Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysztof

dobra restauracja nad morzem

Polecane posty

Gość Krzysztof

Gdzie najczęściej jadacie w Gdańsku i czy macie sprawdzone, smaczne miejsca, gdzie nie ma ogromnych cen? Tak, żeby za nieco mniej niż 100 złotych można było się w dwie osoby najeść do syta.

Gość Bnn

W McDonald's.

Gość gość

Po Kuchennych Rewolucjach restauracja zyskała .facebook.com/PanoramaRestauracja/?fref=ts nowych klientów i przede wszystkim stale poprawia jakość. Jak jest więcej ludzi to też sobie radzą, szczególnie w porze wieczorowej, bo wtedy widok wygląda cudownie z restauracji. Można praktycznie cały Gdańsk zobaczyć, specyficzny klimat mocno.

Gość Jestem z Gdańska

Zagroda rybacka - najlepszy filet z dorsza! 

Gość jolka93933

A ja do tej listy chciałabym dodać jeszcze restaurację w Kołobrzegu. Nie jest to Trójmiasto, ale jest tam równie pięknie i przepysznie. Restauracja, o której mowa to My Fish. Musicie sprawdzić sobie ich menu oraz możliwości, jakie oferują.

Gość gość

Jest sporo restauracji w Poznaniu, jak chcesz organizować jakąś uroczystość to może zerknij sobie do oferty panoramarestauracja.pl. Mają sporo miejsca, restauracja jest rzeczywiście dobrze przygotowana do przyjęcia gości, bardzo dobrze radzą sobie z przygotowaniem różnorakich uroczystości, myślę że sa w stanie na oczekiwania różnych klientów odpowiedzieć.