Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona

Wiecie dlaczego kobiety szukają zajętych?

Polecane posty

Gość To zajęci szukają

Kobiety Nie szukają.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość tyuiop napisał:

kaszalocie lepiej być prawiczkiem niż rozwalać komuś rodzinę - nie masz zasad i honoru jak najbardziej sprzedajna kurtyzana - więc i skończysz tak jak i one. O co się modlę. Amen.

Twoje życzenia w gòwno mogą się obrócić którym po oczach dostaniesz. ... daje ale to nie znaczy że wierny pies weźmie. Skończ ten troling stary jak świat.

Gość Gosc

No patrzcie jakie świętoszki  wszyscy. Bez przesady. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość To zajęci szukają napisał:

Kobiety Nie szukają.

Zajęci faceci szukają nawet gdy w dotychczasowym związku im dobrze,

a zajęte dopiero gdy związek się sypie. 

5 minut temu, Gość Gosc napisał:

No patrzcie jakie świętoszki  wszyscy. Bez przesady. 

z tym się zgadzam,  napisać zdradza udaje świętoszka wszytkie, wszyscy są porządni.  Zbiorowa odpowiedż. 

Kobieta myśli codziennie o sexie częściej niż facet. 

Odpowiedzą nie. 

Gość Gość

Jak bym chciała za/ruch/ać faceta to bym nie patrzyła na obrączkę, jasne, że wolałabym seks z przystojnym żonatym niż wolnym pasztetem. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Jak bym chciała za/ruch/ać faceta to bym nie patrzyła na obrączkę, jasne, że wolałabym seks z przystojnym żonatym niż wolnym pasztetem. 

*Jakbym

Gość Joanna19

Powiedzieć wam panowie dlaczego żonaci są fajni? Bo tacy zazwyczaj mają po 30/40 lat, mogą ci dać dobry seks, są sprawdzeni przez inne kobiety, a jednocześnie wiesz, że nie musisz się z takim żenić i że mamy te same zamiary, masz większą pewność, że będą bardziej ostrożni aby ci nie zrobić dziecka, brak jest tego nacisku na związek, jesteś wolna a jednocześnie gdy ci zrobi coś niemiłego to możesz go zaszantażować, czego ja nigdy nie robiłam i myślę, że nie będę miała powodu. Sama się spotykałam w wieku 15 lat z 29 letnim chłopakiem, który miał dziewczynę i mi się to spodobało. Jest dużo plusów, przemyślcie to sobie czego boją się panowie będąc z jakąś dziewczyną i zobaczcie w tym plusy dla siebie, tyle powiem.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Joanna19 napisał:

Powiedzieć wam panowie dlaczego żonaci są fajni? Bo tacy zazwyczaj mają po 30/40 lat, mogą ci dać dobry seks, są sprawdzeni przez inne kobiety, a jednocześnie wiesz, że nie musisz się z takim żenić i że mamy te same zamiary, masz większą pewność, że będą bardziej ostrożni aby ci nie zrobić dziecka, brak jest tego nacisku na związek, jesteś wolna a jednocześnie gdy ci zrobi coś niemiłego to możesz go zaszantażować, czego ja nigdy nie robiłam i myślę, że nie będę miała powodu. Sama się spotykałam w wieku 15 lat z 29 letnim chłopakiem, który miał dziewczynę i mi się to spodobało. Jest dużo plusów, przemyślcie to sobie czego boją się panowie będąc z jakąś dziewczyną i zobaczcie w tym plusy dla siebie, tyle powiem.

Otóż to ale są też naiwne które wierzą że facet zostawi rodzinę dla nich. Stara spiewka w romansach . 

Gość yuiop
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Twoje życzenia w gòwno mogą się obrócić którym po oczach dostaniesz. ... daje ale to nie znaczy że wierny pies weźmie. Skończ ten troling stary jak świat.

mimo wszystko nadal się modlę o twój upadek - córo Koryntu. Amen.

Gość yuiop
13 minut temu, Gość Gość napisał:

daje ale to nie znaczy że wierny pies weźmie.

LOL zdajesz sobie sprawę jaka w  tym momencie jesteś żałosna?

Gość yuiop
9 minut temu, Gość Joanna19 napisał:

Nie ubieraj zwykłego kure....wa w pseudofilozoficzne brednie. G...o obchodzi kogo twoja motywacja - skutek jest jeden:rozwalasz komuś rodzinę. Dzieci tracą ojca.I tyle.

A ty jesteś na tyle żałosna i do d...y ze nie umiesz sobie znależć wolnego i normalnego faceta.Masz skrzywioną psychikę i jesteś pop...na jak większosć samotnych kochanek.Idź do psychiatry i zacznij brac leki.

Gość Gość
19 minut temu, Gość yuiop napisał:

LOL zdajesz sobie sprawę jaka w  tym momencie jesteś żałosna?

Nie bardziej niż ty. Ojciec sam się odbiera dzieciom odchodząc głupia bździągwo. Bardziej niż fakt że takie jak ty są zdradzane zastanawia mnie ten jak to możliwe że ktokolwiek dobrowolnie decyduje się na życie u twego boku. Taki ktoś nie może być normalnym toteż ma co masz bo to się rozumie samo przez się. 

Gość after
26 minut temu, Gość Joanna19 napisał:

czytając ten wywód wolę już więc pozostac samotnym koniobijcom niż dać się zaszantować jakiejś samotnej i porypanej ku...e. A z seksem to dzisiaj nie problem bo jest taka roksa gdzie za 200 zł mam seks z bajerami bez marudzenia. Beka z kochanek.

Gość after
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie bardziej niż ty. Ojciec sam się odbiera dzieciom odchodząc głupia bździągwo. Bardziej niż fakt że takie jak ty są zdradzane zastanawia mnie ten jak to możliwe że ktokolwiek dobrowolnie decyduje się na życie u twego boku. Taki ktoś nie może być normalnym toteż ma co masz bo to się rozumie samo przez się. 

jetem facetem ty głupia k...o bez moralnych zasad. Spotykanie z zonatym usprawiedliwiłbym tylko z jednego powodu lub właściwie dwóch - gdy ona sama go zdradza lub go...bije hehehehe

Gość omg

a tak pozostaje ci tyko palec w dziu rkę bo nawet bezrobotny pra wik woli się trzepać niż zali czyć ciebie.

Gość Gość
15 minut temu, Gość after napisał:

jetem facetem ty głupia k...o bez moralnych zasad. Spotykanie z zonatym usprawiedliwiłbym tylko z jednego powodu lub właściwie dwóch - gdy ona sama go zdradza lub go...bije hehehehe

Uspokoj się męski przegrywie. Życie to nie bajka więc nie bialorycerz bo i ty zaznasz smaku zdrady lub wscieku macicy gdy ty zradzisz oczywiście zakładając pozytywny scenariusz czyli taki że ktokolwiek ciebie zechce 🤣 nic tak nie bawi jak facet udający świętego. Chyba tylko stulejarze präwiczki jeszcze wierzą w to co głoszą.

Gość after
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Uspokoj się męski przegrywie. Życie to nie bajka więc nie bialorycerz bo i ty zaznasz smaku zdrady lub wscieku macicy gdy ty zradzisz oczywiście zakładając pozytywny scenariusz czyli taki że ktokolwiek ciebie zechce 🤣 nic tak nie bawi jak facet udający świętego. Chyba tylko stulejarze präwiczki jeszcze wierzą w to co głoszą.

Wiedziałem że zaczniesz podchody pod moją męskośc i poczucie wartości. Typowa zagrywka sfrustrowanej i mizoandrycznej ...ki. Beka z ciebie frajerzyno w spódnicy - wolę być przegrywem,koniobijcom i być bez baby do końca zycia niż zdradzać a już bron boże posuwac taką moralną zgniliznę jak ty.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość after napisał:

Wiedziałem że zaczniesz podchody pod moją męskośc i poczucie wartości. Typowa zagrywka sfrustrowanej i mizoandrycznej ...ki. Beka z ciebie frajerzyno w spódnicy - wolę być przegrywem,koniobijcom i być bez baby do końca zycia niż zdradzać a już bron boże posuwac taką moralną zgniliznę jak ty.

A skąd ci leszczu przyszło do głowy że ja chcę być posuwana przez ciebie? Analfabeto trolujacy. Wam się zawsze wydaje że każda kobieta która w potocznym rozumieniu jest stara panna to z braku laku i gdyby ktoś taki jak wy raczył je łaskawie zaliczyć to by go po dupie z radości połączonej z wdzięcznością całowały 🤣 cudzy facet przynajmniej jest przyziemny i wie o co chodzi. Nara.

Gość after
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

A skąd ci leszczu przyszło do głowy że ja chcę być posuwana przez ciebie? Analfabeto trolujacy. Wam się zawsze wydaje że każda kobieta która w potocznym rozumieniu jest stara panna to z braku laku i gdyby ktoś taki jak wy raczył je łaskawie zaliczyć to by go po dupie z radości połączonej z wdzięcznością całowały 🤣 cudzy facet przynajmniej jest przyziemny i wie o co chodzi. Nara.

to był tylko przykład nie obecuj sobie za wiele sfrustrowana de bilko.

Gość Joanna19
Dnia 6.08.2019 o 21:45, Gość yuiop napisał:

Nie ubieraj zwykłego kure....wa w pseudofilozoficzne brednie. G...o obchodzi kogo twoja motywacja - skutek jest jeden:rozwalasz komuś rodzinę. Dzieci tracą ojca.I tyle.

A ty jesteś na tyle żałosna i do d...y ze nie umiesz sobie znależć wolnego i normalnego faceta.Masz skrzywioną psychikę i jesteś pop...na jak większosć samotnych kochanek.Idź do psychiatry i zacznij brac leki.

Jak bym chciała to mogła bym mieć każdego, ciebie, nawet jak bym była mega brzydka, bo takie nasze szczęście, że mamy cipk* i można rządzić kim się chce, gdybym chciała to mój już dawno rzucił by dla mnie rodzinę, wystarczy, że bym z nim zaszła i na jedno wychodzi, jak mnie nie zechce to straci rodzinę, jak zechce to i tak straci... Jak widzisz, jak nie znajdę sobie męża na stałe to mam tysiące wyborów. 

Gość gosc

Nie ... kurfo jesteś z...a jak twój żonaty kochanek 

Gość gosc

A niech Cię zechce wisi mi to 

Gość pravda o kobietach

Bo taka jest kobieca natura. Pragną tego, czego nie mogą mieć i tego, czego zazdroszczą innym, a same nie mają.