Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lena1999

Chłopak inicjuje seksu go unika

Polecane posty

Witam mam taki problem,dwa lata byłam sama I nie wspolzylam, poznałam kogoś jest starszy odemnie 8 lat.Jestesmy razem 2 miesiące I u mniepomieszkuje.Problem z tym że raz uprawialiamy seks.Codziennie dochodzi między nami do kontaktów kiedy mnie dotyka rozpoczyna grę wstępną A później nic. Nie dąży do żadnego seksu mimo że rozmawiałam z kim o tym że ja mam duże potrzeby I dlaczego tak jest .codziennie jest ta sama sytuacja .pomóżcie coś może ktoś coś doradzi dlaczego tak może być ze rozpoczyna i nic z tego nie wynika ..ja już mam naprawdę dość.po każdej takiej próbie jestem rozpalona I zdenerwowana prawie zawsze idę do łazienki I płacze.. dodam że ja też inicjuje nie tylko on,odwzajemniam to wszystko A nie leżę tylko jak kłoda.Jesli chodzi o zabezpieczenie to nie narzucalam mu nic więc to też nie w tym problem.prosze o wskazówki o co może chodzić.. mam już nawet głupie myśli że może jest gejem ..No nie wiem 

Gość Gostek

Moim zdaniem podobasz mu się i wszystko z Tobą w porządku. Problem może tkwić w jego głowie, być może cierpi na przedwczesny wytrysk i strach przed osmieszeniem go blokuje z daleszego seksu. Porozmawiaj z nim o tym, tylko bądź wyrozumiała i podbuduj go psychicznie.Napisz jak było 🙂

Gość goscccccc#

Moze sie boi ze Cie zaplodni? Może sie boi sie isc dalej ,nie wiem bo sie wstydzi? Jest tez opcja ze on nie ma takiego parcia na  seks. Po 30 juz sie zaczynaja u niektorych spadki libido.

Gość goscccccc#

Znasz jego przeszłość "związkową"?

Gość Wiem co mówię

Z tego co piszesz to tobie potrzeba faceta z jajami a nie z ... jąderkami. Zmień go bo i tak nic z tego nie będzie.