Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tja

Wiekszosc kobiet jest strasznie brzydka.

Polecane posty

Gość gosc
32 minuty temu, Gość Gość napisał:

Przed chwilą coś pisałaś o lykaniu jak pelikan kiełbasko ułomna 🤣to że ty i twoja psiapsi (przykro mi ale ona jest fałszywa i wspiera cie w gòwnoburzach ze mną tylko dlatego żeby mieć później w tobie sojusznika a tak naprawdę ma cie za psycholke choć tego ci nie powie) tlumaczycie sobie krytykę zazdrością o urodę to już o waszym narcyzmie świadczy i głupocie. Jesyescie po prostu psychiczne ale łatwiej wam wierzyć że po was jadę bo wam zazdroszczę. Każda tępa laska tak tłumaczy sobie rzeczywistość. Robisz z siebie idiòtke. 

Ale Ty jestesy zaklamana.Jakbys chciala wyrazic krytyke to bys to zrobila i sobie poszla.A nie stalkowala,wchodzila na kazdy temat i godzinami sie produkowala.Myslisz,ze nikt nie zauwazy,ze jestes chora z zawisci i ciezko zaburzona ?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Ale Ty jestesy zaklamana.Jakbys chciala wyrazic krytyke to bys to zrobila i sobie poszla.A nie stalkowala,wchodzila na kazdy temat i godzinami sie produkowala.Myslisz,ze nikt nie zauwazy,ze jestes chora z zawisci i ciezko zaburzona ?

Myślę że zauważy że jesteś chora psychicznie schizolka. Sprawdź czy satanista siedzi w lodówce. Może Marylin manson wlazł.

Gość Gość
Dnia 7.08.2019 o 13:56, Gość Gość napisał:

Piękna kobieta jest taka piękna, że żeby podkreślić swoją piękność bluzga innych. Super, ze jesteś taka piękna, bo z tego co piszesz nadajesz się tylko do jednorazowego przedmuchania, przynajmniej facet nie będzie musiał męczyć się z brzydką.

Cała prawda o autorce tematu.

Gość hahaha
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Cała prawda o autorce tematu.

Prawda taka,ze masz sraczke i robisz pod siebie upujac ten temat szpetna stalkerko :) Nie wytrzymalas beze mnie ? Nastepny dowod na to,ze masz obsesje i sama prosisz sie o hejt.Ale Ty jestes zalosna.

Gość Gość
12 godzin temu, Gość hahaha napisał:

Prawda taka,ze masz sraczke i robisz pod siebie upujac ten temat szpetna stalkerko :) Nie wytrzymalas beze mnie ? Nastepny dowod na to,ze masz obsesje i sama prosisz sie o hejt.Ale Ty jestes zalosna.

Taaaa siedzisz i odświeżasz temat byle tylko niczego nie przegapić i każdemu dosrać. Prawdy nie zakrzyczysz ubliżaniem i bluzgami , sfrustrowana karyno.

Gość gosc
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Taaaa siedzisz i odświeżasz temat byle tylko niczego nie przegapić i każdemu dosrać. Prawdy nie zakrzyczysz ubliżaniem i bluzgami , sfrustrowana karyno.

To nie ja upowalam ten temat tylko Ty.Lecz sie szpetna zaburzona babo.

Gość Gość
57 minut temu, Gość gosc napisał:

Dla Ciebie  na leczenie jest już za późno

Gość Gość
5 godzin temu, Gość gosc napisał:

Jak się zakłada temat, to trzeba się liczyć z tym, że każdy w dowolnym momencie może go "up-ować" . Dodatkowo zakładając temat tak durny, należy liczyć się z krytyką. Możesz być nawet największą pięknością na świecie, ale wewnętrznie jesteś pustą wydmuszką, bez mózgu, za to a pełnym wachlarzem wyzwisk, które z wielką satysfakcją wypisujesz, w każdej swojej bezwartościowej wypowiedzi, więc bardzo dobrze zostałaś podsumowana.

Gość hahaha

Hahahaaa ale ciebie cos zabolalo bezmozga wiesniaro :D Bedziesz chyba upowac ten temat do usranej smierci :D:D Have fun.

Milego wieczoru.Pa.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość hahaha napisał:

Hahahaaa ale ciebie cos zabolalo bezmozga wiesniaro :D Bedziesz chyba upowac ten temat do usranej smierci :D:D Have fun.

Milego wieczoru.Pa.

Ciebie jak widać zabolało bardzo mocno. Nie możesz przestać tu wchodzić i sprawdzać czy są nowe wpisy, do których zawsze się musisz odnieść bluzgami, bo kulturalnie nie umiesz. Naiwnie myślisz, że obrażając anonimowych ludzi robisz komuś przykrość, a tymczasem pokazujesz tylko jaka jesteś mentalnie upośledzona.

Po co  to teatralne "Pa" na końcu? Przecież wrócisz tu jak bumerang.

Gość gosc
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Ciebie jak widać zabolało bardzo mocno. Nie możesz przestać tu wchodzić i sprawdzać czy są nowe wpisy, do których zawsze się musisz odnieść bluzgami, bo kulturalnie nie umiesz. Naiwnie myślisz, że obrażając anonimowych ludzi robisz komuś przykrość, a tymczasem pokazujesz tylko jaka jesteś mentalnie upośledzona.

Po co  to teatralne "Pa" na końcu? Przecież wrócisz tu jak bumerang.

No i co sie tak plujesz ? Przeciez o to ci wlasnie chodzi,upujesz tak dlugo,az nie bedzie odzewu,a potem udajesz,ze ci to zwisa.

Uczepilas sie mnie jak rzep psiego ogona zaklamana szpetna i tepa babo.Pora zrobic sobie przerwe od kafeterii bo ci sie tylko pogarsza.

Pa :)

Gość Gość

Kiełbasa na rencie psychiatrycznej znów daje upust swojemu staropanieństwu masturbujac sie do urojonego piękna. Przykre.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

No i co sie tak plujesz ? Przeciez o to ci wlasnie chodzi,upujesz tak dlugo,az nie bedzie odzewu,a potem udajesz,ze ci to zwisa.

Uczepilas sie mnie jak rzep psiego ogona zaklamana szpetna i tepa babo.Pora zrobic sobie przerwe od kafeterii bo ci sie tylko pogarsza.

Pa :)

No patrz, już wróciłaś, a nawet 30 minut nie minęło :).

Gość Kiełbasen

Butkowski bleeeee

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

No patrz, już wróciłaś, a nawet 30 minut nie minęło :).

Chcialam ci zrobic przysluge,teraz mozesz sie dalej onanizowac do moich odpowiedzi :) Przeciez tym zyjesz.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Chcialam ci zrobic przysluge,teraz mozesz sie dalej onanizowac do moich odpowiedzi :) Przeciez tym zyjesz.

Mylisz się. W przeciwieństwie do Ciebie nie zakładam na Kafeterii codziennie nowego tematu tylko po to żeby anonimowo bluzgać, jak ty. Nie przypisuj innym swojego sposobu na życie, nie każdy jest tak ubogi wewnętrznie jak ty i ma takie prostackie rozrywki.

Gość tak tak

Ojj Wieczi dostala znowu napadu frustracji haha :D

Gość Gość
1 minutę temu, Gość tak tak napisał:

Ojj Wieczi dostala znowu napadu frustracji haha 😄

Kiedy zrozumiesz że powyższe komentarze nie są moje? Jest tak chora że umysł nakazuje ci widzieć w krytyce twojego zyebania mnie. U was to typowe. Mam na myśli 3 zyebow kobiecych stąd.

Gość haha
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kiedy zrozumiesz że powyższe komentarze nie są moje? Jest tak chora że umysł nakazuje ci widzieć w krytyce twojego zyebania mnie. U was to typowe. Mam na myśli 3 zyebow kobiecych stąd.

Ehem,tak tak wiemy ;)

Gość Gość
Przed chwilą, Gość haha napisał:

Ehem,tak tak wiemy 😉

To jest was więcej?  Masz rozdwojenie jaźni kielbo wsioku. Standardowo dowód albo wypiērdalaj. Tyle jesteś warta ty i twoje urojenia.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość haha napisał:

Ehem,tak tak wiemy ;)

bumerang

Gość gosc
30 minut temu, Gość Gość napisał:

To jest was więcej?  Masz rozdwojenie jaźni kielbo wsioku. Standardowo dowód albo wypiērdalaj. Tyle jesteś warta ty i twoje urojenia.

Przestan sie juz osmieszac.Myslisz,ze nikt Ciebie nie rozpozna bo piszesz z goscia zalosna kreaturo ? Naprawde w to wierzysz ?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Przestan sie juz osmieszac.Myslisz,ze nikt Ciebie nie rozpozna bo piszesz z goscia zalosna kreaturo ? Naprawde w to wierzysz ?

Ja na to mam dowody. Ty masz urojenia. I tym się różnimy. Tak jak większość kobiet jest brzydka tak na szczęście jest normalna. Ciesz się mniejszością zatem. Jakaś rekompensata za zyebany łeb musi być dla ciebie.

Gość Hmm ?

Up up : ) hmm?