro mi ale to nie byłam  ja. Zrozum głupia babo że jesteś pusta jak bęben. Poyebany stary spaslak który przeżywa codziennie swoje wymyślone piękno. Jesteś żałosna. Oby cie satanisci rozumu nauczyli głupia tepa bzdzagwo która z matury rangę doktoratu zrobiła. Denna 32 latka z rozumem kubusia Puchatka. 

Gość dżentelmen

Ale ty też - tak jak one - cały dzień chodzisz z obszczanym zadem.

Gość gosc

Przykro mi ale to nie byłam  ja. Zrozum głupia babo że jesteś pusta jak bęben. Poyebany stary spaslak który przeżywa codziennie swoje wymyślone piękno. Jesteś żałosna. Oby cie satanisci rozumu nauczyli głupia tepa bzdzagwo która z matury rangę doktoratu zrobiła. Denna 32 latka z rozumem kubusia Puchatka. 

serio jarała się maturą? mimo 32 lat? jezu, przecież to jest poniżej typowej karyny nawet 😄 to już chyba jakieś lekkie upośledzenie...