Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edf

Jak rozpoznać geja

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

2 minuty temu, Gość Gość napisał: 31 lat i 0 dziewczyn i koleżanek.  X miałem kiedyś koleżanko dziewczynę. Właśnie pedau mają bo nic nie czują do dziewczyn więc się ich nie wstydzą, dla nich są aseksualne. 

Ale kręcisz. Nie ma czegoś takiego jak koleżanko-dziewczyna. Jest jedno, albo drugie.

Gość Gość
5 minut temu, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, Gość Gość napisał: Jest w co ładować. Ale z charakteru to pasyw. Między dorodne cyce można także.  X fuj idę cześć 👋 w sumie to wiedziałem że wieczorna się przyblaka żeby mnie wkurzyc 👌😙

To ja byłam tu pierwsza przed Tobą. Może przypomnieć co pisałeś za czasów kowbo bo chyba nie każdy świadomy? 

HIV był rozprowadzany po Europie przez Gejòw  nie prostytutek. 

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

To prawdopodnie sztucznie wyhodowany wirus który miał wykończyć sodomitow. Napisz jeszcze że każdy gej to pēdofil i będzie komplet. 

Państwie gdzie jest najwięcej Gejòw najwięcej chorych na tą chorobę. 

Gość Gość
2 minuty temu, Głodek napisał:

Państwie gdzie jest najwięcej Gejòw najwięcej chorych na tą chorobę. 

Zapewne w Grecji. 

Gość Gość

Każdy chłop ma wgrany w mózg program antygejowy. Chorzy jesteście. 

To są fakty, prostytutka się bada, gej nie, dopiero w jakimś stadium tej choroby.  Gej jest nie świadomy a prostytutka kończy z zawodem. 

Gość gość

o kuuur.wa leżaczek XDD ty faktycznie musiałes wyglądać jak gej 😄 😄 😄 

geje boją się podchodzić, gdy nie są pewni

juz nie mówiąc o obcych 

więc ciebie musiał wziąć za geja na 90% 😄  😄 😄 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Jest w co ładować. Ale z charakteru to pasyw. Między dorodne cyce można także. 

wieczi to ty? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość gość od it

Już ci mówię autorko:

- Po określonych wzorach tatuaży - geje często maja wytatuowane jakieś takie bardziej "kobiece" wzorki, szczególnie kwiaty, róże, ale też jakies serduszka, słońca itd. Np. wytatuowanych kolorowych kwiatów NIGDY nie widziałem u heteryka, natomiast już u co najmniej kilkunastu gejów zauważyłam taki motyw.

- Po modelu kolczyków - o ile teraz nawet heterycy czasem nosza kolczyki i maja tunele to jednak w 99% są one albo czarne albo srebrne, ewentualnie jakies tam pentagramy i tego typu wzory. 

Natomiast geje  nierzadko mają kolorowe kolczyki lub np. białe lub kolorowe kamienie, takie jak nosza kobiety. 

14 minut temu, Leżaczek napisał:

1 godzinę temu, Gość gość napisał: o kuuur.wa leżaczek XDD ty faktycznie musiałes wyglądać jak gej     geje boją się podchodzić, gdy nie są pewni juz nie mówiąc o obcych  więc ciebie musiał wziąć za geja na 90%      X no byłem 🍘 wyrzezbiony taki 💪😗

Jakis gej kto by wiedział jak podchodzą geje, sam gej? 

8 minut temu, Głodek napisał: Jakis gej kto by wiedział jak podchodzą geje, sam gej?  X leżaczek jest piękny i wszystkim się czasami podobał 😞

Geja odrazu pezegonił, geje zadają z gejami. 

Gość Lola114

8 minut temu, Głodek napisał: Jakis gej kto by wiedział jak podchodzą geje, sam gej?  X leżaczek jest piękny i wszystkim się czasami podobał 😞

Lezaczek jest piekny I nie tylko czasem sie podobal, ale podoba i bedzie podobal sie czesto..😁

Gość Lola114
2 minuty temu, Głodek napisał:

Geja odrazu pezegonił, geje zadają z gejami. 

A ty glodek na glodzie jestes? Co ty masz do gejow?? Znasz chociaz jednego? To normalni ludzie (w wiekszosci). Tak jak hetero (w wiekszosci normalni)..procent odchylow taki sam😁

Gość Lola114
4 minuty temu, Głodek napisał:

Gejowi co najwyżej bezbola wsadził w pupę. Jestem rasistą? 

Nie, bo homoseksualizm to nie rasa..rasista nie toleruje innych ras..

Przed chwilą, Gość Lola114 napisał:

Nie, bo homoseksualizm to nie rasa..rasista nie toleruje innych ras..

W TVN tak mòwią. Moda taka na rasizm. 

Gość Lola114
1 minutę temu, Głodek napisał:

W TVN tak mòwią. Moda taka na rasizm. 

Nie ogladam tvn..ale slowo “rasizm “ pochodzi od nietolerancji do innych “ras”.  Czyli nie tolerujesz murzynow albo azjatow..albo wilczurow niemieckich (😁tez rasa), albo pudli. Jesli nie tolerujesz homoseksualistow, jestes nietolerancyjny na odmiennosc seksualna. Jesli nie tolerujesz grubasow, jestes nietolerancyjny na otylych. Jesli przeszkadzaja ci lezaczki, jestes nie tolerancyjny na odmiennosci lozkowe😁😁

1 minutę temu, Gość Lola114 napisał:

Nie ogladam tvn..ale slowo “rasizm “ pochodzi od nietolerancji do innych “ras”.  Czyli nie tolerujesz murzynow albo azjatow..albo wilczurow niemieckich (😁tez rasa), albo pudli. Jesli nie tolerujesz homoseksualistow, jestes nietolerancyjny na odmiennosc seksualna. Jesli nie tolerujesz grubasow, jestes nietolerancyjny na otylych. Jesli przeszkadzaja ci lezaczki, jestes nie tolerancyjny na odmiennosci lozkowe😁😁

Ich toleruje tylko niech się nie maskują, nie obrażają normalnych ludzi. 

Podejdzie w gronie powie jestem gejem, ludzie wiedzą o co chodzi kobiety też, tak mają pretensje nie wiadomo o co. 

Gej może zakochać się w kobiecie? zapewne tak, potem taka kobieta mnie obrzydza po geju to normalne? 

Gość Lola114
41 minut temu, Głodek napisał:

Gej może zakochać się w kobiecie? zapewne tak, potem taka kobieta mnie obrzydza po geju to normalne? 

Nie, to nie normalne. Po innym mezczyznie cie nie obrzydza?? A moze miala anal z hetero..albo mu obciagala i lizala po jajach... a z kims kto nie wiedzial ze jest gejem..calowala sie godzinami a potem kochala..jaka to roznica??

Gość Lola114
50 minut temu, Głodek napisał:

Glodek, mysle ze dla ciebie tylko dziewica. Najlepiej z churu koscielnego (dla nastolatkow). Albo, albo.. jak jestes studentem to pruboj na chemii molekularnej, albo fizyce..tam (pamietam) byly dziewice do 24 lat. o gwiazdach mialbys ciezko pogadac bo jak zaczna, to wylicza wszystkie konstelacje😁 (nic w tym zlego) ale jednak malo romantyzmu..

29 minut temu, Gość Lola114 napisał:

Glodek, mysle ze dla ciebie tylko dziewica. Najlepiej z churu koscielnego (dla nastolatkow). Albo, albo.. jak jestes studentem to pruboj na chemii molekularnej, albo fizyce..tam (pamietam) byly dziewice do 24 lat. o gwiazdach mialbys ciezko pogadac bo jak zaczna, to wylicza wszystkie konstelacje😁 (nic w tym zlego) ale jednak malo romantyzmu..

Nie szukam żadnej stąd,  Mało romantyzmu,   pedałòw  jest za dużo.  Możesz wyrywać mlodziniaszkòw, inne zboki niech sobie wiesz co. 

11 minut temu, Głodek napisał:

Nie szukam żadnej stąd,  Mało romantyzmu,   pedałòw  jest za dużo.  Możesz wyrywać mlodziniaszkòw, inne zboki niech sobie wiesz co. 

Jak widzisz gdzieś szukam to napisz niech pedał doniesie. Widzisz tutaj co najwyżej można popisać z jakimiś normalnymi ludzi mało bo mało ale jednak. 

Jak wiesz oglądałaś reklamy głodka on nie lubi Gejòw ani staruszek nie podrywa , taki jest Glodek.  Przeciwieństwie do geja desperados. 

Gej desperados zrozumiał na stare lata żadny gej nie zostanie na stare lata, tak czy siak wspòłczuje wyrobionego otworu. 

1 godzinę temu, Gość Lola114 napisał:

Nie, to nie normalne. Po innym mezczyznie cie nie obrzydza?? A moze miala anal z hetero..albo mu obciagala i lizala po jajach... a z kims kto nie wiedzial ze jest gejem..calowala sie godzinami a potem kochala..jaka to roznica??

Gej ładował innego geja w pupę ta brała do buzi hipotetycznie.  Wybacz większośc najwyżej miała odruch wymiotny,  nie rozumiem takich kobiet. 

Jedna zalapala HPV z kim nie dociekam.